Ievietots: 16 aug. | Lasīts: 78 | Sludinājuma ID: #8017894

Vika (35 gadi)

Gribi labi atpustues sava avto?!🥰😘😘
Zvani vai raksti!❤️🥰 Babite, Piņki, Jurmala
2g5y9g6y9g9y2g3kk
  • Vika (35 gadi) (Foto!) iepazīsies ar vīrieti seksam (#8017894)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF8017894 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8017894
Vārds Vika
Vecums 35
Pilsēta Rīga, Zolitūde
E-pasts vip***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 16 aug.
Lasīts 78

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti seksam"
Karina (28 gadi) 4
16 aug.

Karina (28)

Сексуальная малышка с большой грудью ждет тебя ❤️27❤️12❤️39❤️21❤️ WhatsApp
16 aug.

Loreta (36)

Piedāvāju klasisko sex par atlīdzību, stunda apmēram (60€). Ja tev netraucē ka man šobrīd ir mēnešreizes. Nr 26"26"28"09.
Liana (25 gadi) 3
16 aug.

Liana (25)

Es, slaida, simpātiska, jauka, ar lielu dupsi, piedāvāju atbraukt un izdarīt smuku minetu Tavā mašīnā par 40
16 aug.

Kitija (30)

Hey, slaida, seksīga brunete meklē mīļāko- sponsoru ar ko lieliski pavadīt kopā laiku. Atbildu tikai piedāvājumiem ar norādītu ikmēneša materiālo atbalstu un foto ar vecumu 😘
Krāpnieks 2
16 aug.

Krāpnieks

Sveikas ! Vēlos brīdināt par šo impotentu un krāpnieku EDGARU JEKABSONU . (Pievienoju šeit viņa bildes) . Izkrāp no meitenēm bildes , video , video zvanus un nesamaksā . Sūta itkā no ārzemju bankās . Pats atrodas ārzemēs . Kad nesanāk izkrāpt bildes , video , video zvanus , sāk draudēt un nepatiesi publicēt postus par meitenēm . Kad ir Latvijā Mekle tikšanos ar meitenem un protams velti iztērē laiku . No citas meitenes pieredzes ar viņu , dzirdēju par to kad ierodas viņš uz tikšanos nekopts , smakojošs pēc sviedriem . Meitene iedzinu viņu duša nomazgāties , jo noteikti Edgaram nebija kur nomazgāties . Tikšanos saruna uz stundu , paliek ilgāk par stundu un papildus maksāt negrib , atņem naudu to ko samaksājis par stundu , jo piemaksat par papildus laiku nevēlas , jo nabadzinam stundas laikā kārtīgi nevar sacelties un nobeigt . Ja esi impotents tad neizmanto pakalpojumus un neapkrap meitenes ! Pate es iekritu ar viņu uz video zvanu . 100% cilvēkam impotences , jo vairāk kā 30 min laikā viņam nesacelas . Šo postu publiceju arī citos saitos Facebookā , Tiktok , un citos saitos lai meitenes neuzkeras uz tādu nekoptu , impotentu cūku un krāpnieku . Esat verigas .
Katya (24 gadi) 4
16 aug.

Katya (24)

💕🔥Юрмала, страсть и горячий отдых с красивой и приятно девушкой , принимаю к себе или могу выехать к вам, могу оказать виртуальные эротик услуги, только писать, только в Whatsapp💕🔥
16 aug.

для shelly87

Ну ты рассмешила, это кто еще кому не нужен😂😂😂. Да вы за бабки сосёте аж причмокиваете от удовольствия😂😂😂
16 aug.

Piedzīvojumā

Kaislīga, nerātna draiskule vēlās šovakar doties nerātnā, draiskā piedzīvojumā, vai nakts peldē!:) Var sarunāt arī uz nakti, tikai laicīgi jāsarunā. Lūdzu lasīt uzmanīgi info un tad tikai zvanīt, uz tikšanos!:) Jauks seksiņš, minetiņš jaukam, koptam, pieklājīgam vīrietim pēc 45 g, v, Tavā auto pie dabas, ja vēlies zvani 27"87"61"03. Atbildu tikai uz zvaniem! Man 45. 80. 1. 70. 3 kr, izm. Uz e-pastiem, sms neatbildu, ciemos neizbraucu, foto nesūtu, jaunāki par 45 g netraucējiet! Jūrmala.
16 aug.

Oral (23)

Satikšos uz oral tagat ar normālu vīrieti, atbildēšu tiem kas atsūtīs pielikumā bildi un gadus
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt