PUH.lv » Transseksuāļi un transvestīti » Šovakar

Ievietots: nov. 2023 | Lasīts: 353 | Sludinājuma ID: #7500536

Šovakar (23 gadi)

Jelgavas dobeles Bauskas puse?
Iepazišos ar koptu dominatu aktīvu vīrišķīgu vīrieti seksam
Vēlos pakļauties adoties būt pakļāvīgāks Tev
Viss konf. Vari būt bez pieredze precēts utt
Vēlos sajusties ka meitene gulta
Pieredze nav liela !
Esmu slaids kopts tīrs puisis
Ikdiena esmu disketes!
Vari būt no cita rajona varētu sarunāt visu
Esmu Reāls
Esmu mobils.
Mozna po ruski
  • Šovakar (23 gadi) (Foto!) iepazīsies (#7500536)
Sludinājuma ID #7500536
Vārds Šovakar
Vecums 23
Pilsēta lv Jelgava
E-pasts jel***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots nov. 2023
Lasīts 353

Nākamie sludinājumi kategorijā "Transseksuāļi un transvestīti"
Toggle table/grid view button

nov. 2023

Archa (30)

Čau! Iepazīšos ar ts cd. No Rīgas. Man 30gadi. Virišķīgs, sportiks puisis. Vēlams patstāvīgam laikam.
nov. 2023

G-Star. (29)

Varbūt šeit sastopams kāds sakarīgs sievišķigs Femboy/ Crosdresser patīkamām tikšanās reizēm. Mani parametri 183/ 80/ 18 sakarīgs kopts puisis bez kompleksiem. Raksti savas vēlmes un nosacījumus par visu vienosimies esmu mobils varēšu tikties vēlāmākājā laikā LV/ RUS.
fetiss cd (40 gadi) 3
nov. 2023

fetiss cd (40)

Iepazitos ar nekitru sievieti 18-60 gadi, uz foto es.
nov. 2023

Ella (25)

Ja tu esi ar vietu tad droši raksti un kautko sarunāsim
nov. 2023

Mekleju (23)

Meklēju aktīvu kungu kurš sponsorēs man pārtapt par Cd/ TV , , , gribas arī pafilmet video , varu izteikt tev piedāvājums ka tev atstrāsu visu ko ieguuldisi mani. Tikai reāliem , vīriešiem kuriem neinterse Cd tema nerakstiet
Meklēju💸❤️ (23 gadi) 2
nov. 2023

Meklēju💸❤️ (23)

Čau, meklēju tiešām sugardaddy vari nebūt no Rīgas , vēlētos no tevis lai tu mani pārtaisi par savu meitenīti gribu tiešām ko pastāvīgu , varētu katri nedēļu braukt pie tevis , pliku seksu varat nepiedāvāt pilnīgi neinterse vienas nakts sakars... esu tiešām ļoti slaids un ir liela fantāzija gribētos arī pafilmēties..
Marss (40 gadi) 6
nov. 2023

Marss (40)

Ļoti vēlos iepazīties ar cd meiteni sievieti.... šajā jomā esmu iesācējs. Neko no tā nezinu.... Taču ir vēlme to visu iepazīt. Būtu labi ja būtu ar vietu.... pats esmu 40/ 184/ 90/ 19cm. Neliels apraksts par sevi un vēlmēm epastā un foto lūgums pievienot.
nov. 2023

VirginBoy

Sveiks varbūt tev ir kādas slēptās velmes ar transpuisi (sieviete , kas pārtop par vīrieti) esmu ļoti privāts tapēc tava sieva vai draudzene neuzzinās , kas ir tavas fantāzijas tāpat arī esmu precēts tapēc par to vien mēs sapratīsimies es no savas puses varu piedāvāt paņemt tevi dupsī ar strap on atsūkāt tavu locekli vai arī piedavāt klasisko seksu ar mani viss par atlīdzību rakstīt tikai tiešām gribētājus un tie , kas spēj samaksāt , raksti man telegram @Orgasmsvienmēr gaidīšu;)
nov. 2023

Tagad (21)

Aizbraukšu ciemos pie kāda forša CD zaķa uz ko neratnu, gaidu vēstules, es apaļigs.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Kristina (23 gadi) 9

Kristina (23)

Впервые в Риге 🔥 Реальная 100% 🔥 WhatsApp: +371 29701425 🔥 Встречусь сегодня 💕 Фото мои 💕 Жду тебя прямо сейчас💕 First time in Riga 🔥 I'm real 100%🔥 Meet for now 💕 Waiting for you right now 💕 WhatsApp: +371 29701425
Vakar 22:33

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt