PUH.lv » Sievietes meklē vīrieti seksam » Evija

Ievietots: 28 jan. | Lasīts: 1681 | Sludinājuma ID: #7639803

Evija (37 gadi)

Simpātiska, precējusies sieviete no Kurzemes Vidienes 37/ 167/ 65, vēlas iepazīties ar vīrieti, lai atriebtos savam vīram par krāpšanu un sāpēm, ko viņš man ir nodarījis. Tā kā viena no manām prasībām ir tā, kad vēlos, lai tas tiktu uzfilmēts (bez sejas) tad tev ir jābūt uz to gatavam. Tevi vēlos ar vietu un mobilu. Atbildēšu tikai uz sakarīgām vēstulēm.
  • Evija (37 gadi) (Foto!) iepazīsies ar vīrieti seksam (#7639803)
Sludinājuma ID #7639803
Vārds Evija
Vecums 37
Pilsēta lv Kurzeme
E-pasts elz***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 28 jan.
Lasīts 1681

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
Toggle table/grid view button

28 jan.

Amanda (18)

Labrīt. Esmu sieviete no Jelgavas, pilnus 18 gadus jauna , ar pieredzi, ļoti atvērta pret seksu. Gribētu iepazīties ar kaislīgu vīrieti , varbūt arī vecāku gados. Un ļoti priecātos ja arī starp kājām būtu kas lielāks ko satvert. Amanda.
Liza1 2
28 jan.

Liza1

Стройноя девушка приедет за вознаграждение... 2*6+7:5/ 4"0-3#5 Slajda sieviete adbrauks par atlidzibu... 2*6+7:5/ 4"0-3#5 I come to your visit... 2*6+7:5/ 4"0-3#5
28 jan.

разврат (33)

секс с жестким кавказцем или узбеком. квартира в Скансте. два ноль три 46 пять пять пять
28 jan.

Iepaz (26)

Sieviete iepazīsies ar pāri seksam. Klasika, orālais, anālais, facesitting , mantiņas. Ir pieredze. Neesmu eskorts.
28 jan.

Kerija 20”550”535 (23)

Meklēju kādu ar ko satikties šodien. Rakstīt tikai Whatsapp!!! Mans tel-20”550”535
28 jan.

HeYou

Kerija mieze krapniece!!! Prasa sūtīt naudu par video zvanu, un pēc tam vēl drošības naudu 100 e. Tīrāka krapnieciba. Pat nesaņemot neko pretī, arī naudu nesūta atpakaļ. Saka ka mani ieliks te un apmelos. Ja kādam ir bijušas problēmas, atrasti, kopā vairāk izdomasim ko darīt ar viņu.
28 jan.

Jura

Mekleju sievieti kumingusam analam seksam reali
28 jan.

Bich (25)

Девушка желает посмотреть как ты кончиш в моего мужчину. Хочеш он будет тебе сосать и проглотить твою сперму, может хочеш его в анал и кончить а него, может вы несколько друзей? Привезу его, разрешу по кругу его поебать, кончите в него по очереди. Пишите свои фантазии, что желаете и как. Всё реально и не дорого.
Выезд🍓25#26#85#06💋 (32 gadi) 6
28 jan.

Выезд🍓25#26#85#06💋 (32)

Привет хочешь отдохнуть и хорошенько расслабиться , звони # 26 # 85 # 26 # 08 # я приеду и мы шикарно проведём с тобой время.. Лучше всего звонить на Whatsapp мой сладкий..
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Pimp.lv
Andrejs (33 gadi) 2

Andrejs (33)

Nāc piesakies uz relaksu 🌟 Esmu kvalificēts masieris ar daudzu gadu pieredzi 💪 Veicu dažāda veida masāžu, tostarp erotisko ❤️ Varam to darīt pie manīm 🏠 vai arī tavās mājās 🚗 Par visu vienosimies sarakstē 📲, pielāgojos klienta vēlmēm 🌹 Esmu liela auguma vīrietis ar skaistu ķermeni un maigām spēcīgām rokām ✨
20 apr.

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt