Konča šŸ¬ (25 gadi)

Gribu nopelnÄ«t. šŸ’°šŸ’° TIKAI adekvātiem vÄ«rieÅ”iem. RupjÄ«bas nepieņemamas. Ja dzirdÄ“Å”u vāŗdu "Å”kura" - pielietoÅ”u gāzes baloniņu.
Zvaniet vai rakstiet sms - 2537**** Uzzināt tālruni , bet labāk sākt ar kādu bildi uz epasta.
Ja apmaksāsi taxi - atbrauksu.
Lai piekristu tikties maŔīnā - viņai jābÅ«t ļoti lielai.

ā›”ā›”ā›” Neesmu te tikai baudas dēļ. Sekss patÄ«k, bet esmu te nopelnÄ«t naudu. Tāpēc: neprasi - cik es gribu, Raksti - cik piedāvā. Ja esi rakstÄ«jis/zvanÄ«jis, bet neemu atbildējusi - laikam tava vēstule pazuda starp stulbiem jautājumiem "Vai sludinājums ir aktuāls" un "cik prasi"? Tomēr, ja ir interese - raksti, norādi uzreiz, ko vari piedāvāt. VarbÅ«t neesmu tā Å”ikā meitene, kas tērē visu naudu uz skaistumkopÅ”anas saloniem, bet esmu kopta, svaiga, VESELA.

ā›”ā›”ā›” Atbildu uz jautājumiem no e-pasta - TIKAI ar prezi. Tikai jā esi pēc duÅ”as. Un džeki - anālais nebÅ«s, ja mÅ«su tikÅ”anās bÅ«s uz stundu tik. Ja esi precējies - esi laipni aicināts arÄ«, bet nestāsti Ä£imenes drāmas - es saprotu, ja vienkārÅ”i gribas nolaist pa kreisi.

ā›”ā›”ā›” Naudu pirms tikÅ”anās nenēmÅ”u, bet jāsamaksa vai jāparāda nauda bÅ«s uzreiz tikÅ”anās laikā vismaz daļu, lai nav tā, ka pēkŔņi nav naudas. Man lÄ«dzi vienmēr ir piparu gāzes baloniņŔ.

P. S. Idioti, kas mēģina draudēt uz e-pasta - atslābstiet, nebÅ«Å”u RÄ«gā ilgi.

Gatava satikties ar vairākiem džekiem uzreiz, bet tikai lielajā viesnÄ«cā, droŔībai. PriekÅ”roka vÄ«rieÅ”iem bez liela lieka svara. šŸ˜ŠšŸŒŸ Š“Š¾Š²Š¾Ń€ŃŽ ŠæŠ¾ руссŠŗŠø.
  • Konča šŸ¬ (25 gadi) (Foto!) meklē darbu (#7642688)
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7642688 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Latvia, RÄ«ga
Nav tieÅ”saistē
Sludinājuma ID #7642688
Komerciāls sludinājums
Vārds Konča šŸ¬
Vecums 25
Pilsēta Rīga
Telefona numurs +3712537**** Uzzināt tālruni
E-pasts got***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 29 jan.
Lasīts 10105

Nākamie sludinājumi kategorijā "Meklē darbu"
14 sep.

Devil666 (37)

ŠŸŃ€ŠµŠ“Š»Š°Š³Š°ŃŽ усŠ»ŃƒŠ³Šø Š¼ŃƒŠ¶ŃŠŗŠ¾Š³Š¾ эсŠŗŠ¾Ń€Ń‚Š° ŠøŠ»Šø Š¼ŃƒŠ¶Š° Š½Š° чŠ°Ń. ŠŠ“ŠµŠŗŠ²Š°Ń‚Š½Ń‹Š¹, ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Ń‹Š¹ с Š¾Ń‚Š»ŠøчŠ½Ń‹Š¼ чуŠ²ŃŃ‚Š²Š¾Š¼ юŠ¼Š¾Ń€Š° Šø Š²Ń‹ŃŠ¾ŠŗŠøŠ¼ ŠøŠ½Ń‚ŠµŠ»Š»ŠµŠŗтŠ¾Š¼. ŠžŃ‚Š»ŠøчŠ½Š¾Šµ ŠŗŠ°Ń‡ŠµŃŃ‚Š²Š¾ усŠ»ŃƒŠ³, Š±Š¾Š»ŃŒŃˆŠ¾Š¹ чŠ»ŠµŠ½, ŠæрŠøŠµŠ¼Š»ŠµŠ¼Ń‹Šµ цŠµŠ½Ń‹. Š” Š½ŠµŃ‚ŠµŃ€ŠæŠµŠ½ŠøŠµŠ¼ Š¶Š“у Š²Š°ŃˆŠµŠ³Š¾ сŠ¾Š¾Š±Ń‰ŠµŠ½Šøя:) ŠæŠøшŠøтŠµ Š° тŠ°Š¼ Š“Š¾Š³Š¾Š²Š¾Ń€ŠøŠ¼ŃŃ
12 sep.

Š ŃƒŃŠ»Š°Š½

100 ŠµŠ²Ń€Š¾ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠµ Š·Š° Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚ у Š¼ŠµŠ½Ń. ŠŠŗтуŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾ Š² Š±Š»ŠøŠ¶Š°Š¹ŃˆŠµŠµ Š²Ń€ŠµŠ¼Ń.
12 sep.

Sonora (21)

Sveiki. Esmu Jauna, atvērta, aktÄ«va, ar formām un bez liekā svara meitene otra darba meklējumos. Varam arÄ« ar ā€œlaimÄ«gām beigām" norunāt ;) GaidiÅ”u ziņu
11 sep.

Vijtorija (23)

Vajadzīgas finanses , varbūt kādam ir kas ko var piedāvāt Pati esmu ļoti skaista . Sūti nummuru un foto . Sarakste wacapp
10 sep.

Andrej

ŠŸŃ€ŠøŠ³Š»Š°ŃˆŃƒ ŠŗрŠ°ŃŠøŠ²ŃƒŃŽ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń, Š±Š»Š°Š³Š¾Š“Š°Ń€Š½Š¾ŃŃ‚ŃŒ с Š¼Š¾ŠµŠ¹ стŠ¾Ń€Š¾Š½Ń‹ 200 ŠµŠ²Ń€Š¾. ŠŸŠøшŠøтŠµ срŠ°Š·Ńƒ с фŠ¾Ń‚Š¾ Šø ŠæŠ°Ń€Š°Š¼ŠµŃ‚Ń€Š°Š¼Šø.
9 sep.

Istaba Talsos (35)

Izīrēju pa velti istabu Talsos nerātnai meičai. Dzīvoklis ir netālu no autoostas daudzstāvu mājā. Uzraksti un visu sarunājam! Tu no 16 līdz 30 g.
9 sep.

Andrej

Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу Š“Š»Ń Š¼ŠøŠ½ŠµŃ‚Š° Šø Š°Š½ŃƒŃŠ»ŠøŠ½Š³Š°, Š·Š° 150 ŠµŠ²Ń€Š¾
9 sep.

Andrejs (31)

Meklēju meiteni vai sievieti virtuāla čata darbam. Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠøŠ»Šø Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Ńƒ Š“Š»Ń рŠ°Š±Š¾Ń‚Ń‹ Š² Š²Šøрт чŠ°Ń‚Šµ
9 sep.

Viņa (20)

Jaunai , seksigai meitenei steidzami ir nepiecieŔama finansiāla palīdzība. Varbūt kādam ir kas , ko piedāvāt?
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt