Ievietots: 28 jūl. | Lasīts: 72 | Sludinājuma ID: #7979652

Aleksejs (51 gads)

Ir kada kuce kas no dobeles kurai ir vibrators ar varetu ispisti virieti dupsi kura var adbraukti ar savu masinu esu ar vietu jelgava ar vietu 270. . . . 68. . . . 103 rakstiet vacopa ar foto tad pienemsu sievieti kas var paklauti virieti dupsi ar sitadu vinratoru
  • Aleksejs (51 gads) (Foto!) kaut ko meklē (#7979652)
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF7979652 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7979652
Vārds Aleksejs
Vecums 51
Pilsēta Dobele
Telefona numurs +3712706**** Uzzināt tālruni
E-pasts ase***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 28 jūl.
Lasīts 72

Nākamie sludinājumi kategorijā "Kāds kaut-ko meklē"
28 jūl.

Xtreme pie dabas (30)

Ищу с кем курнуть и потрахаться сейчас в машине где - то на природе под дождем или у меня дома в юрмале . Только девушки . Я 30/187/80/18 . люблю Куни . Не комерция . Дзинтари . Иманта . Бабите . Золик . Приеду заберу и отвезу домой . Meklēju ar ko uzpīpēt nodrazties tagad mašīna kkur pie dabas zem lietus vai pie manis jurmalā . Tikai sievietes . Es 30/187/80/18 . Dievinu kuni . Nav komercija . Dzintari . Imanta , Babītē , Zolitūde . Atbraukšu pakaļ un aizvedīšu mājas .
28 jūl.

Uz daugavpili (33)

Sveikas meitenes! Tagad izbraukšu no Rīgas uz Daugavpili! Varbūt kādu meiteni vajaga aizvest varam pa ceļam ko sadomāt. Ja ir aktuāli raksti sms, whatsapp 27"138"752 vai uz epastu.
28 jūl.

Stoned Sex tagad (30)

Ищу с кем курнуть и потрахаться сегодня в машине где - то на природе или у меня дома в юрмале . Только девушки . Я 30/187/80/18 . люблю Куни . Не комерция . Дзинтари . Иманта . Бабите . Золик Meklēju ar ko uzpīpēt nodrazties šodien mašīna kkur pie dabas vai pie manis jurmalā . Tikai sievietes . Es 30/187/80/18 . Dievinu kuni . Nav komercija . Dzintari . Imanta , Babītē , Zolitūde .
28 jūl.

Kuni (35)

Встречусь с девушкой для простого секса, любого возраста. Просто секс, обажаю делать куни . Мне 35, адекватен, здоров, симпатичный парень . Все остальное в переписке.
28 jūl.

Izvarošanā ?

Поиграем в изнасилование ? Или другую ролевую игру ?Ищу девушку которую возбуждает жесткий и грубый секс и ролевые игры . Конфиденциально . Не коммерция . Юрмала . Место мое или в лесу . Приеду заберу Paspēlēsimies izvarošanu ? Vai citu lomu spēli ? Meklēju sievieti kuru uzbudina rupjš un smags Sex un lomu spēles . Konfidenciali . Nav komercija . Jurmala . Vieta mana vai meža . Atbraukšu pakaļ .
APMACU SEXAM JAUNAS (46 gadi) 9
28 jūl.

APMACU SEXAM JAUNAS (46)

APMACU SEXAM NEPIEREDZEJUSAS SIEVIETES. SAKUMA PARADISU SAVUS FILMETOS VIDEO, LIKSU ATKARTOT UTT. JA ESI LJOTI KAUNIGA, TAD IEDOSU IEDZERT. JA INTERESE, RAKSTI MAN WACAP, PATEIKSU VISU SIKAK TEL 269-O7-OO-5
28 jūl.

Wife (30)

Sveiki pāris meklē jaunu puiku kurš vēlās mums pievienoties. 18-20 gadiem . Atsaukties reālus. Izskatīsim arī pārus . Feiki lūgums netraucēt un tie kas nav vecumu katigorijā…
Straponu (34 gadi) 2
28 jūl.

Straponu (34)

Atlidziba sievietei par labi pavaditu laiku. kurai patik sex rotallietas it seviski iegut virieti ar straponu. atlidziba garanteta
28 jūl.

Каролина

Тантрический массаж Приглашаю на отдых 20**47**00*6*2
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt