Ievietots: 7 sep. | Lasīts: 262 | Sludinājuma ID: #8055475

Zane (41 gads)

Vēlos iepazīties ar vīrieti- ilgstošai, lēnai viena otra iepazīšanai (nekur nesteidzos).
Es labi jūtu, kāds ir cilvēks caur saraksti vai mums būs kāda sasaiste. Neesmu īpaši ekstraverta ( tāpēc nevaru tā uzreiz aizskriet uz satikšanos), bet ar īsto cilvēku pēc sajūtas nevajadzētu būt problēmai atrast kopīgu komunikāciju.
Ja Tev tiešām šis neliekas dīvaini un garlaicīgi, tad uzraksti. Novērtētu, ja nerakstīsi, ja nav nopietni nolūki iepazīsties un nesaista iepriekš rakstītais.

Zane no Pārdaugavas.
Sludinājuma ID #8055475
Vārds Zane
Vecums 41
Pilsēta Rīga
E-pasts zan***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 7 sep.
Lasīts 262

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti nopietnām attiecībām"
6 sep.

Night FemdomChat (45)

Vecernij/utrenij sex chat s Femdom elementami po zelaniju muzcini, smotru kak ti igraes s soboi po video zvonku v Whpp, Telrgram. Sex Chats, sexxchats ar lomu spēlēm un sieviesu dominaciju. Ja interesē un esi gatavs maksāt par šādu baudas gūšanu, lūdzu atsūti bildi un norādi intereses. Paldies. Секс чат с ролевыми играми. Если тебя это интересует и хочешь попробовать со мной, и готов заплатить за такое удовольствие, пожалуйста, пришли свою фотографию и укажи свои интересы в Теме. Спасибо!!
6 sep.

Daniels

Sveikas sievietes, es jauns puisis meklēju meiteni ar ko pastaigāties, parunāties, pavadīt kopā laiku. ja esi vientula , nemileta, gribi sajust maigumu , apskāvienus , mīlestību raksti Es 25. 178. 69
6 sep.

Mazaaaaaaa

Varbūt meklēju tieši tevi , bet kamēr nepastastisi un neko nepiedāvās neuzzināšu to. Tu līdz 40 un no Rigas(Pieriga un tuvākā apkārtne neder). Brīvs un neprecēts. Vēlams spontāns un intresants.
5 sep.

Puika♥️ (20)

Labdien. ♥️ Esmu jauns puisis kurš meklē sugardaddy jeb sponsoru kas spēj mani atbalstīt un uzturēt finansiāli, tātad tev jābu finsansiāli nobriedušam, pats esmu jauns students, smuks, smuku dupsi un labāk prasmēm gultā. Ja tevi interese būt par manu sponsoru dod ziņu. Hello. ♥️I am a young guy who is looking for a sugardaddy or a sponsor who can support and support me financially, so you should be financially mature, I am a young student myself, handsome, beautiful ass and better skills in bed. If you are interested in being my sponsor, let me know.
5 sep.

KUNGAM JĀŠANAI (49)

Piedāvājums domāts tikai vīriešiem vecākiem par 25 gadiem. Labprāt izpildu vīrieša vēlmes un pavēles. Patīk dažādas pozas un sūkaju ar prieku. Nemeklēju ne vardarbību ne rupjību tikai seksu ar prasīgu vīrieti, kuŗš zina ko vēlas. . Sekss tikai ar prezervatīvu, bet mutē varēsi mani drāzt bez tā. Dupsī neesmu ņēmta un neviens arī to nav pierunajis darīt. Diez vai arī tam piekristu. Vieta pie manis, jo savā dzīvoklī jūtos drošāk. Esmu Rīgā. Foto sludinājumā mans.
5 sep.

Mekleju meiteni (30)

Iepazišos ar meiteni, ar kuru kopa pavadit patikamu laiku mums abiem. Materials atbalsts un labi pavadits laiks garantets. Vienas nakts sakas neintresē. Tavs attiecibu stavoklis un atrašanas vieta neuztrauc mani. Gaidu epastu ja ari velies izrauties no ikdienas rutinas.
5 sep.

Draiskule

Kaislīga, nerātna draiskule vēlās šodien padraiskoties!:) Tikai laicīgi jāsarunā. Lūdzu lasīt uzmanīgi info un tad tikai zvanīt, uz tikšanos!:) Jauks seksiņš, minetiņš jaukam, koptam, pieklājīgam vīrietim pēc 45 g, v, Tavā auto pie dabas, ja vēlies zvani 27"87"61"03. Atbildu tikai uz zvaniem! Man 45. 80. 1. 70. 3 kr, izm. Uz e-pastiem, sms neatbildu, ciemos neizbraucu, foto nesūtu, jaunāki par 45 g netraucējiet! Jūrmala.
5 sep.

Kaspars (35)

Sveiki vai šeit nav kāda draiska dāma kura meklē sev tiešam gribošu un varošu vīrieti mīļāko varu finanseāli palutināt sikāk visu vacap vai epastā vēlams no Kuldīgas
5 sep.

Sonia (31)

Publikācijas informācija sveiki, man ir 31 gads, esmu viena, un savā dzīvē esmu daudz pārdzīvojis. Es uzaugu kopā ar savu tēvu, un viņa nomira pirms 3 gadiem, un kopš tā laika es daudz ciešu. Man nav ģimenes. Tagad esmu bārene un man šķiet, ka dzīvoju pasaulē viena. Tāpēc es esmu šeit, lai atrastu to vīrieti, kurš atņems visu vientulību un sāpes, ko es tagad pārdzīvoju. Esmu mīloša, gādīga un uzmanīga sieviete. Es neesmu ideāls. Es pieļauju kļūdas, un esmu gatava tās labot un būt labāka, es gribu vīrieti, ar kuru mēs varam augt kopā, kurš ir viens otram. Mēs cīnāmies kopā un krītam kopā. Vai to ir tik grūti iegūt? Meklēju kārtīgu vīrieti laulībai. Gribu vīrieti pēc 40.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt