Ievietots: 24 aug. | Lasīts: 52 | Sludinājuma ID: #8033706

SestdienašŸ”„

Sestdiena!!!
Bunker cruising bar!
Alfrēda Kalniņa iela 4
Laipni lūgti ciemos pie mums katru sestdienu!!!
Mums ir bārs, atpūtas telpa, video telpa, privāta Ŕūpoļistabas telpa, gulta, bdsm istaba, gloryholes.
Par jÅ«su dzērieniem parÅ«pēsies bārmenis un par izklaidi nakts laikā Ä«paÅ”ais viesis:

Ed. Dom. Woff- spēles, bdsm Massage, hot candles, spank !!!
Don't be shy to ask šŸ”„

Nakts ir gara tāpēc cilvēki ierodas dažādos laikos!!!

Bunker Atmosphere-Swinger mix party(men, women, couple, bisex );
BiļeŔu cenas:
Pāris (lÄ«dz plkst. 23:00) - 10ā‚¬
Pāris (pēc 23:00) - 20ā‚¬
VÄ«rietim vienatnē - 50ā‚¬
Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS
Ar ieeju 23:00-01:00 BEZMAKSAS Ŕots
Atvērts pasākums-nav jāpierakstās!!!
Bunker Cruising bar
Alfrēda Kalniņa iela 4!!!
Laipni lūgti:( vīrieŔi, sievietes, pāri, bisex vīrieŔi)!
  • SestdienašŸ”„ (Foto!) interesē tēma Sexwife & Cuckold (#8033706)
Sludinājuma ID #8033706
Vārds SestdienašŸ”„
Pilsēta Rīga, Centrs
E-pasts cru***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 24 aug.
Lasīts 52

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
24 aug.

Virietis (32)

Virietis mekle pariti seksam esmu ar neliela pieredzi
24 aug.

X (35)

Sveiku. Meklēju pari vai jaunu meiteni Å”odien lai tiktos. Pārējo sarakste. Meitenei bonos no manis.
24 aug.

Xx (35)

Vīrietis sexa atvērts bez kompleksiem, labprāt iepazītos un tiktos ar simpātisku pāri vai sievieti vecuma līdz 47. Bez garām sarakstem vēlams shodien. Interese sexwife cuckold un dp. Izskatisu arī jūsu piedavajumus bez garām sarakstem
24 aug.

Kriksis (28)

Kura no sievietēm grib Å”odien vai rÄ«t pazÄ«mēties ar savu skaisto vāverÄ«ti? Esmu sportisks vÄ«rietis 182 garÅ”s 28 gadus jauns. Tu vari bÅ«t vecumā no 18 lÄ«dz 40 gadiem Tuvāk pie sarakstes.
24 aug.

Pari (35)

Vīrietis sexa atvērts bez kompleksiem, labprāt iepazītos un tiktos ar simpātisku pāri vai sievieti vecuma līdz 47. Bez garām sarakstem vēlams shodien. Interese sexwife cuckold un dp. Izskatisu arī jūsu piedavajumus
23 aug.

sekss (35)

Vajag izlādēties. Varbūt kāds iedos savu sievu vai draudzeni man kārtīgam drāzienam. Būtu labi no Jēkabpils vai Pļaviņām
23 aug.

Rezekne

Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń сŠ“ŠµŠ»Š°ŠµŃ‚ Š¼ŠøŠ½Š½ŠµŃ‚ Š² Š¾Š±Š¼ŠµŠ½ Š½Š° хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠ¾Šµ Š²Š¾Š·Š½Š°Š³Ń€Š°Š¶Š“ŠµŠ½ŠøŠµ.
23 aug.

Bigdck (31)

ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚. Š•ŃŃ‚ŃŒ уŠ¼ŠµŠ»Š°Ń сŠ¾ŃŠŗŠ° Š² рŠ°Š¹Š¾Š½Šµ Š²ŠµŃ†Š¼ŠøŠ»Š³Ń€Š°Š²ŠøсŠ° / Š¼Š°Š½Š³Š°Š»ŠµŠ¹ / сŠ°Ń€ŠŗŠ°Š½Š“Š°ŃƒŠ³Š°Š²Ń‹? Š„Š¾Ń‡Ńƒ ŠæŠ¾ŠøŠ¼ŠµŃ‚ŃŒ тŠ²Š¾Š¹ рŠ¾Ń‚ŠøŠŗ, с $Š±Š¾Š½ŃƒŃŠ¾Š¼ Š“Š»Ń тŠµŠ±Ń. Š”ŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Ń‹Š¹, ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹, Š½Š° Š°Š²Ń‚Š¾.
Kaspars (32 gadi) 2
23 aug.

Kaspars (32)

Sveikas mīļās dāmas un pāri. IepazÄ«Å”os ar sievieti vai pāri vecumā no 22- 45 gadiem, lai baudkāri, enerÄ£iski, kaisles pārpilni apmierinātu viens otra vēlemes un Ä«stenotu kvēlākās fantāzijas! BÅ«Å”u Tavs mīļakais, labākais draugs! Esmu 32 gadÄ«gs 181/73 enerÄ£isks, izskatÄ«gs, kopts, sportiskas miesasbÅ«ves pilnÄ«bā adekvāts vÄ«rietis ar humorizjÅ«tu un pozitÄ«vu domāŔanu. Vēlos atrast kādu traku sievieti, vai pāri, kas gatavi maksimāli baudÄ«t un atÄ«stÄ«t savu seksuālo pieredzi un realizēt sen kārotās fantāzijas! Ir pozitÄ«va, liela pieredze dažādos formātos un tematikās. Viss ir runājams un realizējams! GaidÄ«Å”u Tavu/JÅ«su ziņu, jo dzÄ«ve ir jābauda. .
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt