PUH.lv Ā» Sievietes meklē vÄ«rieti seksam Ā» MirklisšŸ‘„

Ievietots: 23 apr. | Lasīts: 532 | Sludinājuma ID: #7802291

MirklisšŸ‘„ (45 gadi)

Labss dziļais minetiņŔšŸ‘…
Patik dupsītī(analais sex)
Klasika
Kuni
Masažiņa
Varam pavadit nakti kopāā¤
Vietiņa iršŸ‘ 
24šŸ’ŒšŸ’Œ84šŸ’ŒšŸ’Œ06šŸ’ŒšŸ’Œ35
Liepāja.
  • MirklisšŸ‘„ (45 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti seksam (#7802291)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7802291 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7802291
Vārds MirklisšŸ‘„
Vecums 45
Pilsēta lv Liepāja
Telefona numurs 2484**** Uzzināt tālruni
E-pasts cau***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 23 apr.
Lasīts 532

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
Toggle table/grid view button

23 apr.

ZAČITIS (21)

Relax!!!! Vai esi gatavs neÄ·Ä«trai tikÅ”anās. klasika minets skÅ«psti kuni . 80ā‚¬ . Atrodos Liepājā , vieta Tava. esmu ļoti sexyy un nogribejusies . Ja velies mani satikt raksti man uz e-pastu , pievieno foto un nummuru tālāk es ar tevi sazināŔos .
Kiana Fox (22 gadi) 3
23 apr.

Kiana Fox (22)

Pieseko manai bezmaksas OnlyFans lapai un ļauj man Tevi izklaidēt ar neķītru saturu.
23 apr.

Lea (49)

Meklēju vÄ«rieti intÄ«mām tikÅ”anās reizēm. Esmu slaida, kopta blondÄ«ne (49, 168, 69). PatÄ«k sex. Neesmu brÄ«va, tapēc konfidencialitāte ir svarÄ«ga. Tiekos pret bonusu. RÄ«ga, PierÄ«ga PriekÅ”roka sarakstei epastā vai Telegramm. LÅ«dzu nerakstÄ«t vÄ«rieÅ”iem zem 30 gadiem un virtuāļiem.
23 apr.

Karīna (27)

Nr- Divi , seÅ”i , deviņi , četri , pieci , trÄ«s , četri , nulle . TikÅ”os ar koptu vÄ«rieti , ne jaunāku par 33g , bez liekā svara ! Minets un sex auto 120ā‚¬ (viena reize ) , tas ka uzrakstÄ«si privāti , nenozÄ«mē ka cena bÅ«s cita . Tikai minets 80ā‚¬ Anālo sexu nepiedāvāju , pamēģināt arÄ« nevēlos. āŒ Uz RÄ«gu nebraucu āŒ PretÄ« pabraukt nevaru āŒ 101 foto nesÅ«tu āŒ Uz nakti netiekos āŒ Uz zvaniem un parastām sms neatbildu , lietoju tikai whatssap vai Telegram ! šŸ“Œ
ŠšŠ°Ń€ŠøŠ½Š° (24 gadi) 2
23 apr.

ŠšŠ°Ń€ŠøŠ½Š° (24)

ŠŸŃ€ŠøŠ²ŠµŃ‚ Š¶Š“у тŠµŠ±Ń Š½Š° чŠ°Š¹
23 apr.

Esmu Nogribējusies (49)

Vēlos nodrāzties. Varu tagad uzaicinat. Foto mans. Rīga
23 apr.

Gunča

Meklēju daiļā dzimuma pārstāvi intÄ«mām tikÅ”anās reizēm! Neesmu vietējais, varu materiāli atbalstÄ«t!
23 apr.

Margo (22)

ŠŸŃ€ŠµŠ“Š»Š°Š³Š°ŃŽ Š³Š¾Ń€ŃŃ‡ŃƒŃŽ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Ńƒ, с рŠ¾ŃŠŗŠ¾ŃˆŠ½Š¾Š¹ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹, ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń Š¾Š±Š¾Š¶Š°ŠµŃ‚ сŠµŠŗс. ŠœŠ¾Š³Ńƒ ŠæрŠµŠ“Š»Š¾Š¶Šøть Š°Š½Š°Š»ŃŒŠ½Ń‹Š¹ сŠµŠŗс, с Š¾ŠŗŠ¾Š½Ń‡Š°Š½ŠøŠµŠ¼ ŠæŠ¾ тŠ²Š¾ŠµŠ¼Ńƒ Š¶ŠµŠ»Š°Š½Šøю , цŠµŠ½Š° Š²Š¾ŠæрŠ¾ŃŠ° - 500ā‚¬. ŠŠ° ŠæрŠµŠ“Š»Š¾Š¶ŠµŠ½Šøя с фŠ¾Ń‚Š¾ Š¾Ń‚Š²ŠµŃ‡Š°ŃŽ срŠ°Š·Ńƒ.
23 apr.

ŠŗŠ°Š²ŠŗŠ°Š· ŠøŠ»Šø уŠ·Š±ŠµŠŗ (33)

ŠæрŠøŠ³Š»Š°ŃˆŃƒ ŠŗŠ°Š²ŠŗŠ°Š·Ń†Š° ŠøŠ»Šø уŠ·Š±ŠµŠŗŠ°. Š² цŠµŠ½Ń‚Ń€Šµ. Š¶ŠµŠ»Š°Ń‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾ сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Š¾Š³Š¾.. Š“Š²Š° Š½Š¾Š»ŃŒ трŠø 46 Šæять Šæять Šæять
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
šŸ”„šŸ”„šŸ”„ 8

šŸ”„šŸ”„šŸ”„

Bildes , video ā‚¬ā‚¬ šŸ”„šŸ”„šŸ”„ papildus varu piedāvāt tikÅ”anos ā‚¬ā‚¬ šŸ”„šŸ”„ Telegram Liep xxx , Whatsapp 25396308
Vakar 20:16

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt