Jessica

Kā pēdējais vienradzis. . .
. . tā es (35, viena) bieži jūtos!
Tāpēc ar prieku gaidu, vai ir kāds piemērots vīrietis, kurš arī nav pieķēries :-)
Es esmu cilvēks, kuram ir daudz temperamenta, bet arī spēja reflektēt. Esmu garīgs cilvēks, rotaļīgs, izdomas bagāts, juteklisks un mīļš, taču tikpat analītisks un piezemēts.
Dāma dzīvo manī iekšā tieši blakus nekaunīgajam nekaunītim :-) un, lai gan es vienmēr esmu ļoti kopta un pievēršu uzmanību savam izskatam, neesmu ne saģērbta, ne eko-čalīte, bet ļoti dabiska un stilīga.
Sludinājuma ID #8081916
Vārds Jessica
Pilsēta Rīga, Āgenskalns
E-pasts mbu***@yahoo.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Šodien 8:40
Lasīts 29

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti nopietnām attiecībām"
Šodien 6:32

Prombūtnē: Šodien 11:02Алина (30)

Я в поиске вот Телеграм Durniksi
Šodien 5:09

Bebebell (30)

Labdien, ar lielu prieku esmu šeit, lai satiktu savu īpašo sirds vīrieti. man ir 30 gadi, nekad neesmu bijusi precējusies, meklēju ilgstošas attiecības. ja esat mans vīrietis, atstājiet man ziņu ar savu Whatsapp numuru vai e-pastu, lai labāk sazinātos.
Night Femdom Chat (40 gadi) 2
Vakar 23:43

Night Femdom Chat (40)

Nochnoi tainij Ssexchat i Femdom s eroticnoi pishnoi Gospozei s ogromnoi grudju.
Vakar 22:21

Judith

Kopā novecot Sveiki! Vai esat vīrietis ap 40+ un nevēlaties visus atlikušos gadus būt viens? Mums vajadzētu vienam otru iepazīt ja esi labsirdīgs, draudzīgs vīrietis. Vislabāk derētu ar mazu pensiju un nevis slaidu. Esmu sieviete, 35, un es meklēju tevi!
Vakar 22:20

Eleanor

Meklēju vīrieti uz mūžu Meklēju vīrieti uz mūžu. Man ir 35 gadi, vientuļā meitenes māte. Esmu 1, 65 m garš, ar dažiem izliekumiem, Jums jābūt vecumā no 47 līdz 60 gadiem, lūdzu, esiet kustīgs un turiet abas kājas uz zemes. Man vajag vīrieti, kas mūs atbalsta. Jums vajadzētu būt labam draugam man un manai meitai. Un jums vajadzētu būt arī smieklīgam un azartiskam. Mēs ceram uz jūsu ziņu
Vakar 22:19

Biana

Varbūt mēs te viens otru atradīsim Vai nav patīkamāk dzīvot kopā? Man ir 30 gadu un mīlu dzīvi. Man ir daži hobiji: Man patīk garas pastaigas, jūra un arī kalni. Ja jums ir tādas pašas intereses, es priecāšos par jums uzzināt. Es labprāt pastāstīšu vairāk par sevi personīgā sarunā. Man ir svarīgi arī saglabāt zināmu brīvību, kurai, protams, vajadzētu attiekties arī uz jums. Egoisms man nav risinājums.
Vakar 22:18

Giana

Joprojām vienatnē Sveiki, man ir 35 gadi, kādreiz precējusies, bet tagad viena un vientuļa, nesmēķēju, 167 cm, gari mati. Brīvajā laikā man patīk iet peldēties, dzert kafiju, apmeklēt vīna festivālus, iet ārā paēst, apmeklēt krāmu tirdziņus, taču nekas no tā nav jautri vienatnē, un man patīk arī ērti būt mājās.
Vakar 16:25

Лена (29)

Ищу приятного, состоятельного мужчину для отношений и заботы с финансовой поддержкой. Симпатичная девушка
Vakar 14:49

Каролина (39)

Приглашу в гости cделаю тантрический массаж два пять два девять четыре восемь три четыре
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt