Ievietots: 12 aug. | Lasīts: 103 | Sludinājuma ID: #8009325

Video zvansšŸ’žšŸ’‹ (21 gads)

Mastrubēju savus abus caurumiņus ar dažādām mantiņām un pirkstiņiemšŸ„°
PERVERS VIDEOZVANS tikai 20 eirošŸ‘
FOTO+VIDEO komplektiņi 10 eirošŸ‘
Whatsapp. 2ā—6ā—3ā—5ā—5ā—0ā—4ā—7ā—šŸ’žšŸ’žšŸ’ž
  • Video zvansšŸ’žšŸ’‹ (21 gads) (Foto!) kaut ko meklē (#8009325)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF8009325 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8009325
Vārds Video zvansšŸ’žšŸ’‹
Vecums 21
Pilsēta Jelgava
Telefona numurs +3712635**** Uzzināt tālruni
E-pasts dac***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 12 aug.
Lasīts 103

Nākamie sludinājumi kategorijā "Kāds kaut-ko meklē"
Iepazities (32 gadi) 3
12 aug.

Iepazities (32)

Velos iepazities ar kadu meiteni vai sievieti attiecibam 2708s0s825
11 aug.

Aivis (28)

Sveikas dāmas, meklēju sievieti mājas uzkopÅ”anas darbiem, par niansēm varam izrunāt privāti, samaksa pēc vienoÅ”anas sākot no 100ā‚¬ un uz augÅ”u Vecumam ierobežojumi nav
11 aug.

Sex (35)

ŠŸŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ с Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹. ŠžŃ‡ŠµŠ½ŃŒ Š»ŃŽŠ±Š»ŃŽ Š“ŠµŠ»Š°Ń‚ŃŒ ŠšŃƒŠ½Šø.
11 aug.

Tagad?? (40)

Piedāvāju 100eur sievietei par minetu manā auto!! Tagad!!
11 aug.

Mekleju milf 45+ (25)

LV/RU/ENG . Cau . Es 25/187/80/18 . Patīk vecākas slaidas sievietes bdsm un Sex . Meklēju kādu slaidu ar formām sievieti 45+ kurai patīk jaunie puisi ar labu locekli un potenciju patstavigam mīļāko attiecībām . Vieta un auto ir . Patīk Sex pie dabas . Nav komercija . Konfidenciāli .
11 aug.

ŠœŠ¼Š¼ (39)

ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ ŠÆ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Š° Š³ŠµŃ‚Ń€Š¾ Š¶ŠµŠ½Š°Ń‚ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹ сŠµŠ¼ŠµŠ¹Š½Ń‹Š¹ хŠ¾Ń‡Ńƒ ŠæŠ¾ŠæрŠ¾Š±Š¾Š²Š°Ń‚ŃŒ Š½Š¾Š²Š¾Š³Š¾ хŠ¾Ń‡Ńƒ ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Šøться с Š¼Š¾Š»Š¾Š“ыŠ¼ чŠµŠ»Š¾Š²ŠµŠŗŠ¾Š¼ ŠøŠ»Šø Š½ŠµŃŠŗŠ¾Š»ŃŒŠŗŠøŠ¼Šø Š“Š»Ń рŠ°Š·Š²Ń€Š°Ń‚Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ я тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ Š°ŠŗтŠøŠ²Š½Ń‹Š¹ трŠ°Š½ŃŃ‹ тŠ¾Š¶Šµ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Š¾ ŠøŠ»Šø ŠæŠ°Ń€Ń‹ Š±Šø ŠøŠ»Šø Š³ŠµŃ‚ŠµŃ€Š¾ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠø тŠ¾Š¶Šµ Šø Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ń‹ тŠ¾Š¶Šµ Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚ Š½Šµ Š²Š°Š¶ŠµŠ½ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Š¾ тŠ°Š¹Š½Ń‹Šµ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø Š½Š° ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Š¾Š¹ Š¾ŃŠ½Š¾Š²Šµ ŠøŠ· Š ŠøŠ³Šø Šø Š½Šµ сŠæŠµŃˆŠøŠ¼ тŠ°Šŗ срŠ°Š·Ńƒ Š½Šµ Š³Š¾Ń€Šøт Š½Š°Š“Š¾ уŠ·Š½Š°Ń‚ŃŒ Š½ŠµŠ¼Š½Š¾Š³Š¾
11 aug.

Strapon (30)

LV/RU/ENG . ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ Š·Š°ŠŗŠ°Š·Š°Š» Š½Š° Š·Š°Š²Ń‚Ń€Š° Š½Š¾Š²Ń‹Š¹ стрŠ°ŠæŠ¾Š½ 24cm Šøщу Š¼Š¾Š»Š¾Š“ую Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń хŠ¾Ń‡ŠµŃ‚ ŠæŠ¾ŠæрŠ¾Š±Š¾Š²Š°Ń‚ŃŒ трŠ°Ń…Š½ŃƒŃ‚ŃŒ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ńƒ ŠøŠ»Šø Š¾ŠæытŠ½ŃƒŃŽ Š³Š¾ŃŠæŠ¾Š¶Ńƒ ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń трŠ°Ń…Š½ŠµŃ‚ Š·Š°Š²Ń‚Ń€Š° . ŠŠµ ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Š² юрŠ¼Š°Š»Šµ . ŠŸŃ€ŠøŠµŠ“у Š·Š°Š±ŠµŃ€Ńƒ Šø Š¾Ń‚Š²ŠµŠ·Ńƒ . Š•ŃŠ»Šø ŠŗурŠøшь трŠ°Š²Šŗу Š±ŃƒŠ“ŠµŃ‚ ŠµŃ‰Šµ Š²ŠµŃŠµŠ»ŠµŠµ . Cau . PasÅ«tÄ«ju uz rÄ«tdienu jaunu straponu 24cm meklēju jaunu meiteni kurai gribas pameiginat izdrāzt vÄ«rieti vai pieredzējuÅ”o kundzi kas izdrazis . Vieta jurmala . AtbraukÅ”u pakaļ un aizvedÄ«Å”u kur teiksi . Ja pÄ«pe zāli bÅ«s vēl jautrāk .
11 aug.

Š˜Ń‰Ńƒ Š¼ŠøŠ»Ń„Ńƒ 45+ (25)

LV/RU/ENG . Cau . Es 25/187/80/18 . Patīk vecākas slaidas sievietes bdsm un Sex . Meklēju kādu slaidu ar formām sievieti 45+ kurai patīk jaunie puisi ar labu locekli un potenciju patstavigam mīļāko attiecībām . Vieta un auto ir . Patīk Sex pie dabas . Nav komercija . Konfidenciāli .
11 aug.

Kaspars (32)

Meklēju sievieti VentspilÄ« vai novadā vecumā 20 lidz 40gadiem patikamām tikÅ”anās reizēm. Par tikÅ”anos dāsni atlÄ«dzināŔu. Visu pārējo info pie sarakstes sarunāsim.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt