PUH.lv Ā» Sievietes meklē vÄ«rieti seksam Ā» VaverensšŸ˜»šŸ˜»šŸ˜»

Ievietots: dec. 2023 | Lasīts: 692 | Sludinājuma ID: #7555618

VaverensšŸ˜»šŸ˜»šŸ˜» (26 gadi)

IZLASAM SLUDINAJUMUšŸ†˜āŒ Sveiki virieÅ”i. Jauna neÄ·itra beibe, piedava erotiskus video kura spelejos ar savu griboÅ”o pežiņu ari bildites dazadas veliņas ka arÄ« iespeju video zvana skatÄ«ties ka masturbeju beidzu un Ŕļakstos. Mekle mani watsapa un telegrama ar numurinu divi pieci cetri 80 tris sepri divi. TikÅ”anas nav aktuālas un uzreiz nav pieejams.
Predlogaju virtualnij sex za dengi i video foto komplekt nevstrecajus!!!!
  • VaverensšŸ˜»šŸ˜»šŸ˜» (26 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar vÄ«rieti seksam (#7555618)
Sludinājuma ID #7555618
Komerciāls sludinājums
Vārds VaverensšŸ˜»šŸ˜»šŸ˜»
Vecums 26
Pilsēta lv Jēkabpils
E-pasts maz***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots dec. 2023
Lasīts 692

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
Toggle table/grid view button

dec. 2023

Esmu JĀJAMA Šodien (51)

Vēlies paspēleties ar manu ķermeni un iegūt mani? Raksti un varesi atbraukt pie manis
Vika (35 gadi) 2
dec. 2023

Vika (35)

Minjets vai seks tava avto. Raksti vai zvani x2x5n9x6t9x9r2x3tt
Vika (35 gadi) 4
dec. 2023

Vika (35)

Minjets vai seks tava avto. Raksti vai zvani x2x5n9x6t9x9r2x3kl Babite, Pinki, Jurmala
Es 185 cm Vai Gribi? (49 gadi) 2
dec. 2023

Es 185 cm Vai Gribi? (49)

Man ļoti patÄ«k neliela auguma vÄ«rieÅ”i, mazāki par mani. Vēlos tikt iegÅ«ta , skÅ«pstÄ«ta, likta dažādās pozās. Labprāt ņemtu arÄ« mutē un ļautos Taviem oralajiem glāstiem. DupsÄ« gan nedodu. VardarbÄ«bu un rupjÄ«bas nemeklēju. Pati esmu augumā virs 180 cm. Ja vēlies atbildi, norādi savu vecumu. Foto sludinājuma mans, citus neprasi. Esmu RÄ«gā.
dec. 2023

Dzilais 25212251 (40)

Dzilaiss glubokij 30ā‚¬ 25"21"22"51"
dec. 2023

Bella 28108726 (40)

Jauka tiksanas pie manis 28"10"87"26"
dec. 2023

Irina (35)

Minjets vai seks tava avto. Raksti vai zvani x2x5n9x6t9x9r2x3cc
dec. 2023

Sieva Tev (51)

VarbÅ«t Tev patiktu papriecāties ar mani , mana vÄ«ra klātbÅ«tnē. VÄ«rs ir man paklausÄ«gs un darÄ«s visu ko mēs ar Tevi viņam liksim. PalÄ«dzēs sagatavot mani draiskulÄ«bām ar Tevi, papletÄ«s manas kājas, ar savu roku ievadÄ«s Tavu locekli manÄ«, pados prezervatÄ«vus un klausÄ«s visām mÅ«su pavēlēm. Tevi vēlamies koptu pieklājÄ«gu un nodroÅ”inātu. Esam RÄ«gā
dec. 2023

Anna (23)

ŠœŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ń‹, ŠæрŠøŠ²ŠµŃ‚! Š˜Ń‰Ńƒ сŠµŠ±Šµ сŠ¾Š»ŠøŠ“Š½Š¾Š³Š¾ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ńƒ, Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚ Š½Šµ ŠøŠ¼ŠµŠµŃ‚ Š·Š½Š°Ń‡ŠµŠ½Šøя, Š·Š° Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Ńƒ 260 ŠµŠ²Ń€Š¾, я ŠŗрŠ°ŃŠøŠ²Š°Ń, Š¼Š¾Š»Š¾Š“ŠµŠ½ŃŒŠŗŠ°Ń Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ° ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Š°Ń ŠøщŠµŃ‚ фŠøŠ½Š°Š½ŃŠ¾Š²ŃƒŃŽ ŠæŠ¾Š¼Š¾Ń‰ŃŒ! ŠœŠµŃŃ‚Š° у Š¼ŠµŠ½Ń Š½ŠµŃ‚, тŠ°Šŗ чтŠ¾ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Š°ŠµŠ¼ŃŃ Š»ŠøŠ±Š¾ у тŠµŠ±Ń, ŠøŠ»Šø Š² Š¾Ń‚ŠµŠ»Šµ)
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Emma (24 gadi) 6

Emma (24)

Hello baby, I'm Emma, ā€‹ā€‹a sexy Colombian, I'll be in Riga for a few days, I'm horny and spontaneous and come and let's make love.
Vakar 17:15

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt