Ievietots: 9 jūl. | Lasīts: 83 | Sludinājuma ID: #7943761

Draiskule

Kaislīga, nerātna draiskule vēlās šodien padraiskoties pie dabas krūts!:) Var sarunāt arī uz nakti, tikai laicīgi jāsarunā. Lūdzu lasīt uzmanīgi info un tad tikai zvanīt, uz tikšanos!:)
Jauks seksiņš, minetiņš jaukam, koptam, pieklājīgam vīrietim pēc 45 g, v, Tavā auto pie dabas, ja vēlies zvani 27"87"61"03. Atbildu tikai uz zvaniem!
Man 44. 80. 1. 70. 3 kr, izm.
Uz e-pastiem, sms neatbildu, ciemos neizbraucu, foto nesūtu, jaunāki par 45 g netraucējiet! Jūrmala.
Sludinājuma ID #7943761
Komerciāls sludinājums
Vārds Draiskule
Pilsēta Jūrmala
Telefona numurs +3712787**** Uzzināt tālruni
E-pasts bau***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 9 jūl.
Lasīts 83

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti nopietnām attiecībām"
9 jūl.

Es (37)

Sveikas dāmas. . strauji tuvojas augusts un tas nozīme ka vērienīgākais pludmales festivāls Summersound vairs nav aiz kalniem. . kas var būt labāks par karstu izklaidi pludmalē!? Tad nu tā. . simpātisks, inteliģents liepājnieks, meklē kompanjoni pasākuma apmeklēšanai. . ko zin, varbūt šis būs sākums kam ilgstošam un noturīgam?!
9 jūl.

Nakc femdom (48)

Sexchat un Femdom ko piedava salda blonda curvy BBw milfa kuplam krutim lieliem gurniem. prasmiga stingra. Raksti tikai ja esi gatavs bez ierunam maksat par virtualo dominaciju telrgram vai whatsapp
8 jūl.

Soli

neprecējies un meklē nopietnu vīrieti ilgām un ilgstošām attiecībām. sazinieties ar mani, lai mēs varētu doties šajā mīlestības un laimes ceļojumā
8 jūl.

Sandrine (33)

sveiki, es esmu viena un meklēju mīlošu vīrieti ilgstošām attiecībām, kas var novest pie laulībām. Mani interesē vīrieši vecumā no 40 gadiem, paldies
Chancelle (27 gadi) 4
8 jūl.

Chancelle (27)

very young juicy passionate blonde 27 years old with long legs, wide hips, 2. 5 size tits and juicy ass🔥invites a man to visit her💦😈 ANAL SEX💦blowjob, DEEP 💦blowjob, kissing, massage 💋 THERE'S THE AIR CONDITIONER 🌬️Park there's a sheep❤️ 😈🔥ANAL SEX🔥💦💦 WhatsApp ONLY! ❤️+37127159085
8 jūl.

Izvirtule (20)

Jauna meitene meklē 20gadi meklē izvirtušu un perversu veci sexam/attiecibām, gaidu tavu ziņu ar foto un velmem
Chancelle (23 gadi) 3
8 jūl.

Chancelle (23)

A sexy, attractive blonde, the owner of luxurious breasts and stunning eyes, invites you to visit the center. I miss you💋💋💋 WhatsApp+37127159085
8 jūl.

Katrīna (23)

Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām pagaidām esmu Vācijā plānoju pēc paris nedēļām braukt mājās telegram @katrinaa19
8 jūl.

Наташа (28)

Ищу мужчину кто сможет помочь отвести меня в приватную клинику поставить капельницу с витаминами, проверить общее состояние здоровья , у меня есть жалобы на самочувствие, сходить на массаж и в Spa. Вдруг здесь найдется отзывчивый человек, у которого нет западного бесчувственного мышления, которым плевать на проблемы девушки. Здесь есть мужчины которые занимаются благотворительностью? Или я могу отблагодарить за помощь.
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt