PUH.lv » Kāds kaut-ko meklē » vibrator

Ievietots: 24 feb. | Lasīts: 53 | Sludinājuma ID: #7691458

vibrator (27 gadi)

предлогаю вибратор 10 режимов вибро, с зарядкой новый-20 еу на днях привезут рига плявниеки, цвет пурпурный
  • vibrator (27 gadi) (Foto!) kaut ko meklē (#7691458)
Sludinājuma ID #7691458
Vārds vibrator
Vecums 27
Pilsēta lv
Telefona numurs 2989**** Uzzināt tālruni
E-pasts lex***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 24 feb.
Lasīts 53

Nākamie sludinājumi kategorijā "Kāds kaut-ko meklē"
Toggle table/grid view button

24 feb.

NotelotDraudzeni (37)

Mans piedāvājums var likties dīvains bet nu tāds tas ir;) mekleeju meiteni kura sad Tad vareetu noteelot manu meiteni darba pasaakumos, man darbam svariigi paradiit ka neesmu viens, protams tevi lutinaasu un atbalstiisu, bonus tev ja vari draiski un sexiigi gerbties, par visu vienosimies privaati, ja tevi intreseetu tads piedaavaajums droši uzraksti. Pats esmu 37 gadus vecs, tumsiem matiem, speciigas miesasbuuves, zilas acis un gara auguma.
24 feb.

Хочу лизать

Русские пацаны, очень прошу вам, очень хочу атлизать жопу в туалете стоб пописали в рот мне!ви худощавие, стройные, Доминанти, бруталние!я настоящий пидар раб туалета! может кто дать?
24 feb.

Aleksejs

Meklēju tādu sievieti Jelgavā kurai ir saistības ar Starponu vibratoru esu vīrietis vēlos atdoties sievietei kas ir to darījuši ka vīrieti paņem dupuka ar Starponu ir kāda saistoša persona kas māk atnakti ciemos 270... 68... 103 rakstiet meklēju lai reāli tikts
24 feb.

Taxi

2°0°4°2°5°1°8°8 taksometra pakalojumi daila dzīmuma pārstāvem. Komfortabls netrafarets auto, adekvāts soferītis. Braucieni gan pa pilsētu gan ārpus tas. Raksti un visu sarunasim. Wats app. 2°0°4°2°5°1°8°8. Такси для прекрасного пола. Комфортный нетрафарированный авто, адекватный водитель. Поездки по городу и за пределами. Пиши и обо всем договоримся.
23 feb.

Violeta (30)

Sveikini! Piedavaju foto, video , video zvanu, erotisko sarakstu ar bilditem. 2×7×1×1×2×3×07
23 feb.

Anally

Приезжай, трахни, уезжай. Можно жестко иметь меня в рот и в попку, можно в группе. Могу и просто отсосать с окончанием мне в рот. Я пассив. Надену женское белье, чулки, платье и парик. Пассивная сучка выполнит твои желания. Аtbrauc, izdrāz, aizbrauc. Var rupji drāzt mutē un dupsī, var vairāki. Varu arī tikai nosūkāt ar beigšanu man mutē. Esmu pasīvs. Uzvilkšu sieviešu veļu, zeķes, kleitu, parūku. Pasīva kucīte izpildīs tavas vēlēšanās.
Bandito (37 gadi) 2
23 feb.

Bandito (37)

Piedzīvojumu! Vakarā nakts brauciens sievietei. Romantisks - pieskārieni, skūpsti uz kakla, glāsti, just vienam otra elpu, pamaigoties, baudāmi un lēni. Neķītrs - vienkārši sekss, klasika, oral, bez liekām priekšspēlēm. Pikants - pieskārieni braucot, oral, masēšana ar roku no Tavas puses, pieskārieni krūtīm un mani pirksti Tavās biksītēs. Aizraujoši rotaļīgs - lomu spēle ( taksists un pasažiere, nolaupīšana, šoferis un viņa darba devēja ar savām iegribām. Iespēja visu paspilgtināt ar bdsm mantiņām. Tu sasieta aizmugurējā sēdeklī (brauksi man līdzi auto) vai ar mutes aizbāzni. A varbūt es? Pēriens seksa laikā utml. Kādu izvēlies Tu? Tu, no 18-45g, slaida, kopta, atvērta kam reālam, no Rīgas. Es vesels, kopts, sportisks un tēmās pieredzējis vīrietis. 37g, 180cm, 85kg. Varam tikties šovakar/ nakt vai rīt. Tikai reālām sievietēm, bez konercijām
23 feb.

Хочу лизать

Русские пацаны, очень прошу вам, очень хочу атлизать жопу в туалете стоб пописали в рот мне!ви худощавие, стройные, Доминанти, бруталние!я настоящий пидар раб туалета! может кто дать?
23 feb.

SIEVIETI 20-65 G (46)

IEPAZISOS AR SIEVIETI, KURAI PATIK PAVIZINATIES PA NAKTI, IESZERT, SEX UTT. RAKSTIT, ZVANIT. SAKUMA PARUNASIM TEL 269-07-00-5
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
🍓🍌АЛЁНА🍌🍓 9

🍓🍌АЛЁНА🍌🍓

💯💯💯FOTO REAL!!! VIDEO!!!!💯💯💯 🍓🍓🍓Пиши только если хочешь прийти. Милый всё будет как в порно фильме - любой каприз за твои €. Анал 🍓🍓🍓БДСМ 🍓🍓🍓МЖМ - МЖМ…. 🍓🍓🍓
Šodien 12:55

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt