PUH.lv Ā» Sexwife Ā» SestdienašŸ”„

Ievietots: 12 apr. | Lasīts: 77 | Sludinājuma ID: #7778545

SestdienašŸ”„

Sestdiena
Bunker Atmosphere-Swinger mix party(men, women, couple, bisex );
21:00-8:00
ÄŖpaÅ”ais viesis: BDSM master WoFF ar aktivitātēm!!!

BiļeŔu cenas:
Pāris (lÄ«dz plkst. 23:00) - 10ā‚¬
Pāris (pēc 23:00) - 20ā‚¬
VÄ«rietim vienatnē - 50ā‚¬
Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS
Ar ieeju 23:00-01:00 BEZMAKSAS Ŕots
Atvērts pasākums-nav jāpierakstās!!!
Bunker Cruising bar
Alfrēda Kalniņa iela 4!!!
Laipni lūgti:( vīrieŔi, sievietes, pāri, bisex vīrieŔi)!
  • SestdienašŸ”„ (Foto!) interesē tēma Sexwife & Cuckold (#7778545)
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7778545 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7778545
Vārds SestdienašŸ”„
Pilsēta lv
E-pasts str***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 12 apr.
Lasīts 77

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
Toggle table/grid view button

12 apr.

Andrejs (46)

Precējies vīrietis vēlas tikties ar pāri 60+ vai pāra sievieti.... No manis bonuss.
Anal play (28 gadi) 2
12 apr.

Anal play (28)

Čau! Man ir labs un interesants piedāvājums! Meklēju sakarÄ«gu džeku, kurÅ” grib labu izklaidi - pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi? Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 28. 177. 76. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu atlÄ«dzināt par tikÅ”anos.
12 apr.

VOYEURISTS (48)

Kuriem patiktu ja viņus pavērotu no malas, var auto pie dabas, pirtÄ« utt. Atsaucas TIKAI, pāri vai sievietes. Viss tikai uz jÅ«su noteikumiem, nekādas uzmākÅ”anās utt TG Suuntoo
Alex (43 gadi) 2
12 apr.

Alex (43)

ŠŸŃ€ŠµŠ“Š»Š°Š³Š°ŃŽ Š»ŃƒŃ‡ŃˆŠøŠ¹ Š² Š›Š°Ń‚Š²ŠøŠø эрŠ¾Ń‚ŠøчŠµŃŠŗŠøŠ¹ Š¼Š°ŃŃŠ°Š¶ Š“Š»Ń Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠø 21-38 Š»ŠµŃ‚. Š£Ń‡ŠøŠ»ŃŃ этŠ¾Š¼Ńƒ ŠøсŠŗусстŠ²Ńƒ Š² Š˜Š½Š“ŠøŠø Šø Š¢Š°ŠøŠ»Š°Š½Š“Šµ, ŠæрŠµŠ“Š»Š¾Š¶ŠµŠ½ŠøŠµ Š“Š»Ń Š½Š°ŃŃ‚Š¾ŃŃ‰Šøх Š³ŃƒŃ€Š¼Š°Š½Š¾Š² Š½Š°ŃŠ»Š°Š¶Š“ŠµŠ½Šøя Šø тŠ°ŠŗтŠøŠ»ŃŒŠ½Š¾Š³Š¾ Š½ŠµŠ¶Š½Š¾Š³Š¾ ŠŗŠ¾Š½Ń‚Š°ŠŗтŠ°. ŠœŠ½Š¾Š³Š¾ ŠŗрŠ°ŃŠøŠ²Ń‹Ń… сцŠµŠ½Š°Ń€ŠøŠµŠ² ŠæрŠ¾Š²ŠµŠ“ŠµŠ½Šøя, Š±ŃƒŃ€Ń эŠ¼Š¾Ń†ŠøŠ¹, чуŠ²ŃŃ‚Š² Šø Š¼Š½Š¾Š¶ŠµŃŃ‚Š²ŠµŠ½Š½Ń‹Ń… Š¾Ń€Š³Š°Š·Š¼Š¾Š² ŠŗŠ¾ŃŠ¼ŠøчŠµŃŠŗŠ¾Š³Š¾ урŠ¾Š²Š½Ń-Š³Š°Ń€Š°Š½Ń‚ŠøруŠµŃ‚ся. ŠšŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾, Š±ŠµŠ·Š¾ŠæŠ°ŃŠ½Š¾. ŠžŃ‚ ŠŗрŠ°ŃŠøŠ²Š¾Š³Š¾ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ń‹ Š² рŠ°ŃŃ†Š²ŠµŃ‚Šµ сŠøŠ» Šø эŠ½ŠµŃ€Š³ŠøŠø. ŠŠµ ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя, тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ ŠæрŠø Š²Š·Š°ŠøŠ¼Š½Š¾Š¹ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøŠø.
12 apr.

Peteris (46)

Es meklēju sievieti ar ko iepazities, kas spēj skvirtot! Tas ir vienkārÅ”i bomba! Esmu ka traks uz to, tas ir mans fetiÅ”s. Patik ka izsaujas man mute, un jo seviŔķi kad vienlaicÄ«gi beidzam tāds kaifs tas iršŸ‘šŸ’¦šŸ’¦šŸ’¦šŸ’¦šŸ’¦ejakulātu kokteiļis. Raksti ja esi tāda! Laba atlÄ«dzÄ«ba no manis.
12 apr.

N. (55)

ŠœŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° ŠøщŠµŃ‚ ŠæŠ°Ń€Ńƒ ŠœŠ– 50+ Š“Š»Ń сŠµŠŗсŠ° Š²Ń‚Ń€Š¾ŠµŠ¼. Š˜Š½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŃŽŃ‚ ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Ń‹Šµ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø, Š¼ŠµŃŃ‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ.
12 apr.

Dainis (27)

Kura sieviete vēlās vakarā tikties, ko jauku kopā sadomāt? Esmu ar auto.
12 apr.

Piselīga Sexwife (48)

Esmu precēta sieviete, bet ļoti bieži ilgstoÅ”i esmu majās viena tapēc labrāt tikÅ”os ar vÄ«rieti seksam. Man patÄ«k pieskarieni dupsim, kājstarpei un pupiem. Labprāt arÄ« skÅ«pstos un ņemu mutē. Es ātri uzbudinos un esmu gatava, lai ienac manÄ«. Seksa es vienmēr sasniedzu orgasmu. Beidzu gan no locekļa kustÄ«bām manÄ«, gan no kunilinga. Mani parametri ir 48, 185, 90 un C krÅ«Å”u izmērs. ZeÄ·es un seksÄ«gs halātiņs Tevi sagaidot bÅ«s uzvilkts. Esmu par droÅ”u seksu un Tapēc mani iegÅ«stot Tev bÅ«s jālieto prezervatÄ«vs. SÅ«kāt varu bez gumijas. Mans dibena caurumiņŔ ir nevainÄ«gs un tajā sevi drāzt neļauÅ”u. Par tikÅ”anos vēlos bonusiņu 70EUR , tad bÅ«Å”u Tava stundas garumā. Cik reizes mani Å”aja laikā iegÅ«si es neskaitÄ«Å”u. Raksti un norunasim tikÅ”anos pie manis dzÄ«voklÄ«. Saraksti nevēlos ne telefona ne epastā. Atrodos Teikā. Foto sludinājumā.
12 apr.

Mīļākais (36)

Sveiki! Labprāt iepazÄ«tos un tiktos ar forÅ”u pāri vai sievieti patÄ«kamai laika pavadÄ«Å”anai. Ideālā variantā labprāt satiktu partneri (-us) kam regulāram. Pats esmu kopts, sportisks un pieredzējis 36 gadus jauns. Sludinājums un interese reāli un nopietni.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Kamilla (19 gadi) 4

Kamilla (19)

INCALL/ OUTCALL, incall centršŸ©·šŸ©·only watsapšŸ©·
Vakar 15:53

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt