šŸ˜‰DraiskulešŸ˜‰

Dodamies Ŕodien padraiskoties pie dabas krūts?:) Varam vakarā arī uz nakts nerātno peldi doties. Tikai laicīgi jāsarunā. Lūdzu lasīt uzmanīgi info un tad tikai zvanīt, uz tikŔanos!:)
Jauks seksiņŔ, minetiņŔ jaukam, koptam, pieklājÄ«gam vÄ«rietim pēc 45 g, v, Tavā auto pie dabas, ja vēlies zvani 2 septiņi 8 septiņi 6 viens 0 trÄ«s. . Atbildu tikai uz zvaniem!
Man 45. 80. 1. 70. 3 kr, izm.
Uz e-pastiem, sms neatbildu, ciemos neizbraucu, foto nesūtu, jaunāki par 45 g netraucējiet! Jūrmala.
Sludinājuma ID #8056099
Komerciāls sludinājums
Vārds šŸ˜‰DraiskulešŸ˜‰
Pilsēta Jūrmala
Telefona numurs +3712787**** Uzzināt tālruni
E-pasts bau***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 7 sep.
Lasīts 124

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē vīrieti nopietnām attiecībām"
7 sep.

Jaunkundziiiite

Vēlos iepazÄ«ties ar vÄ«rieti. Meklēju ko nopietnu un stabilu. ( lÅ«gums celtniekus apsargus kravejus un bezdarbniekus netraucēt). Tu vecumā lÄ«dz 40 un no RÄ«gas. Tu ar mērÄ·iem un mērÄ·tiecÄ«gs. Ar plaÅ”u intereÅ”u loku lai vienmēr bÅ«tu par ko parunāt. Man ļoti patÄ«k pastaigāties gar jÅ«ru.
7 sep.

Zane (41)

Vēlos iepazÄ«ties ar vÄ«rieti- ilgstoÅ”ai, lēnai viena otra iepazÄ«Å”anai (nekur nesteidzos). Es labi jÅ«tu, kāds ir cilvēks caur saraksti vai mums bÅ«s kāda sasaiste. Neesmu Ä«paÅ”i ekstraverta ( tāpēc nevaru tā uzreiz aizskriet uz satikÅ”anos), bet ar Ä«sto cilvēku pēc sajÅ«tas nevajadzētu bÅ«t problēmai atrast kopÄ«gu komunikāciju. Ja Tev tieŔām Å”is neliekas dÄ«vaini un garlaicÄ«gi, tad uzraksti. Novērtētu, ja nerakstÄ«si, ja nav nopietni nolÅ«ki iepazÄ«sties un nesaista iepriekÅ” rakstÄ«tais. Zane no Pārdaugavas.
6 sep.

Night FemdomChat (45)

Vecernij/utrenij sex chat s Femdom elementami po zelaniju muzcini, smotru kak ti igraes s soboi po video zvonku v Whpp, Telrgram. Sex Chats, sexxchats ar lomu spēlēm un sieviesu dominaciju. Ja interesē un esi gatavs maksāt par Ŕādu baudas gÅ«Å”anu, lÅ«dzu atsÅ«ti bildi un norādi intereses. Paldies. Š”ŠµŠŗс чŠ°Ń‚ с рŠ¾Š»ŠµŠ²Ń‹Š¼Šø ŠøŠ³Ń€Š°Š¼Šø. Š•ŃŠ»Šø тŠµŠ±Ń этŠ¾ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŠµŃ‚ Šø хŠ¾Ń‡ŠµŃˆŃŒ ŠæŠ¾ŠæрŠ¾Š±Š¾Š²Š°Ń‚ŃŒ сŠ¾ Š¼Š½Š¾Š¹, Šø Š³Š¾Ń‚Š¾Š² Š·Š°ŠæŠ»Š°Ń‚Šøть Š·Š° тŠ°ŠŗŠ¾Šµ уŠ“Š¾Š²Š¾Š»ŃŒŃŃ‚Š²ŠøŠµ, ŠæŠ¾Š¶Š°Š»ŃƒŠ¹ŃŃ‚Š°, ŠæрŠøшŠ»Šø сŠ²Š¾ŃŽ фŠ¾Ń‚Š¾Š³Ń€Š°Ń„Šøю Šø уŠŗŠ°Š¶Šø сŠ²Š¾Šø ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃ‹ Š² Š¢ŠµŠ¼Šµ. Š”ŠæŠ°ŃŠøŠ±Š¾!!
6 sep.

Daniels

Sveikas sievietes, es jauns puisis meklēju meiteni ar ko pastaigāties, parunāties, pavadīt kopā laiku. ja esi vientula , nemileta, gribi sajust maigumu , apskāvienus , mīlestību raksti Es 25. 178. 69
6 sep.

Mazaaaaaaa

VarbÅ«t meklēju tieÅ”i tevi , bet kamēr nepastastisi un neko nepiedāvās neuzzināŔu to. Tu lÄ«dz 40 un no Rigas(Pieriga un tuvākā apkārtne neder). BrÄ«vs un neprecēts. Vēlams spontāns un intresants.
5 sep.

Puikaā™„ļø (20)

Labdien. ā™„ļø Esmu jauns puisis kurÅ” meklē sugardaddy jeb sponsoru kas spēj mani atbalstÄ«t un uzturēt finansiāli, tātad tev jābu finsansiāli nobrieduÅ”am, pats esmu jauns students, smuks, smuku dupsi un labāk prasmēm gultā. Ja tevi interese bÅ«t par manu sponsoru dod ziņu. Hello. ā™„ļøI am a young guy who is looking for a sugardaddy or a sponsor who can support and support me financially, so you should be financially mature, I am a young student myself, handsome, beautiful ass and better skills in bed. If you are interested in being my sponsor, let me know.
5 sep.

KUNGAM JĀŠANAI (49)

Piedāvājums domāts tikai vÄ«rieÅ”iem vecākiem par 25 gadiem. Labprāt izpildu vÄ«rieÅ”a vēlmes un pavēles. PatÄ«k dažādas pozas un sÅ«kaju ar prieku. Nemeklēju ne vardarbÄ«bu ne rupjÄ«bu tikai seksu ar prasÄ«gu vÄ«rieti, kuÅ—Å” zina ko vēlas. . Sekss tikai ar prezervatÄ«vu, bet mutē varēsi mani drāzt bez tā. DupsÄ« neesmu ņēmta un neviens arÄ« to nav pierunajis darÄ«t. Diez vai arÄ« tam piekristu. Vieta pie manis, jo savā dzÄ«voklÄ« jÅ«tos droŔāk. Esmu RÄ«gā. Foto sludinājumā mans.
5 sep.

Mekleju meiteni (30)

IepaziÅ”os ar meiteni, ar kuru kopa pavadit patikamu laiku mums abiem. Materials atbalsts un labi pavadits laiks garantets. Vienas nakts sakas neintresē. Tavs attiecibu stavoklis un atraÅ”anas vieta neuztrauc mani. Gaidu epastu ja ari velies izrauties no ikdienas rutinas.
5 sep.

Draiskule

KaislÄ«ga, nerātna draiskule vēlās Å”odien padraiskoties!:) Tikai laicÄ«gi jāsarunā. LÅ«dzu lasÄ«t uzmanÄ«gi info un tad tikai zvanÄ«t, uz tikÅ”anos!:) Jauks seksiņŔ, minetiņŔ jaukam, koptam, pieklājÄ«gam vÄ«rietim pēc 45 g, v, Tavā auto pie dabas, ja vēlies zvani 27"87"61"03. Atbildu tikai uz zvaniem! Man 45. 80. 1. 70. 3 kr, izm. Uz e-pastiem, sms neatbildu, ciemos neizbraucu, foto nesÅ«tu, jaunāki par 45 g netraucējiet! JÅ«rmala.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt