PUH.lv » Sado-mazo » Lovence

Ievietots: okt. 2023 | Lasīts: 132 | Sludinājuma ID: #7399834

Lovence

Ищу девушку поиграть сегодня вечером . Юрмала .
Meklēju sievieti paspēlēties sovakar . Jurmala .
  • Lovence (Foto!) vēlas sado-mazo iepazīšanās (#7399834)
Sludinājuma ID #7399834
Vārds Lovence
Pilsēta lv Rīga
E-pasts bel***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots okt. 2023
Lasīts 132

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sado-mazo"
Toggle table/grid view button

okt. 2023

Mistress (42)

Dzīvē galīgi neesmu pakļāvīgs, bet kad lieta aiziet līdz intīmam, patīk pārvērsties par pakļāvīvu partneri. Ļoti patīk ja partneris uzņamās inecetīvu un ir valdonīgs. Vienreizēnie randiņi neinteresē, velos vienu un patstāvīgu partneri , lai ar katru tikšanos varētu pielikt pa kādai odziņai. Nu un protams kā jau bildē redzi esmu apaļīgs, kopts, patīkams bi pasīvs. Ja tev tiešām patik apaļīgi tad uzraksti un iepazīsimies. Nerakstiet tie kas grib tikai pacatot.
okt. 2023

Gospodin (45)

Ищу послушную сучку !есть игрушки. место и
время. здоров чистоплотен адекватен
Послушный лизун 6
okt. 2023

Послушный лизун

Очень нравиться лизать . нравиться когда девушка сидит на лице. Я послушный. Могу предложить бонус.
Strādāju ar mēli 9
okt. 2023

Strādāju ar mēli

Man ļoti patīk strādāt ar mēli. Patīk kad meitene apsēdās uz seju. Varu piedāvāt pastāvīgu bonusu.
okt. 2023

mr

ti muzcina, vneshne muzestvenij parenj, no v dushe ti shljuha, kotorij ponimajet cto on rab i dolzen sluzitj gospodinu , vipolnjatj vse ego zelanija
okt. 2023

Pāris Kungam (49)

Mums reizēm patīk , ja mūs seksuāli izmanto vīrietis. Esam pāris ap 50. Bez vardarbības , sapēm un rupjībām. Patīk , ja liek izģērbties, iztausta caurumus , novērtē to mitrumu un gatavību seksam. Varam abi reizē Tev sūkāt un atdoties pēc kārtas nostājoties rāpus Tavā priekšā. Dirsā vari bāzt tikai vīram un Tev būs jāsamierinās tikai ar sievas pežu. Mums bāžot iekšā prezervatīvs gan būs obligāti jālieto. Vari likt , lai vīrs Tev sūkā, kamēr skūpsties ar sievu. Vari likt laizīt savu dirsu kamēr drāz sievu. Variantu ir daudz un labprāt piekritīsim arī Tavām idejām. Esam reāli un vieta mums ir. Par tikšanos vēlamies saprātīgu kompensāciju. Rīga
okt. 2023

Domdom

Mekleju paklausīgu kuci kurai patīk rupjš Sex visos caurumos un mantiņas patstāvīgam tikšanām . Es 33/ 189/ 90/ 18 . Vieta ir . Konfidenciāli . Bez garām sarakstēm . Prostitutes neinteresē .
Ищу послушную сучку которой нравится жесткий секс во все дырки и игрушки для постоянных встреч . Я 33/ 189/ 90/ 18 . Место есть . Конфиденциально . Без долгих переписок . Проститутки мимо
okt. 2023

bdsm trampling vergs (43)

esmu vīrietis kurš meklē meiteni bdsm izklaidēm vairak intrese uz dominu bet var arī otrādāk
SmSimple (36 gadi) 2
okt. 2023

SmSimple (36)

Meklēju sievieti, kurai būtu interesantās medicīnas spēlītes. Ir vairāki rīki, lai realizētu šis izklaides. Ir iespējamas : 1. Klizmas-ar interesantiem uzgaiļiem (tajā skaitā arī piepušamais), ka parastās tīrīšanas klizmas, tā arī sifona klizmas ievadot gumijas zondi. 2. Urīnpūšļa kateterizācija-gumijas katetera ievadīšana. 3. Ginekoloģiskā/ rektālā spoguļa ievadīšana. 4. Vispusēja apskate – temperatūra, asinsspiediens, intīmvietu jūtīguma pakāpes pārbaude. 5. Vaginalais/ analais fingerings/ fistings – pirksti vai pat līdz plauksta ievadīšanai. 6. Dažadu intīmrotaļlietu ievadīšana. No SM elementiem ir realizējams pēriens, sasiešana, vasks, ledus, strapons, mumifikācija. Viss tīri, konfidenciāli un higieniski, ir omulīga tikšanas vieta un aksesuāri.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
🌹00-24🌹🌹 3

🌹00-24🌹🌹

🍒ПРИГЛАШАЮ В ГОСТИ🍑КУЛЬТУРНОГО МУЖЧИНУ📲29, 11:92;87📲НА СМС И ПОЧТУ НЕ ОТВЕЧАЮ🔥
Vakar 23:56

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt