PUH.lv » Erotiskie stāsti » Pieredze

Ievietots: feb. 2023 | Lasīts: 1804 | Sludinājuma ID: #6852158

Pieredze (30 gadi)

Mana pirmā reiz bija ap 17 gadu vecuma . Mīlējos ar nedaudz vecāku meiteni . Bija labi ilgi drāzu un tā no uztraukuma isti nenobeidzu. Pārcēlos uz Rīgu centos iepazīties ar skaistām meitenēm . Pa laikam bija fantāzijas pa daudz vecākām sievietēm tādām 50 + . Izdomāju gribu tādu pieredzi izbaudīt. Meklēju portālos bet neko nevarēja atrast . Vienu brīvdienu biju viens, dzīvokļa biedrs nebijs. Izdomājušodien būs tā diena kad es dabūšu sex ar vecāku sievieti . Atsaucos uz sludinājumu kur 55 g v sieviete piedāvā sex pa naudu un es viņai uzrakstiju viņa momentā atbildēja. Viņa nosauca sumu adresi un teica ka gaida . Es devos ceļā. Ierados pie privātmājas viņa atvēra logu teica lai nāku iekšā. Es iegāju sasveicinājos. Viņa bija 55 g v apaļīga ar lielām krūtīm un nedaudz apjukusi no tā ka jauns izskatīgs pujsis grib sex ar vecāku kundzi . Viņa sāka mani izģērpt . Man mugurā bija palikusi tikai sporta krekls bez rokām, kad viņa novilka man bikses un ieraudzija manu daiktu . Varēja redzēt viņa ir šokā un tik lielu nebija redzējusi varēja just kad viņas garstāvoklis pacēlās. Tagad jutu pēc viņas emocijām ka viņa kļūst nepacietīga pēc mana daikta . Jutos nedaudz pārliecinātāks par sevi un liku viņai nogūlties uz sāku viņai laizīt . Pežiņa labi smaržoja un garšoja . Pēctam viņa man uzsēdās virsū un izjāja mani . Viņas lielās krūtis bika man sejā es sāku zīst viņas krūtis . Sex bija baudāms un erotisks viņa mani brutāli drāza un jutu viņa to arī izbauda . Es beidzu viņas siltajā pežiņā iekšā prezervatīvā . Tas bija fantastiski . Satikos ar viņu vel pāris reizes un bija nākošā .
Sačatojāmies internetā es piebraucu ar auto un viņa iekāpa un pirmo reizi aplūkoju viņu . Sieviete tiko iznākusi no biroja apaļīga ar lielām krūtīm . Aizvedu viņu uz mājām parunājām . Tas brīdis vai viņa kāpj ārā vai mēs ko daram . Es saņēmos neko neteicu un ieslidināju savu roku viņai pie kājstarpes un sāku masēt . Redzot viņa neprotestē es turpināju un sāku gramstīt arī krūtis. Viņa teica viņu gaida vīrs un viņa ilgi nevar un pirmajā reizē nebija runāts nekas . Es izvilku locekli un teicu lai pamasē nedaudz un viss. Viņa sāka masēt manu locekli un es viņas pežiņu mēs abi kaifojām no baudas . Es lūdz viņai lai nosūkā uz ātro viņa steidzās un teica sākumā nē bet es pierunāju . Viņa sāka sūkāt es biju laimīgs un beidzu iekšā viņas mutē viņa atvēra durvis un izspļāva spermu zālē . Mašīnas logi visi bija aizsvīduši un salons smaržoja pēc sex .. Turpinājums privāti ja ir intrese .
  • Pieredze (30 gadi) (Foto!) publicēja savu stāstu (#6852158)
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF6852158 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #6852158
Vārds Pieredze
Vecums 30
Pilsēta lv Rīga
E-pasts tre***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu
Uz šo sludinājumu var atbildēt tikai reģistrētie lietotāji.
Ienāciet vai Reģistrējieties

Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots feb. 2023
Lasīts 1804

Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Pimp.lv
Andrejs (33 gadi) 2

Andrejs (33)

Nāc piesakies uz relaksu 🌟 Esmu kvalificēts masieris ar daudzu gadu pieredzi 💪 Veicu dažāda veida masāžu, tostarp erotisko ❤️ Varam to darīt pie manīm 🏠 vai arī tavās mājās 🚗 Par visu vienosimies sarakstē 📲, pielāgojos klienta vēlmēm 🌹 Esmu liela auguma vīrietis ar skaistu ķermeni un maigām spēcīgām rokām ✨
20 apr.

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt