PUH.lv Ā» Sexwife Ā» SestdienašŸ”„

Ievietots: 25 jan. | Lasīts: 120 | Sludinājuma ID: #7634825

SestdienašŸ”„

: LV
Atmosfēra BUNKERS
Katru sestdienu 21:00-08:00.

ÄŖpaÅ”ie vakari viesi:
- De Mistress un Puppy Woff ar spēlēm, nerātnām rotaļām un daudz ko citu.

BiļeŔu cenas:
Pāris (lÄ«dz plkst. 23:00) - 10ā‚¬
Pāris (pēc 23:00) - 20ā‚¬
VÄ«rietim vienatnē - 50ā‚¬
Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS
Ar ieeju 23:00-01:00 BEZMAKSAS dzēriens iekļauts!

ENG
BUNKER Atmosphere
Every Saturday 21:00-08:00.

Special guests:
- De Mistress And Puppy Woff with games, naughty plays and more.

Ticket prices:
Couple (before 23:00) - 10ā‚¬
Couple (after 23:00) - 20ā‚¬
Man alone - 50ā‚¬
Woman alone - FREE
With entry 23:00-01:00 FREE drink included!
Bunker cruising bar
Alfrēda Kalniņa iela 4
Atvērts pasākums-Nav jāpierakstās!!!
  • SestdienašŸ”„ (Foto!) interesē tēma Sexwife & Cuckold (#7634825)
Sludinājuma ID #7634825
Vārds SestdienašŸ”„
Pilsēta lv
E-pasts str***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 25 jan.
Lasīts 120

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
Toggle table/grid view button

25 jan.

Sex Now (42)

Gribu satikties ar jauno pāri seksam trijatā. Es 42 180 90 17, bi akt, varu padrāzt tavu draudzeni vai sievu, var bez preža ar nobeigumu iekŔā. Varu arÄ« pasÅ«kāt džekam vai padrāzt viņu. Iespējams gandrÄ«z viss. Rakstiet ar parametriem. Velams no RÄ«gas vai ar iespēju atbraukt. Š„Š¾Ń‡Ńƒ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚Šøться с Š¼Š¾Š»Š¾Š“Š¾Š¹ ŠæŠ°Ń€Š¾Ń‡ŠŗŠ¾Š¹ Š“Š»Ń сŠµŠŗсŠ° Š²Ń‚Ń€Š¾ŠµŠ¼. ŠÆ 42 180 90 17, Š±Šø Š°Šŗт, Š¼Š¾Š³Ńƒ ŠæŠ¾Ń‚Ń€Š°Ń…Š°Ń‚ŃŒ тŠ²Š¾ŃŽ ŠæŠ¾Š“руŠ¶Šŗу ŠøŠ»Šø Š¶ŠµŠ½Ńƒ, Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ Š±ŠµŠ· рŠµŠ·ŠøŠ½ŠŗŠø с Š¾ŠŗŠ¾Š½Ń‡Š°Š½ŠøŠµŠ¼ Š²Š½ŃƒŃ‚Ń€ŃŒ. ŠœŠ¾Š³Ńƒ тŠ°ŠŗŠ¶Šµ ŠæŠ¾ŃŠ¾ŃŠ°Ń‚ŃŒ ŠæŠ°Ń€Š½ŃŽ ŠøŠ»Šø ŠµŠ³Š¾ ŠæŠ¾Ń‚Ń€Š°Ń…Š°Ń‚ŃŒ. Š’Š¾Š·Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ ŠæрŠ°ŠŗтŠøчŠµŃŠŗŠø Š²ŃŃ‘. ŠŸŠøшŠøтŠµ с ŠæŠ°Ń€Š°Š¼ŠµŃ‚Ń€Š°Š¼Šø. Š–ŠµŠ»Š°Ń‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾ ŠøŠ· Š ŠøŠ³Šø ŠøŠ»Šø с Š²Š¾Š·Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒŃŽ ŠæрŠøŠµŃ…Š°Ń‚ŃŒ.
25 jan.

Anal

Tiem, kuri mīl anal, un gatavi drāzt tievu čali pie sevis. Vam, kotorije ljubit anal, i mozhet trahnutj u sebja hudenkovo pacana. Anal male fuck in your place.
25 jan.

Å ovakar (40)

Sveiki! Hetero vīrietim interesē Tava sieva. Varu satikties, paskatīties, kā jūs to darāt, sniegt kuni, nomasēt uz viņas vai ko citu. Jūsu idejas? Zvani, raksti watsapp, telegram susurs100, tel:26#86#86#34.
25 jan.

Minet za ā‚¬ (40)

Poznakomljusj dlja reguljarnih interestnih vstrecj s opitnoj devuskoj v minete za ā‚¬
Lielu (28 gadi) 3
25 jan.

Lielu (28)

Čau! Tiek meklēts puisis / vīrietis līdz 40 gadiem ( bez liekā svara ) ar locekli virs vidējā - no 18/ 19 cm. Ja esi apveltīts ar skaistu, garu un iespējams resnu locekli, uzraksti. Ir iespēja labi atpūsties un nopelnīt.
25 jan.

es+ SV (27)

Es meklēju pāri. Man ir 27. Man ir pieredze par cuckold tēmu un sekss trijatā. Esmu veselīgs, izskatīgs puisis. Ja kas, ir vieta :)
25 jan.

Anal sex

Ja Tevi interesē ilgs anal sex, un vari drāzt arī čali un ir vieta. Dod ziņu. Varat būt vairāki. Jeslji Tebja interesuet dolgij anal sex, i To mozhesh trahnutj pacana, i Tebe jestj mesto. Daj znatj. Mozhite bitj tozhe mnogo. Im male
VSV (28 gadi) 6
25 jan.

VSV (28)

Čau! Ir lietas, kuras sexā esi vienmēr gribējis pamēģināt, bet neesi to izdarÄ«jis vai arÄ« otra puse negrib? Esi domājis par karstu un kaislÄ«gu seksu? Vēlos iepazÄ«ties un satikties ar sakarÄ«gu un sportisku džeku kaislÄ«gam seksam. Vēlos izmēģināt anal pasÄ«vā lomā. Esmu sportisks, atlētisks bi džeks 28 gadi 180, 80kg. BÅ«tu labi, ja Tu lÄ«dz kādiem 35 gadiem, arÄ« bez liekā svara!! ir vieta. kur to izdarÄ«t, kā arÄ« ir auto un varu atbraukt pie tevis. Ja baigi vajag, izskatu iespēju Tev arÄ« labi atlÄ«dzināt par to vai paņemÅ”u lÄ«dzu eskorta meičuku.
25 jan.

Kristaps (30)

IzskatÄ«gs, kopts puisis vēlas iepazÄ«ties ar pāri vai pāra sieveti dažāda rakstura un veida tikÅ”anās reizēm. Esmu ar pāru pieredzi, mobils, kā arÄ« varu bÅ«t JÅ«su sponsors ja nepiecieÅ”ams.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Viktoria (29 gadi) 3

Viktoria (29)

I'll come visit for a pleasant meeting. ŠŸŃ€ŠøŠµŠ“у Š² Š³Š¾ŃŃ‚Šø Š“Š»Ń ŠæрŠøятŠ½Š¾Š¹ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø.
Vakar 18:53

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt