MeitiņašŸ˜ (20 gadi)

Jauna slaida maza auguma meitiņa meklē tēti kurÅ” paradÄ«s kā tās lietas jadarašŸ¤Ŗ, man patÄ«k lieli vÄ«rieÅ”i, apaļigi vai resni, muskuļoti, gari, utt. Pati esmu 20 gadus jauna 165 cm gara un 50 kg smaga, patÄ«k neÄ·itras un perversas lietas, sÅ«ti savu auguma un intimo bildi, un sarunasim.
sludinājums aktÄ«vs kamēr redzams, un naudu es neprasu, atrodos rÄ«gā, centrā ir ari vietiņa, dzÄ«voju viena. šŸ„°
Sludinājuma ID #8085516
Vārds MeitiņašŸ˜
Vecums 20
Pilsēta Rīga
E-pasts ann***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 27 sep.
Lasīts 368

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti nopietnām attiecībām"
27 sep.

Kaprizaaaaa

Meklēju juridiski un faktiski brīvu Rīdzinieku vecuma līdz 45. Tev jābūt spontānam un ar trakam idejām pilnām tai pat laikā nopietnam un nopuetnam sarunām gatavam. Vēlos lai pret mani izturas kā pret princesi. Man patīk naksnigi izbraucieni.
27 sep.

Prisca

Meklju vrieti no 46 gadu vecuma, lai iepaztos PievilcÄ«ga, inteliÄ£enta sieviete, 35, jauneklÄ«ga, sportiska tipa, ar plaÅ”u intereÅ”u loku, meklē vÄ«rieti ikdieniŔķam, jaukam randiņam. Ja arÄ« tev ir apnicis bÅ«t vienatnē, esi vismaz 1, 70 garÅ”, slaids, sportisks, humoristisks ar pozitÄ«vu attieksmi pret dzÄ«vi, priecāŔos par tevi dzirdēt.
27 sep.

Pricilia

vai tu zini aizrauÅ”anos skÅ«pstÄ«Å”anās, skatiens un tā tirpÅ”ana, pievilcÄ«ba, vienkārÅ”i atlaiÅ”ana un mirkļa un aizrauÅ”anās baudÄ«Å”ana. pavadÄ«t laiku kopā. . . . . ja meklē kādu nepiesaistÄ«tu kā es ar klasi, tad raksti man un noskaidrosim vai varam to piedzÄ«vot kopā. Esmu ap 30, spontāna, nevajag bÅ«t intravertam, koptam, neatbildÄ“Å”u uz ziņām, kas neattiecas uz
27 sep.

Evert

DzirkstoÅ”ais vÄ«ns, seltzers un daudz kas cits!!!! Apceļosim pasauli KOPĀ un dzÄ«vosim harmoniskā partnerÄ«bā. Ar interesantām sarunām, lieliskiem ceļojumiem, kopÄ«giem darbiem, omulÄ«giem brīžiem mājās un bÅ«Å”anu vienam otram. Man ir 35 gadi, 1, 68 m, 53 kg. LÅ«dzu, pievienojiet attēlu, jo izskats ir biļete, un raksturs izlemj, vai tā ir sezonas biļete. Vislabākie vēlējumi un uz drÄ«zu tikÅ”anos
27 sep.

Yvett

Kempinga draugs virs 40 Vai es varu Ŕeit atrast kempinga entuziastu, kas ir vecāks par 40, ar ko kopā ceļot? Sirdī esmu jauns, 30 gadu vidū. Es būtu ļoti priecīgs, ja jūs ar mani sazinātos. Sveicieni, kemperi un varbūt uz drīzu tikŔanos
26 sep.

ŠžŠŗсŠ°Š½Š° (29)

Š˜Ń‰Ńƒ ŠæрŠøятŠ½Š¾Š³Š¾, сŠ¾ŃŃ‚Š¾ŃŃ‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾Š³Š¾ Š¼ŃƒŠ¶Ń‡ŠøŠ½Ńƒ Š“Š»Ń Š¾Ń‚Š½Š¾ŃˆŠµŠ½ŠøŠ¹ Šø Š·Š°Š±Š¾Ń‚Ń‹ с фŠøŠ½Š°Š½ŃŠ¾Š²Š¾Š¹ ŠæŠ¾Š“Š“ŠµŃ€Š¶ŠŗŠ¾Š¹. Š¢Šµ ŠŗтŠ¾ ŠøщŠµŃ‚ сŠ¾Š“ŠµŃ€Š¶Š°Š½Š¾Šŗ Š»ŃŽŠ±Š¾Š²Š½Šøц у ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Ń‹Ń… ŠµŃŃ‚ŃŒ Š¶ŠµŠ½Ń‹ Š½Šµ ŠæŠøшŠøтŠµ, я Š½Šµ Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ.
26 sep.

Bbw (47)

ŠŸŠ°Ń€Š° Š¼. 40 Š»ŠµŃ‚ Š¾Š±Ń‹Ń‡Š½Š¾Šµ тŠµŠ»Š¾ŃŠ»Š¾Š¶ŠµŠ½ŠøŠµ Š¶. 47 Š»ŠµŃ‚ ŠæышŠ½Ń‹Ń… фŠ¾Ń€Š¼. Š˜Ń‰ŠµŃ‚ ŠæŠ°Ń€Ńƒ ŠøŠ»Šø Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу ŠøŠ»Šø ŠæŠ°Ń€Š½Ń. Š¤Š¾Ń‚Š¾ Š¾Š±ŃŠ·Š°Ń‚ŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾.
26 sep.

ŠŠ»ŠøŠ½Š° (30)

ŠÆ Š² ŠæŠ¾ŠøсŠŗŠµ Š²Š¾Ń‚ Š¢ŠµŠ»ŠµŠ³Ń€Š°Š¼ Durniksi
26 sep.

Nerātnā

Dodamies Å”odien nerātnā, nedaudz trakā piedzÄ«vojumā!:) Tikai laicÄ«gi jāsarunā. LÅ«dzu lasÄ«t uzmanÄ«gi info un tad tikai zvanÄ«t, uz tikÅ”anos!:) Jauks seksiņŔ, minetiņŔ jaukam, koptam, pieklājÄ«gam vÄ«rietim pēc 45 g, v, Tavā auto pie dabas, ja vēlies zvani 2 septiņi 8 septiņi 6 viens 0 trÄ«s. Atbildu tikai uz zvaniem! Man 45. 80. 1. 70. 3 kr, izm. Uz e-pastiem, sms neatbildu, ciemos neizbraucu, foto nesÅ«tu, jaunāki par 45 g netraucējiet! JÅ«rmala.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt