Ievietots: 26 jūl. | Lasīts: 138 | Sludinājuma ID: #7975655

Макс

Хочу посмотреть как вы занимаетесь сексом , прилично без глупостей, в заранее можем обсудить. За компанию готов предоставить место м 180€
Sludinājuma ID #7975655
Vārds Макс
Pilsēta Rīga, Centrs
E-pasts mar***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 26 jūl.
Lasīts 138

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
26 jūl.

Tagad (41)

Sveiki! Vai sieviete, vai kāds grib tagad parunāt ? Tikties? Hetero no Rīgas. Uzraksti. LV RUS ENG
25 jūl.

Men for (35)

Čau! Esmu atvērts kādam piedāvājumam no pāra vai sievietes! Esmu pieklājīgs, simpātisks, spējīgs vīrietis 25/180/85/19! Esmu mācījies taisīt klasisko masāžu, varu papraktizēt un iekļaut kādus erotiskos elementus , patīk viss, ja ir pareizā kompānija 😉 Uzraksti un varam iepazīties 😉 Viss reāli un konfidencionāli!
25 jūl.

Janeks

Sveiki. . varbūt kāds var padalīties ar kādas draiskules kontaktiem no Talsu novada. droši uzraksti ja ir kāda zināma.
25 jūl.

Janeks

Sveikas sievietes. Meklēju sievieti jaukiem tikšanas mirkļiem. vari būt preceta, vientuļa utt. Vēlos atrast tikai mīļāko. gadi nav ne jausmas, ja pati jūties koķeta iekārojama, griboša bez aizspriedumiem, tad droši uzraksti. Es no Talsu novada ar auto. Meklēju no talsu novada vai tuvumā tam. Vieta nav. Viss konfidenciāli. raksti uz epastu un tiekamies. nianses norunāsim epastā. Aizbraukšu ciemos. gaidu draiskuli koķetu gribošu, var būt ar lieko svaru.
25 jūl.

Meklēju minetu (40)

Piedāvāju 100eur sievietei par minetu manā auto!! Šodien!!
25 jūl.

Sexwife (30)

Sveiki, Ilgi esmu pētījis šo portālu saistībā ar pāriem un SW, vienmēr esmu gribējis pamēģināt ko tādu, esmu saņiemies beidzot ievietot sludinājumu Šiet. ceru uz atsaucību. Cik noprotu jāiepazīstina ar sevi arī būtu, vismaz virspusēji, pēc tam jau parejo privāti. Esmu diezgan komunikabls vīrietis, izskatigs, kopts un ar diezgan labu sportisku augumu + Esmu gara auguma. Ja nu kāds pāris meklēt ko šādu, esmu ieintresets sadarboties uz apusējam simpātijām un labumu 😀 Aktuāli kamēr sludinams ir aktīvs. 30 gadi.
25 jūl.

Fake Taxi (30)

Kopts, izskatīgs, gara auguma vīrietis ar atlētisku figūru-Piedāvāju sievietēm un pāriem fake taxi pakalpojumus, nogadāšu no punkta A- punktam-B. Sikām privāti.
25 jūl.

Sex draugs

Kurš vīrs vēlas sievai pastavīgu, regulāru sex draugu? Vīrietis meklē sexwife, cuckold pāra sievieti/es bez kompleksiem izvirtīgam sexam. Forši ja esat divas bi draudzenes. Konfidencialitāti garantēju. Gribētu jūs ne vecākas par 50g. Izvirtīgas, ļoti gribošas, koptas, bez īpašiem kompleksiem (jo mazāk kompleksi, aizspriedumi jo labāk) Vēlams ne bieži, bet regulāri. Lai var kārtīgi patrakot. VĒLAMS BEZ VĪRA KLĀTBŪTNES. Var ar foto, video atskaiti vīram.
25 jūl.

Laura (25)

Vai kāda sieviete grib pārņemt manu mīļāko?Viņšs sportisks matreāli nodrošināts vīrietis. Esmam kopā 4 gadu, bet laiks ir izbeigt šīs attiecības.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt