PUH.lv Ā» Kāds kaut-ko meklē Ā» Bunker Cruising šŸ”„

Ievietots: 13 mar. | Lasīts: 28 | Sludinājuma ID: #7723135

Bunker Cruising šŸ”„

Ļauj vaļu savām fantāzijām un vēlmēm!!!
Tiekamies katru dienu(izņemot pirmdienas), Bunker cruising bārā!!!

Bunker Cruising šŸ”„
Laipni lūgti ciemos!!!
Esam atvērti katru dienu, izņemot pirmdienas!!!
Darba laiks: 18:00-2:00 izņemot 5dienu ( 18:00-7:00) un 6dienu( 21:00~8:00);
Bunker Cruising Bar: Alfreda Kalnińa iela 4
Welcome (18:00-2:00)šŸ”„šŸ”„šŸ”„ Mums ir bārs, video zāles, bdsm istaba, Ŕūpoļistaba, glory holes utt!!! Visur ir prezervatÄ«vi un lubrikanti!!! Bunker Cruising Bar Centrs Alfrēda Kalniņa iela 4
6diena protams īpaŔa diena( Swinger mix party)-vīrieŔi, sievietes, pāri, bisex )!!!
Alfrēda Kalniņa iela 4
BunkersšŸ”„šŸ”„šŸ”„
Ieeja 8 EUR visas dienas izņemot sestdienas!!!
  • Bunker Cruising šŸ”„ (Foto!) kaut ko meklē (#7723135)
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7723135 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7723135
Vārds Bunker Cruising šŸ”„
Pilsēta lv
E-pasts str***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 13 mar.
Lasīts 28

Nākamie sludinājumi kategorijā "Kāds kaut-ko meklē"
Toggle table/grid view button

RelašŸŒŸšŸŒŸšŸŒŸ (37 gadi) 3
13 mar.

RelašŸŒŸšŸŒŸšŸŒŸ (37)

Klassiska massage, relaksa massage vsego tela s maslom, na massaznom stole. Mesto v Kengaragse. Konfidencialno, privat.
13 mar.

Cuckold pari

Sveiki . Meklēju cuckold pari . Gribu rupji izdrazd sievu mute vira klātbūtne un beigt uz sejas vai mute un lai vīrietis pēc tam visu apēda . Kam interese rakstiet . Viss konfodenciali . Vieta neparastā , mana . Jurmala . Nav komercija .
13 mar.

Nora

I just want to smoke weed Telegram: @nekrofile
13 mar.

Oral switch

Cau . Meklēju sievieti kurai ļoti patÄ«k orālais Sex . SÅ«kāt , kad drāž mute , sperma uz sejas un mute , kuni , 69 , squirt , facesitting . Meklēju patstavigam tikÅ”anām . Vieta un auto ir . Viss konfidenciāli . Garas sarakstes neinteresē , vecumam nav nozÄ«mes . Tikai sievietes un reālas tikÅ”anās . ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ Š»ŃŽŠ±Šøт Š¾Ń€Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ сŠµŠŗс . Š”Š¾ŃŠ°Ń‚ŃŒ , ŠŗŠ¾Š³Š“Š° трŠ°Ń…Š°ŃŽŃ‚ Š² рŠ¾Ń‚ , сŠæŠµŃ€Š¼Š° Š½Š° Š»ŠøцŠµ Šø Š²Š¾ рту , ŠŗуŠ½Šø , 69 , сŠŗŠ²Šøрт , фŠµŠ¹ŃŃŠøтŠøŠ½Š³ . Š˜Ń‰Ńƒ Š“Š»Ń ŠæŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŠ½Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Šø Š°Š²Ń‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ . Š’сŠµ ŠŗŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ . Š”Š¾Š»Š³ŠøŠµ ŠæŠµŃ€ŠµŠæŠøсŠŗŠø Š½Šµ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŃŽŃ‚ , Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚ Š·Š½Š°Ń‡ŠµŠ½Šøя Š½Šµ ŠøŠ¼ŠµŠµŃ‚ . Š¢Š¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу Šø тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ рŠµŠ°Š»ŃŒŠ½Ń‹Šµ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø .
SANDRIX (46 gadi) 2
13 mar.

SANDRIX (46)

CAY ! IEPAZISOS U PATSTAVIGI TIKSOS AR SIEVIETI, KURAI PATIK, JA MASAZU TAISA, IEDZERT, PAVIZINATIES, PAPLAPAT, 69 POZA UTT. GAIDU ZINAS WACAPA. TEL 269-07-00-5 SANDRIS
13 mar.

Ansis

Parādi savas sievas fotto. PastāstÄ«Å”u ko ar viņu darÄ«Å”u. telegram. zirdz87 Divi0pieci2seÅ”i1divi9
13 mar.

IzvaroŔanā ?

ŠŸŠ¾ŠøŠ³Ń€Š°ŠµŠ¼ Š² ŠøŠ·Š½Š°ŃŠøŠ»Š¾Š²Š°Š½ŠøŠµ ? Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€ŃƒŃŽ Š²Š¾Š·Š±ŃƒŠ¶Š“Š°ŠµŃ‚ Š¶ŠµŃŃ‚ŠŗŠøŠ¹ Šø Š³Ń€ŃƒŠ±Ń‹Š¹ сŠµŠŗс Šø рŠ¾Š»ŠµŠ²Ń‹Šµ ŠøŠ³Ń€Ń‹ . ŠšŠ¾Š½Ń„ŠøŠ“ŠµŠ½Ń†ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ . ŠŠµ ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя . Š®Ń€Š¼Š°Š»Š° . ŠœŠ¾Š±ŠøŠ»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ ŠµŃŃ‚ŃŒ . Paspēlēsimies izvaroÅ”anu ? Meklēju sievieti kuru uzbudina rupjÅ” un smags Sex un lomu spēles . Konfodenciali . Nav komercija . Jurmala . Mobils . Vieta ir .
13 mar.

Anālo kuci

Cau . Meklēju anālo kuci kura beidz no anala sexa vai dp patstāvÄ«gam tikÅ”anām . Meklēju sievieti . Nav komercija . Vieta mana . ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ . Š˜Ń‰Ńƒ Š°Š½Š°Š»ŃŒŠ½ŃƒŃŽ сучŠŗу ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń ŠŗŠ¾Š½Ń‡Š°ŠµŃ‚ Š¾Ń‚ Š°Š½Š°Š»Š° ŠøŠ»Šø Š“Šæ Š“Š»Ń рŠµŠ³ŃƒŠ»ŃŃ€Š½Ń‹Ń… Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡ . Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу . ŠŠµ ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Š¼Š¾Šµ
SANDRIX (46 gadi) 6
13 mar.

SANDRIX (46)

IEPAZISOS AR SIEVIETI LIDZ 70 GADIEM BEZ KOMLEXIEM. MANS NUM 269=O7=OO=5
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Š›ŃŒŠ²ŠøцŠ° (35 gadi) 9

Š›ŃŒŠ²ŠøцŠ° (35)

Š Š¾ŃŃ‚-157 Š’ŠµŃ-52 WATSAP šŸ™šŸ™šŸ™šŸ˜»šŸ¤—šŸ˜ƒ Š–Š“у Š˜Š¼ŠµŠ½Š½Š¾ Š¢ŠµŠ±Ń šŸ¤—šŸ„° 11. 00-24. 00šŸ•°ļø
Vakar 21:50

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt