PUH.lv Ā» Sexwife Ā» Anal fun šŸ˜ˆšŸ”„

Ievietots: 15 mar. | Lasīts: 118 | Sludinājuma ID: #7725625

Anal fun šŸ˜ˆšŸ”„ (28 gadi)

Čau!
Vai kāds sakarÄ«gs džeks grib pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi? Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 28. 177. 76. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu arÄ« atlÄ«dzināt.
  • Anal fun šŸ˜ˆšŸ”„ (28 gadi) (Foto!) interesē tēma Sexwife & Cuckold (#7725625)
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7725625 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7725625
Vārds Anal fun šŸ˜ˆšŸ”„
Vecums 28
Pilsēta lv Rīga
E-pasts pav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 15 mar.
Lasīts 118

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sexwife"
Toggle table/grid view button

15 mar.

Cuckold pari

Sveiki . Meklēju cuckold pari . Gribu rupji izdrazd sievu mute vira klātbūtne un beigt uz sejas vai mute un lai vīrietis pēc tam visu apēda . Kam interese rakstiet . Viss konfodenciali . Vieta neparastā , mana . Jurmala . Nav komercija .
15 mar.

VOYEURISTS (48)

Kuriem patiktu ja viņus pavērotu no malas, var auto pie dabas, pirtÄ« utt. Atsaucas TIKAI, pāri vai sievietes. Viss tikai uz jÅ«su noteikumiem, nekādas uzmākÅ”anās utt TG Suuntoo
15 mar.

Jj

Nedēļas nogalē brauksim uz Kurzemi. Varbūt kāds piedāvātu pirtiņu un naktsmājas. Mēs hetero. Bez komercijas.
Anal fun šŸ”„šŸ˜‰ (28 gadi) 2
15 mar.

Anal fun šŸ”„šŸ˜‰ (28)

Čau! Vai kāds sakarÄ«gs džeks grib pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi? Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 28. 177. 76. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu arÄ« atlÄ«dzināt.
15 mar.

Janis (39)

Vīrietis bez pieredzes vēlas padraiskoties trijatā ar pāri alūksne gulbene balvi Divi septiņi viens četri divi četri astoņi viens
15 mar.

Sex (40)

Ilgtermiņa mekleju meiteni sievieti kuru interesetu regulārs grupveida sekss. SÄ«kāk saraksteā€¦
15 mar.

brauceejs (33)

Å odien braukÅ”u cauri Madonai, labprāt iebraukÅ”u pie kādas sveÅ”as, nerātnas sieviņas. PatÄ«k kārtÄ«gs sekss, orālās rotaļas, varu izjāt ļoti skarbi ja vajag!
15 mar.

Sexvife (30)

Zelajem sevodna vecerom vstrecu s dvum muzinam, xarosoi potenciji katorije v teme . Zensina 30. 174, 55, 2 , cuckold 47. 180. 98. 19. Anala s damoi net. Mesto i prijatnoje abstanovku vi abespecivaite.
SexWife Club (30 gadi) 4
15 mar.

SexWife Club (30)

Sestdien, no plkst. 20:00-2:00 svinger pasākums plaŔās telpās RÄ«gā. Pirmajā stāvā ir kopējā telpa ar mÅ«ziku, uzkodām, dzērieniem, kur cilvēki papļāpā, iepazÄ«stās erotiskā atmosfērā. AugÅ”stāvos ir atseviŔķas istabas, kur notiek vakara karstākā daļa. DalÄ«bniekiem nav strikta dresskoda - ģērbieties tā, lai paÅ”iem ērti. Taču kur tad uzvilkt savu seksÄ«gāko tērpu, ja ne seksa ballÄ«tē? ;) Sekss tikai uz savstarpēju simpātiju pamata. Nē nozÄ«mē nē. Nāciet un baudiet vakaru! šŸ”„šŸ”„šŸ”„šŸ”„šŸ”„ Š’ суŠ±Š±Š¾Ń‚Ńƒ, с 20:00-2:00 сŠ²ŠøŠ½Š³ŠµŃ€ тусŠ¾Š²ŠŗŠ° Š² ŠæрŠ¾ŃŃ‚Š¾Ń€Š½Ń‹Ń… ŠæŠ¾Š¼ŠµŃ‰ŠµŠ½Šøях Š ŠøŠ³Šø. ŠŠ° ŠæŠµŃ€Š²Š¾Š¼ этŠ°Š¶Šµ ŠµŃŃ‚ŃŒ Š¾Š±Ń‰ŠøŠ¹ Š·Š°Š» с Š¼ŃƒŠ·Ń‹ŠŗŠ¾Š¹, Š·Š°ŠŗусŠŗŠ°Š¼Šø, Š½Š°ŠæŠøтŠŗŠ°Š¼Šø, Š³Š“Šµ Š»ŃŽŠ“Šø Š¾Š±Ń‰Š°ŃŽŃ‚ся, Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼ŃŃ‚ся Š² эрŠ¾Ń‚ŠøчŠµŃŠŗŠ¾Š¹ Š°Ń‚Š¼Š¾ŃŃ„ŠµŃ€Šµ. ŠŠ° Š²ŠµŃ€Ń…Š½Šøх этŠ°Š¶Š°Ń… - Š¾Ń‚Š“ŠµŠ»ŃŒŠ½Ń‹Šµ ŠŗŠ¾Š¼Š½Š°Ń‚Ń‹, Š³Š“Šµ ŠæрŠ¾Ń…Š¾Š“Šøт сŠ°Š¼Š°Ń Š¶Š°Ń€ŠŗŠ°Ń чŠ°ŃŃ‚ŃŒ Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€Š°. Š”трŠ¾Š³Š¾Š³Š¾ Š“рŠµŃŃ-ŠŗŠ¾Š“Š° Š“Š»Ń учŠ°ŃŃ‚Š½ŠøŠŗŠ¾Š² Š½ŠµŃ‚ ā€“ Š¾Š“ŠµŠ²Š°Š¹Ń‚ŠµŃŃŒ тŠ°Šŗ, ŠŗŠ°Šŗ Š²Š°Š¼ уŠ“Š¾Š±Š½Š¾. ŠŠ¾ Š³Š“Šµ Š¶Šµ Š½Š°Š“ŠµŃ‚ŃŒ сŠ²Š¾Š¹ сŠ°Š¼Ń‹Š¹ сŠµŠŗсуŠ°Š»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ Š½Š°Ń€ŃŠ“, ŠŗŠ°Šŗ Š½Šµ Š½Š° сŠµŠŗс-Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€ŠøŠ½Šŗу? ;) Š”ŠµŠŗс тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ ŠæŠ¾ Š²Š·Š°ŠøŠ¼Š½Š¾Š¹ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøŠø. ŠŠµŃ‚ Š·Š½Š°Ń‡Šøт Š½ŠµŃ‚. ŠŸŃ€ŠøхŠ¾Š“ŠøтŠµ Šø Š½Š°ŃŠ»Š°Š¶Š“Š°Š¹Ń‚ŠµŃŃŒ Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€Š¾Š¼! Telegram sexwifelatvija
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Milena 2

Milena

Hello, Dear Gentlemen! I'm a slender young girl, breast size 3, model figure, pleasant to talk to. Nice to meet you, I live in the center. WhatsApp only. ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚, Š£Š²Š°Š¶Š°ŠµŠ¼Ń‹Šµ Š”Š¶ŠµŠ½Ń‚Š»ŃŒŠ¼ŠµŠ½Ń‹! ŠÆ стрŠ¾Š¹Š½Š°Ń Š¼Š¾Š»Š¾Š“Š°Ń Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ°, 3 рŠ°Š·Š¼ŠµŃ€ Š³Ń€ŃƒŠ“Šø, Š¼Š¾Š“ŠµŠ»ŃŒŠ½Š°Ń фŠøŠ³ŃƒŃ€Š°, ŠæрŠøятŠ½Š° Š² Š¾Š±Ń‰ŠµŠ½ŠøŠø. Š Š°Š“Š° Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼ŃŃ‚Š²Ńƒ, Š¶ŠøŠ²Ńƒ Š² цŠµŠ½Ń‚Ń€Šµ. Š¢Š¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ WhatsApp.
Å odien 0:49

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt