Dāvis (29 gadi)

Čau, foršā! Īsumā par mani - jauks, pat laikam šad tad pārāk, pozitīvs un sportisks cilvēks, ar stabilu darbu un dzīvesvietu. Jautāsi - kāpēc tad kautko meklēju un neesmu jau sen atradis? Teikšu tā, dzīvē iet visādi un tā nu ir sanācis, ka jau kādu pus otru gadu esmu bez attiecībām tā iemesla dēļ, ka vienas beidzās un sākās jauns darbs, kurš iesākumā paņēma ļoti daudz laika. Un tā kā neuzskatu, ka ballēs var kaut ko ļoti nopietnu atrast (cik nu uz viņām eju), tad baigi izdevies kādā citā veidā nav. Neesmu fotogēnisks, vismaz pēc manām domām. . . nu ja vien nav labs fotogrāfs :D Tevi. . . Tevi es vēlētos droši vien ne jaunāku par 18 gadiem un ne vecāku par 35. Tomēr laiks uzsākt ģimenes dzīvi, bērnus utt. Neesmu no Rīgas, bet ne pārāk tālu no tās. Kas vēl - vēlams esi ar sportu kaut cik uz Tu, vēlams bez bērniem. Nezinu kāpēc, bet šķiet, ka pretējā gadījumā tā nedaudz dīvaini tas viss būtu. Bet varbūt es kļūdos :) Droši uzraksti, labprāt tiktos arī dzīvē, jo mēdz sanākt, ka bez maz vai visu dzīvi izrunā virtuāli, beigās pat nesatiekoties vai satiekoties, kad vienam par otru viss jau zināms. Kaut kā tā. Ceru, ka sludinājums ir Tevi kaut kādā veidā uzrunājis :) 
Sludinājuma ID #3227588
Vārds Dāvis
Vecums 29
Pilsēta Rīga, Vecāķi
E-pasts sva***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu
Atbildēt uz šo sludinājumu var tikai reģistrēti lietotāji.
Pieslēdzieties vai reģistrējieties.

Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots mai. 2018
Lasīts 30

Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt