PUH.lv » Sexwife » Andža

Ievietots: 27 mar. | Lasīts: 24 | Sludinājuma ID: #7742160

Andža (34 gadi)

Kādam samīlēt sieviņu vai draudzeni? Varu piebraukt.
Sludinājuma ID #7742160
Vārds Andža
Vecums 34
Pilsēta lv Pļaviņas
E-pasts get***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 27 mar.
Lasīts 24

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
Toggle table/grid view button

27 mar.

Juris (37)

Visā Latvijā.... Meklēju pērkamu sievieti!!!! Esmu aizņemts, tāpēc interesē viena patstāvīga, kuru sponsorēt!!!
Meetwth2 (38 gadi) 2
27 mar.

Meetwth2 (38)

Спортивные, ухоженные и состоятельные самцы ищут сучку, желающую чтобы мужчины доминировали и долго трахали все ее дырочки сменяя друг друга и вместе. Опыт имеется, место организуем, нужна только ты ;)
27 mar.

Послушный мазохист (37)

Послушный мазохист познакомится с женщиной или группой, чтобы составить пару. Цель пары - посещение свингеров и других тематических мероприятий в ЛВ и за границей, знакомство с другими парами или мужчинами и женщинами индивидуально, без рекламы. Может быть, пока у меня нет собственного партнера, какая-то женщина или пара хотят научить меня быть правильным и воспитанным рогоносцем? Paklausīgs mazohists pāra izveidošanai iepazīsies ar sievieti vai grupiņu. Pāra mērķis kopistiski apmeklēt svingeru un citus tematiskus pasākumus LV un ārzemēs, tikties ar citiem pāriem vai vīriešiem un sievietēm individuāli, bez komercijas. Varbūt kamēr man nav pašam savas partneres kāda sieviete vai pāris grib mani apmācīt būt pareizam un labi audzinātam kukoldam?
26 mar.

Пиздализ (20)

Ищу Хозяйку которая закроет в пояс верности. Возраст и внешность и важно.
26 mar.

Sestdiena🔥

Sestdiena Bunker Atmosphere-Swinger mix party(men, women, couple, bisex ); 21:00-8:00 Īpašais viesis: BDSM master WoFF ar aktivitātēm!!! Biļešu cenas: Pāris (līdz plkst. 23:00) - 10€ Pāris (pēc 23:00) - 20€ Vīrietim vienatnē - 50€ Sieviete vienatnē - BEZMAKSAS Ar ieeju 23:00-01:00 BEZMAKSAS šots Atvērts pasākums-nav jāpierakstās!!! Bunker Cruising bar Alfrēda Kalniņa iela 4!!! Laipni lūgti:( vīrieši, sievietes, pāri, bisex vīrieši)!
26 mar.

Marek (47)

Встречусь с парой М+Ж поигратса женщине с членом, можно куни пока она делает вам минет. фото реал
FISTINGS,KUNI (46 gadi) 9
26 mar.

FISTINGS,KUNI (46)

MEKLEJU SIEVIETES, KURAM PATIK SUKAT, MASTURBET, POZET KAILAM, FISTINGS, ZL UTT.. TEL 269+07+005 rakstit wacap
26 mar.

rupji (37)

Ищу девушку, женщину которой нравиться жесткий секс, или что то необычное, у самого табу нет! Мобилен, могу приехать.
26 mar.

sievu (34)

Atbraukšu paņemt tavu sieviņu, varu tavā priekšā piespermot ja vēlēsies. Esmu slaids, kopts, mobīls. Vēlams vidzemē un zemgalē
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
PornoNet.LV
Andrejs (33 gadi) 2

Andrejs (33)

Nāc piesakies uz relaksu 🌟 Esmu kvalificēts masieris ar daudzu gadu pieredzi 💪 Veicu dažāda veida masāžu, tostarp erotisko ❤️ Varam to darīt pie manīm 🏠 vai arī tavās mājās 🚗 Par visu vienosimies sarakstē 📲, pielāgojos klienta vēlmēm 🌹 Esmu liela auguma vīrietis ar skaistu ķermeni un maigām spēcīgām rokām ✨
20 apr.

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt