PUH.lv » Kāds kaut-ko meklē » attiecibas

Ievietots: 11 mar. | Lasīts: 24 | Sludinājuma ID: #7717688

attiecibas (31 gads)

Sveiki. Dzivoju Smiltene. Es esmu mils, jauks, uzticigs, izpalidzigs, parasts virietis. Velos iepazities ar meiteni vai sievieti nopietnam attiecibam un kam vairak nopietnakam. Rakstat man whats appa, telegramma, vai epasta. Ceru kada atsauksies. 2053s2s905
Sludinājuma ID #7717688
Vārds attiecibas
Vecums 31
Pilsēta lv Smiltene
E-pasts iam***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 11 mar.
Lasīts 24

Nākamie sludinājumi kategorijā "Kāds kaut-ko meklē"
Toggle table/grid view button

BARGAIS KUNGS (46 gadi) 9
10 mar.

BARGAIS KUNGS (46)

MEKLEJU SIEVIETES, KURAS IR BIJUSAS IZVAROTAS, PAZEMOTAS UN KURAM TAS IR IEPATICIES UN GRIB TO VEL PIEDZIVOT. MAN PATIK NOPERT, UZLIKT ROKU DZELZUS, LIKT SUKAT, MASTURBET, PIEDZIRDIT, FILMET UTT. RAKSTIT WACAPA VAI E-PASTA TEL 269-O7-OO5
Massage🍒 (37 gadi) 3
10 mar.

Massage🍒 (37)

Klassiska massage, relaksa massage vsego tela s maslom, na massaznom stole. Mesto v Kengaragse. Konfidencialno, privat.
10 mar.

Sveikas (31)

Sveiki. Dzivoju Smiltene. Es esmu mils, jauks, uzticigs, izpalidzigs, parasts virietis. Velos iepazities ar meiteni vai sievieti nopietnam attiecibam un kam vairak nopietnakam. Rakstat man whats appa, telegramma, vai epasta. Ceru kada atsauksies. 2053s2s905
10 mar.

sukaju

Mani Interesē un uzbudina ostīt džeku apenes, laizīt anusu!sūkāt, dodu dupsi drāzt!tu slaids, tievs aktīvs, bi, uni vai hetero vīrietis bez aizpriedumiem!
10 mar.

Minetnieci...

Varbūt šeit ir kāda reāla, brīva dāma ... kura gribētu un varētu regulāri veikt minetu?Viss pārējais pie sarakstes... varam sarunāt bonusiņu. Atsaucies un visu sarunāsim....
FOCEJU,DODU SUKAT (46 gadi) 9
10 mar.

FOCEJU,DODU SUKAT (46)

MEKLEJU SIEVIETI, KURAI PATIK POZET KAILAI, MASTURBET, SUKAT, IEDZERT UTT.. MAN PATIK FILMET KA MASUKA UN LIKT MASTURBET AR STEKU, 69 POZA UN DAZADAS ROTALAS. GAIDU ZINAS WACAPA, AIZSUTISU SAVUS VIDE, SITAS BILDES PASA FOCETAS, TEL 269-O7-OO-PIECI
10 mar.

Oral switch

Cau . Meklēju sievieti kurai ļoti patīk orālais Sex . Sūkāt , kad drāž mute , sperma uz sejas un mute , kuni , 69 , squirt , facesitting . Meklēju patstavigam tikšanām . Vieta un auto ir . Viss konfidenciāli . Garas sarakstes neinteresē , vecumam nav nozīmes . Tikai sievietes un reālas tikšanās . Привет . Ищу девушку которая очень любит оральный секс . Сосать , когда трахают в рот , сперма на лице и во рту , куни , 69 , сквирт , фейсситинг . Ищу для постоянных встреч . Место и авто есть . Все конфиденциально . Долгие переписки не интересуют , возраст значения не имеет . Только девушку и только реальные встречи .
10 mar.

Pavasaris (48)

Tuvojas pavasaris un Vēlētos iepazīties ar simpātisku, nerātnu sievieti kurai patīk seksa laikā rotaļas ar dažādām mantiņām, fingerings vai fistings ir gatava ko jaunu izmēģināt... :)Tikšanās konfidicionālas bez jaukšanās otra dzīvē. Varu materiāli pateikties.
10 mar.

Jax (38)

Saulains Sveiciens, Pavasarīgu saules staru ieskautā ķermenī, uzvirmoja kāds nerātnāks energijas vilnis, lai nedaudz pievērstos kam vieglākam, ikdieniški neparastākam. Saistītu brīvas , nepiespiestas attiecības bez s aistībām , bez iejaukšanās abu privātajās dzīvēs, iesākumā sarakstei, lai saprotam vai spējam vien otru ieintresēt vairāk , ar varbūtību kopīgai atpūtai nākotnē. Vecums kad fizisko tuvību filtrēju caur acīm, nu jau būs pārkāpts, šobrīd to gribās padziļinātāk, izjustāk ielūkojoties arī ķermeņa dvēseles dziļumos, kas sākas vieglu sarunu , flirtu , ķoketēšamu , smiekliem , ķermeņa valodu utml. Ja arī Tev ir vēlme nedaudz izrauties no ikdienas steigas , kopīgi uz brīdi mēĝinot apturēt laiku, ļaujot sev nedaudz palidināties izlūzijās, fantāziju pasaulē , varbūt pat piedzīvot kādu rozā brilļu momentu, šī būs vieta ar iespēju mēģināt piedzīvot un izbaudīt tās sajūtas kopā:) ! Par mani 39 85/ 186kopts , sportisks, karstasinīgs, ar labu humora izjūtu, plašu skatījumu uz lietām , protu palutināt un pārsteigt:) Ja esi 22-40 kopta , sportiska ! Uzraksti:)
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Ksenija (34 gadi) 3

Ksenija (34)

Приглашаю в гости порядочного мужчину Центр 25309830
Vakar 23:08

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt