Ievietots: 21 aug. | Lasīts: 128 | Sludinājuma ID: #8026146

Sexy pussyšŸ’‹ (19 gadi)

Mastrubēju savus abus caurumiņus ar dažādām mantiņām un pirkstiņiemšŸ„°
PERVERS VIDEOZVANS tikai 20 eirošŸ‘
FOTO+VIDEO komplektiņi 10 eirošŸ‘
Whatsapp. 2ā—6ā—3ā—5ā—5ā—0ā—4ā—7ā—šŸ’žšŸ’žšŸ’ž
  • Sexy pussyšŸ’‹ (19 gadi) (Foto!) kaut ko meklē (#8026146)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF8026146 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8026146
Vārds Sexy pussyšŸ’‹
Vecums 19
Pilsēta Jelgava
Telefona numurs +3712635**** Uzzināt tālruni
E-pasts dac***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 21 aug.
Lasīts 128

Nākamie sludinājumi kategorijā "Kāds kaut-ko meklē"
21 aug.

Liepāja (31)

Liepājā simpātiska un seksÄ«ga sieviete piedāvā patÄ«kamas un relaksējoÅ”as tikÅ”anās seksam, minetam, Ä·ermeņa masāžiņa ar patÄ«kamu nobeigumu, pa dienu, pie manis dzÄ«voklÄ«, sÅ«tÄ«t e pastu vai sms
21 aug.

ŠžŃ‡ŠµŠ½ŃŒ ŠæрŠ¾ŃˆŃƒ

ŠŸŠ°Ń†Š°Š½Ń‹ я Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ хŠ¾Ń‡Ńƒ Š²Š°Š¼ Š°Ń‚Š»ŠøŠ·Š°Ń‚ŃŒ Š½ŠµŠ¼Ń‹Ń‚ŃƒŃŽ Š¶Š¾Šæу, стŠ¾Š± ŠæŠ¾ŠæŠøсŠ°Š»Šø Š¼Š½Šµ Š²Ń€Š¾Ń‚!Š°Ń‚сŠ°ŃŃƒ!Š²Šø хуŠ“Š¾Ń‰Š°Š²ŠøŠµ, стрŠ¾Š¹Š½Ń‹Šµ Š±ŠµŠ· ŠŗŠ¾Š¼ŠæŠ»ŠµŠŗсŠ¾Š² Šø Š»ŠøшŠ½Šøх Š²ŠµŃ!я Š½Š°ŃŃ‚Š¾ŃŃ‰ŠøŠ¹ ŠæŠøŠ“Š°Ń€ туŠ°Š»ŠµŃ‚Š½ŠøŠ¹ рŠ°Š±!
21 aug.

kurÅ” iedos

Veicu orālo, analo rimming!tikai slaidi, tievi bez lieka svara vīrieŔiem kuri ir aktīvi, bi vai uni!es pasīvais pidars!
Š” 3
21 aug.

Š”

ŠŸŃ€Š¾Š“Š°Š¼ сŠøŠ»ŠøŠŗŠ¾Š½Š¾Š²Ń‹Š¹ чŠ»ŠµŠ½(ŠŗŠ°Šŗ Š½Š°ŃŃ‚Š¾ŃŃ‰ŠøŠ¹), Š²Š¾Š“Š¾ŃŃ‚Š¾Š¹ŠŗŠøŠ¹, с ŠæрŠøсŠ¾ŃŠŗŠ¾Š¹ Š“Š»Ń ŠæŠ¾Š»Š°(стŠµŠ½Ń‹ ŠøŠ»Šø Š·ŠµŃ€ŠŗŠ°Š»Š°), ŠæŠ¾Š»Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒŃŽ Š½Š¾Š²Ń‹Š¹(Š² уŠæŠ°ŠŗŠ¾Š²ŠŗŠµ), 19сŠ¼. Š¦ŠµŠ½Š° 30 ŠµŠ²Ń€Š¾.
20 aug.

Keita (29)

Hey! Meklēju sugardaddyā€™u, sponsoru. . šŸ™ˆšŸ’‹
20 aug.

Meiteni (30)

Čau! Tiek meklēta reāla meitene, kurai ir vēlme pievienoties pārim! Ir reāls seksÄ«gs pāris , kas vēlās izklaidēties! Ja esi draiskā un piedzÄ«vojumiem atvērta meitene , tad uzraksti! Esmu simpātisks , bez liekā svara, sportisks vÄ«rietis, kuram interesē Ŕādi piedzÄ«vojumi! IepazÄ«stamies un baudām jaunas emocijas! Varu arÄ« palÄ«dzēt piepildÄ«t Tavas fantāzijas S+S, es kā vērotājs utt. Viss reāli ! Gaidu no Tevis ziņu, bÅ«s forÅ”i!
20 aug.

Kuni (35)

Š”ŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹ ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ 35 Š»ŠµŃ‚. ŠŸŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ , Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ŃƒŃŃŒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹ Š»ŃŽŠ±Š¾Š³Š¾ Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚Š° . ŠœŠ¾Š¶Š½Š¾ Š“Š»Ń рŠ°Š·Š¾Š²Š¾Š¹, Š½Š¾ хŠ¾Ń‚ŠµŠ»Š¾ŃŃŒ Š±Ń‹ Š“Š»Ń ŠæŠµŃ€ŠµŠ¾Š“ŠøчŠµŃŠŗŠøх ŠøŠ½Ń‚ŠøŠ¼Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡. ŠÆ Š±ŠµŠ· Š»ŠøшŠ½ŠµŠ³Š¾ Š²ŠµŃŠ°, чŠøстŠ¾ŠæŠ»Š¾Ń‚Š½Ń‹Š¹ , 170 рŠ¾ŃŃ‚, ŠøŠ· Š ŠøŠ³Šø. Š’Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚, Š“Š° Šø Š¼Š½Š¾Š³Š¾Šµ Š“руŠ³Š¾Šµ Š½Šµ Š²Š°Š¶Š½Š¾.
20 aug.

Trusiki (35)

Srocjno kuplju zenskije nowennije trusiki
PIEDAVAJU NOPELNIT ! (47 gadi) 9
20 aug.

PIEDAVAJU NOPELNIT ! (47)

PIEDAVAJU NOPELNIT GRIBOSAM SIEVIETEM, IEDZERT UTT. GAIDU ZINAS TEL 269-O7-OO5
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt