Ievietots: 1 aug. | Lasīts: 36 | Sludinājuma ID: #7986791

Дима (32 gadi)

Познакомлюсь с красивой девушкой из Даугавпилса 18-35 лет, для общения, встречь, дружбы. Возможна материальная помощь, на постоянной основе.
Sludinājuma ID #7986791
Vārds Дима
Vecums 32
Pilsēta Daugavpils
Telefona numurs +3712537**** Uzzināt tālruni
E-pasts dim***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 1 aug.
Lasīts 36

Nākamie sludinājumi kategorijā "Kāds kaut-ko meklē"
1 aug.

Krišs (25)

Kāda vēlas lai Tev izlaiza dupsi kā nekad? Māku, patīk un neapnīk! Pretī to pašu vai neko citu nejautāšu, gribu tik kādai kārtīgi izmazgāt tur apakšā. Varat būt vairākas un varu arī samaksāt!
1 aug.

sper (33)

cau vai ir kada kurai patik kad sabaro ar spermu!!!??? есть тут девушка который нравится когда её кормят спермой!???
1 aug.

Pubiski pavērot. . . . (40)

Meklēju sievieti kura ļautos papozēšanai plubliskā vietā!! Dāsns bonusiņš no manis!!
MARUPE PIE EZERA (46 gadi) 9
1 aug.

MARUPE PIE EZERA (46)

VARBUT KADA SIEVIETE VELAS SESTDIEN VAKARA AIZBRAUKT PIE EZERA ATPUSTIES, IEPAZITIES UN LAI PAMASEJU MUGURINU, PALAIZU PEZUKU, TAD DOD DROSI ZINU. ESMU NO MARUPES. PANEMSU SAMPITI, IEDOSU ARI NAUDINU, JA VAJAG UTT TEL 269-07-00-5 WACAP
1 aug.

meit (32)

Ir te meitinja kura velas sev tetuku?? есть тут кому нужен папик!!! ????
1 aug.

Meklēju Milf 40+ (26)

Добрый день . Ищу стройную не худую милфу любовницу 40+ которой нравятся молодые ненасытные парни с хорошей потенцией для секса . Я 26/187/80/18 . Люблю Куни и жесткий секс . Могу подчиняться или доминировать по вашему желанию . Место для встреч и авто есть . Люблю секс на природе . Все конфиденциально и без коммерции . Labdien . Meklēju koptu neslaidu Milf mīļāko 40+ kurai patīk jaunie gribošie puisi ar labu potenciju sexam . Es 26/187/80/18 . Dievinu kuni un rupju Sexu . Varu pakļauties vai pakļaut pēc jūsu vēlmēm . Vieta tikšanām un auto ir . Patīk Sex pie dabas . Viss konfidenciāli un bez komercijas
1 aug.

openmind (27)

Пара ищет реализацию необычной фантазии для девушки обычного телосложения - поласкать ртом член собаки и возможно что-то большее. Рассмотрим все интересные предложения. Хозяину собаки оплата деньгами, либо возможен контакт с девушкой при взаимной симпатии.
1 aug.

ED (48)

Zdu info ot molodoy azartnoy Devchenki, kotoroy real nravitsja zdoroviy ljuboy sex, status i mestopolozenija-ne vazni-glavnoe simpatii i vpered do vstrechj.
1 aug.

Tagad jurmala ? (30)

Привет . Есть час свободного времени . Может какая то девушка хочет быстрый Куни или секс без коммерции . Место в Дзинтари . Приеду заберу или можно у меня в машине . Внешность и возраст значения не имеют . Labdien . Ir stunda brīva laika . Varbūt kāda sieviete grib ātro kuni vai Sex bez komercijas ? Vieta ir dzintari . Varam arī auto . Atbraukšu pakaļ . Vecumam un izskatam nav nozīmes .
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt