SestdienašŸ”„

Sestdiena!!!
Bunker cruising bar!
Alfrēda Kalniņa iela 4
Laipni lūgti ciemos pie mums katru sestdienu!!!
Mums ir bārs, atpūtas telpa, video telpa, privāta Ŕūpoļistabas telpa, gulta, bdsm istaba, gloryholes.

Nakts ir gara tāpēc cilvēki ierodas dažādos laikos!!!

Bunker Atmosphere-Swinger mix party(men, women, couple, bisex );
BiļeŔu cenas:
Pāris (lÄ«dz plkst. 23:00) - 10ā‚¬
Pāris (pēc 23:00) - 20ā‚¬
VÄ«rietim vienatnē - 50ā‚¬
Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS
Atvērts pasākums-nav jāpierakstās!!!
Bunker Cruising bar
Alfrēda Kalniņa iela 4!!!
Laipni lūgti:( vīrieŔi, sievietes, pāri, bisex vīrieŔi)!
  • SestdienašŸ”„ (Foto!) interesē tēma Sexwife & Cuckold (#8091511)
Sludinājuma ID #8091511
Vārds SestdienašŸ”„
Pilsēta Rīga, Centrs
E-pasts cru***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 2 okt.
Lasīts 58

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
2 okt.

Prombūtnē: Šodien 8:43Laura (21)

Čau. Uz 5dienu meklēju sievieti sex 3 ja vēlies pievienoties un atpÅ«sties raksti droÅ”išŸ˜‰šŸ˜—
2 okt.

Pārītis (43)

KurÅ” vÄ«rietis vēlas papļāpāt pār sekss ar sievu trijatā.
2 okt.

DOMĀTA JĀŠANAI (49)

Piedāvājums domāts tikai vÄ«rieÅ”iem vecākiem par 25 gadiem. Labprāt izpildu vÄ«rieÅ”a vēlmes un pavēles. PatÄ«k dažādas pozas un sÅ«kaju ar prieku. Nemeklēju ne vardarbÄ«bu ne rupjÄ«bu tikai seksu ar prasÄ«gu vÄ«rieti, kuÅ—Å” zina ko vēlas. . Sekss tikai ar prezervatÄ«vu, bet mutē varēsi mani drāzt bez tā. DupsÄ« neesmu ņēmta un neviens arÄ« to nav pierunajis darÄ«t. Diez vai arÄ« tam piekristu. Vieta pie manis, jo savā dzÄ«voklÄ« jÅ«tos droŔāk. Esmu RÄ«gā. Foto sludinājumā mans.
2 okt.

ŠœŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° (32)

ŠœŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° ŠøщŠµŃ‚ ŠæŠ°Ń€Ńƒ Š·Š° ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š¾Š¹ Š¼Š¾Š³ Š±Ń‹ ŠæŠ¾Š½Š°Š±Š»ŃŽŠ“Š°Ń‚ŃŒ Š·Š° Š²Š°ŃˆŠøŠ¼ сŠµŠŗсŠ¾Š¼ Šø ŠæрŠø Š²Š°ŃˆŠµŠ¼ Š¶ŠµŠ»Š°Š½ŠøŠø ŠæрŠøсŠ¾ŠµŠ“ŠøŠ½Šøтся Šŗ Š²Š°Š¼.
2 okt.

Meet (37)

Š¢Ń‹ Š»ŃŽŠ±Šøшь, чтŠ¾Š±Ń‹ тŠµŠ±Ń трŠ°Ń…Š°Š»Šø ŠŗŠ°Šŗ сучŠŗу, Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠ¾ Šø Š½Š°ŠæŠ¾Ń€ŠøстŠ¾, Š·Š°Š²ŃŠ·Ń‹Š²Š°Š»Šø Š³Š»Š°Š·Š° ŠøŠ»Šø сŠ²ŃŠ·Ń‹Š²Š°Š»Šø руŠŗŠø. Š§Ń‚Š¾Š±Ń‹ Š»ŠøŠ·Š°Š»Šø тŠ²Š¾Šø Š“ырŠ¾Ń‡ŠŗŠø ŠæŠ¾ŠŗŠ° Š½Šµ ŠŗŠ¾Š½Ń‡Šøшь, Š° ŠæŠ¾Ń‚Š¾Š¼ Š²ŃŃ‚Š°Š²Š»ŃŠ»Šø ŠŗруŠæŠ½Ń‹Š¹ чŠ»ŠµŠ½ Šø Š±ŠµŠ· ŠæŠµŃ€ŠµŃ€Ń‹Š²Š° Š“Š¾Š»Š³Š¾ ŠøŠ¼ŠµŠ»Šø Š²Š¾ Š²ŃŠµ Š“ырŠ¾Ń‡ŠŗŠø, ŠæŠ¾ŠŗŠ° Š½Šµ Š¾Š±ŠŗŠ¾Š½Ń‡Š°ŠµŃˆŃŒŃŃ уŠ¶Šµ с чŠ»ŠµŠ½Š¾Š¼ Š²Š½ŃƒŃ‚Ń€Šø. Š”ŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Ń‹Š¹, сŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŃ‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š°, уŠ¼ŠµŃŽŃ‰ŠøŠ¹ Šø Š·Š½Š°ŃŽŃ‰ŠøŠ¹ ŠŗŠ°Šŗ Š½ŃƒŠ¶Š½Š¾ трŠ°Ń…Š°Ń‚ŃŒ сучŠŗу. ŠŸŠøшŠø ŠæŠ¾ Š“ŠµŠ»Ńƒ, Š²ŃŃ‘ Š¾Ń€Š³Š°Š½ŠøŠ·ŃƒŃŽ.
2 okt.

Emils

Ja velies tikties ar manu sievu , tad raksti , sarunasim
Parim 2
2 okt.

Parim

RUS / LV Sveiki Esmu 32 g 176 loceklis ap 18 slaids kopts čalis labrat iepazitos pievienotos realam sexwife cuckod paritim Kam neratnam . Pieredze minimala esmu mob ar auto
2 okt.

Matīss (34)

Sievietei lÄ«dz 500 eiro par tikÅ”anos. Siguldas un Siguldas tuvāko pilsētu apkārtnē. Esmu ļoti simpātisks, kopts, dāsns vÄ«rietis. KurÅ” vēlās piemest oglÄ«ti ikdienas dzÄ«vei. :) SÄ«kāk ēpastā.
2 okt.

Paris

Pāris meklē vīrieti seksam. Mēs bez pieredzes. Meitene grib lai vinju paņem divatā. Džeks 32, meitenei 19, slaids augums. Meitenei bonuss, viss konfidenciāli.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt