Ievietots: 5 jūl. | Lasīts: 93 | Sludinājuma ID: #7936105

SestdienašŸ”„

Sestdiena!!!
Bunker cruising bar!
Alfrēda Kalniņa iela 4
Laipni lūgti ciemos pie mums katru sestdienu!!!
Mums ir bārs, atpūtas telpa, video telpa, privāta Ŕūpoļistabas telpa, gulta, bdsm istaba, gloryholes.
Par jÅ«su dzērieniem parÅ«pēsies bārmenis un par izklaidi nakts laikā Ä«paÅ”ais viesis Ed. Dom. Woff- spēles, bdsm play and more!!!

Nakts ir gara tāpēc cilvēki ierodas dažādos laikos!!!

Bunker Atmosphere-Swinger mix party(men, women, couple, bisex );
BiļeŔu cenas:
Pāris (lÄ«dz plkst. 23:00) - 10ā‚¬
Pāris (pēc 23:00) - 20ā‚¬
VÄ«rietim vienatnē - 50ā‚¬
Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS
Ar ieeju 23:00-01:00 BEZMAKSAS Ŕots
Atvērts pasākums-nav jāpierakstās!!!
Bunker Cruising bar
Alfrēda Kalniņa iela 4!!!
Laipni lūgti:( vīrieŔi, sievietes, pāri, bisex vīrieŔi)!
  • SestdienašŸ”„ (Foto!) interesē tēma Sexwife & Cuckold (#7936105)
Sludinājuma ID #7936105
Vārds SestdienašŸ”„
Pilsēta Rīga, Centrs
E-pasts cru***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 5 jūl.
Lasīts 93

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
5 jūl.

Kristaps (28)

AizbraukŔu pakaļ sievietei kura grib pavadīt nakti pie manīm.
5 jūl.

Š˜Ń‰Ńƒ ŠæŠ°Ń€Ńƒ (46)

Š”ŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€Š¾Š¼ ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃˆŠ°ŃŽ Šŗ сŠµŠ±Šµ Š² Š¾Ń‚ŠµŠ»ŃŒ рŠµŠ°Š»ŃŒŠ½ŃƒŃŽ ŠæŠ°Ń€Ńƒ 25-45 ŠøŠ· Š ŠøŠ³Šø Š“Š»Ń тŠ¾Š³Š¾ чтŠ¾ Š±Ń‹ ŠæрŠ¾Š²ŠµŃŃ‚Šø Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€ ŠæŠ¾Š»Š½Ń‹Š¹ Š²Š¾Š·Š±ŃƒŠ¶Š“ŠµŠ½Šøя Šø Š½Š°ŃŠ“Š¾Š¶Š“ŠµŠ½Šøя. ŠœŠ½Šµ 46 чŠøстŠ¾ŠæŠ»Š¾Ń‚ŠµŠ½, хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠ°Ń ŠæŠ¾Ń‚ŠµŠ½Ń†Šøя, с Š¾ŠæытŠ¾Š¼ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ Š² фŠ¾Ń€Š¼Š°Ń‚Šµ ŠœŠ–Šœ. P. S. "ŠšŠ¾Š¼ŠµŃ€ŃŠ°Š½Ń‚Š¾Š²" Š²ŠøртуŠ°Š»Š¾Š² Šø ŠæрŠ¾ŃŃ‚Š¾ Š½ŠµŃƒŠ²ŠµŃ€ŠµŠ½Š½Ń‹Ń… Š² сŠµŠ±Šµ, ŠæрŠ¾ŃˆŃƒ Š½Šµ Š½Š°ŠæряŠ³Š°Ń‚ŃŒŃŃ!
5 jūl.

mareks (30)

IzskatÄ«gs, kopts, nodroÅ”ināts vÄ«rietis meklē Å”im vakaram kompaniju. Labprāt pievienotos kādam pārim un kopÄ«gu atpÅ«tu. Esmu mobils, kā arÄ« varu piedavāt savu vietu.
5 jūl.

Viesturs (30)

Kopts, izskatÄ«gs, gara auguma vÄ«rietis-Piedāvājju sievietēm un pāriem fake taxi pakalpojumus, nogadāŔu no punkta A- punktam-B. Sikām privāti.
5 jūl.

NÅ«distu pludmale (30)

Labdien meklēju uz pirmdienu pa dienu sievieti lai pasauļoties nÅ«distu pludmale Lielupe un pasexot kkur meža . Es 30/187/80/18 . Dievinu kuni . Konfidenciāli . Nav komercija . Vieta un auto arÄ« ir jurmala ja gribēsi nomazgāties vai turpinājumu . AtbraukÅ”u pakaļ un aizvedÄ«Å”u mājas . ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . Š˜Ń‰Ńƒ Š½Š° ŠæŠ¾Š½ŠµŠ“ŠµŠ»ŃŒŠ½ŠøŠŗ Š“Š½ŠµŠ¼ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠæŠ¾Š·Š°Š³Š¾Ń€Š°Ń‚ŃŒ Š½Š° Š½ŃƒŠ“ŠøстсŠŗŠ¾Š¼ ŠæŠ»ŃŠ¶Šµ Š² Š»ŠµŠ»ŃƒŠæŠµ Šø Š·Š°Š½ŃŃ‚ŃŒŃŃ сŠµŠŗсŠ¾Š¼ Š³Š“ŠµŃ‚Š¾ Š² Š“юŠ½Š°Ń… . ŠÆ 30/187/80/18 . ŠžŃ‡ŠµŠ½ŃŒ Š»ŃŽŠ±Š»ŃŽ ŠšŃƒŠ½Šø . ŠšŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ . ŠŠµ ŠŗŠ¾Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Šø Š°Š²Ń‚Š¾ тŠ¾Š¶Šµ ŠµŃŃ‚ŃŒ Š² юрŠ¼Š°Š»Šµ чтŠ¾Š±Ń‹ ŠæŠ¾Ń‚Š¾Š¼ ŠæŠ¾Š¼Ń‹Ń‚ŃŒŃŃ ŠøŠ»Šø ŠæрŠ¾Š“Š¾Š»Š¶Šøть . ŠŸŃ€ŠøŠµŠ“у Š·Š°Š±ŠµŃ€Ńƒ Šø Š¾Ń‚Š²ŠµŠ·Ńƒ Š“Š¾Š¼Š¾Š¹ .
5 jūl.

Meitiņa (20)

Jauna meitene ā™„ļømeklē lielu vÄ«rieti, patÄ«k apaļi un resni virieÅ”i, un lieli, jo pati esmu maza, un oatik ja vÄ«rietis gultā pār mani dominēšŸ˜œ, vecuma ierobežojuma nav, un naudu arÄ« neprasu, es 20 gadus jauna, 165 cm gara un 50 kg smaga. Pirmajā epasta gaidu tavu auguma foto kā izskaties un locekļa foto, un savas vēlmes, es srÄ« neatteiktos no ilgtermiņa attieicibam un but tava mīļākašŸ„°
5 jūl.

Kuni (35)

Š”ŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ŃƒŃŃŒ с Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹ Š½Š° сŠµŠŗс. Š•ŃŃ‚ŃŒ Š¶ŠµŠ»Š°Š½ŠøŠµ , ŠæŠøшŠø. ŠÆ ŠøŠ· Š ŠøŠ³Šø. Š’Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚ Š·Š½Š°Ń‡ŠµŠ½Šøя Š½Šµ ŠøŠ¼ŠµŠµŃ‚.
5 jūl.

ā€¦ (30)

Varbut kādam ir kāds labs piedāvĆ jums Å”im vakaram? Mēs pāris
5 jūl.

Jānis + Kate (30)

AtļauÅ”u izmÄ«lēt savu sievu, pats tikai vēroÅ”u, varbÅ«t nedaudz iesaistÄ«Å”os! Var arÄ« pāris, tad visi kopā. Mums 30, sportiski, simpātiski. Sieva ļoti sexsÄ«ga, slaida ar lielām krÅ«tÄ«m. Bonuss no vÄ«rieÅ”a 100 Eur.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt