PUH.lv » Sexwife » Lielu

Ievietots: 23 apr. | Lasīts: 75 | Sludinājuma ID: #7801498

Lielu (28 gadi)

Hey!
Ir šeit sastopams kāds puisis/ virietis ar palielāku loceklis virs vidējā ar vismaz 18/ 19cm? Protams, jo lielāks, jo labāk. Vēlams, lai esi kopts, bez liekā svara un līdz 40 gadiem.
Ja esi tāds un vēlies piepelnīties, dod ziņu. Foto tīri ieskatam ar vēlamo izmēru.
  • Lielu (28 gadi) (Foto!) interesē tēma Sexwife & Cuckold (#7801498)
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF7801498 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7801498
Vārds Lielu
Vecums 28
Pilsēta lv Rīga
E-pasts mon***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 23 apr.
Lasīts 75

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
Toggle table/grid view button

23 apr.

Рига (38)

Привет милые девушки и женщины я мужчина хочу познакомиться с вами для тайных встреч возраст н важно главное здоровье адекватность подробнее в общении
23 apr.

Latgale (40)

Lv/ Ru. Sakarīgs vīrietis Latgales pusē uzaicinās ģimenes pāri vai mīļako pāri s+v sasildīties nomaļā lauku pirtī. Es 40/ 185/ 85/ 17, hetero. Jūs līdz 50 g. , bez izteikti liekā svara, vīrietis hetero, sieviete aktīva un zin ko vēlas! Varam uzsākt iepazīšanās nesteidzīģi, viss uz savstarpējās piekrišanas pamata. Tie, kas nav gatavi sazvanīties un tikties klātienē, netērējiet savu un manu laiku!
Izklaide ar lielu (28 gadi) 2
23 apr.

Izklaide ar lielu (28)

Hey! Ir šeit sastopams kāds puisis/ virietis ar palielāku loceklis virs vidējā ar vismaz 18/ 19cm? Protams, jo lielāks, jo labāk. Vēlams, lai esi kopts, bez liekā svara un līdz 40 gadiem. Ja esi tāds un vēlies piepelnīties, dod ziņu. Foto tīri ieskatam ar vēlamo izmēru.
23 apr.

apsēklošu (34)

Vēlies lai tavu sieviņu kāds apsēklo? Varam izdomāt plānu kā to izdarīt ja gribi lai viņa nezin kas to izdarīja. Raksti un sarunāsim, viss būs starp mums!
23 apr.

Juris (37)

Labdien. 18. 05. 24. tiek rīkots pasākums pieaugušajiem.... . Dalības maksa vīriešiem 50€. Pāriem 30€. Sievietēm bez maksas. Tēma ganbang, gloryholle, un latex. Pieteikties uz e-pastu. sutot vārdu, statusu un tel nr. Saziņa tālāk telefoniski.
23 apr.

Aleksejs (50)

Esu vīrietis Jelgava ar vietu meklēju šajā portālā pariti kurš virs ir drazis vīrieti dibenā sievas kladbutne meklēju reālu pariti kas ir sekswvt paritis intrese kuri ir to darījuši ka vīrietis laiza pezu vīrs drāž vīrieti dirsa ir man savā vieta dzīvoklis un konfedicinali garateju meklēju tādu kurai sievai tas arī intrese pieņēmu tika pa dienu no 09. 00 līdz 20. 00 vakaram 270mmmm68mmmm103 sms tad naksiet ciemos esu ar vietu Jelgava virietis
22 apr.

Sluga (52)

Posluwnij mužčina/ femdom/ iwet kontakt novie znakomstva
22 apr.

Šovakar (26)

Jauns puisis šovakar vēlas satikties ar pārīti, kam interesētu cuckold/ sexwife tēma. Esmu jauns, tievas miesas būtes, smuks, kopts un sakarīgs čalis. Vēlos pilnībā bez liekām sarunām un saistībām, izdaram un šķiramies. Neesmu vietējais, tapēc noteikti nebūsiet nekad mani satikuši un nekad noteikti arī nesatiksiet. Ir man sava vieta, gan arī varu atbraukt pie jums. Droši rakstiet, sarunāsim. Man der tikai šovakars.
22 apr.

sieviņa (36)

Помогу сделать из твоей женушки настоящую шлюшку, давалку. Пиши если действительно этого хочешь!
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
ДАША❤💚🔥🔥🔥 (28 gadi) 9

ДАША❤💚🔥🔥🔥 (28)

Сексуальная, красивая девушка. Приглашу в гости на relax. Фото мои и на них я!!!Пиши мне на WhatsApp!
Vakar 22:20

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt