Ievietots: 12 aug. | Lasīts: 265 | Sludinājuma ID: #8009328

Video zvansšŸ’žšŸ’‹ (21 gads)

Mastrubēju savus abus caurumiņus ar dažādām mantiņām un pirkstiņiemšŸ„°
PERVERS VIDEOZVANS tikai 20 eirošŸ‘
FOTO+VIDEO komplektiņi 10 eirošŸ‘
Whatsapp. 2ā—6ā—3ā—5ā—5ā—0ā—4ā—7ā—šŸ’žšŸ’žšŸ’ž
  • Video zvansšŸ’žšŸ’‹ (21 gads) (Foto!) iepazÄ«sies ar sievieti (#8009328)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF8009328 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8009328
Vārds Video zvansšŸ’žšŸ’‹
Vecums 21
Pilsēta Jelgava
Telefona numurs +3712635**** Uzzināt tālruni
E-pasts dac***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 12 aug.
Lasīts 265

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē sievietes"
11 aug.

Paris 43/26 (26)

Sveiki! Esam pāris S-26 bi ; V-42 hetero. Abi esam slaidi. Vēlamies Å”ad tad izklaidēties un izbaudÄ«t seksu trijatā ar vel vienu sievieti lidz 30 g, VIRIESHUS UN FEIKUS LUGUMS NERAKSTIT!!! ŠŸŠ°Ń€Š°, Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ° 26 Š‘Šø, Š¼ŃƒŠ¶Ń‰ŠøŠ½a 43 хŠµŃ‚ŠµŃ€Š¾, ŠøщŠµŠ¼ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу Š“Š¾ 30, Š“Š»Ń сŠµŠŗсŠ° Š² трŠ¾ŠµŠ¼, рŠ°Š·ŃŠ¼Š¾Ń‚Ń€ŠøŠ¼ Š²Š°Ń€ŠøŠ°Š½Ń‚Ń‹ Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Šø Š½Š° Š¼Š°Ń‚ŠµŃ€ŠøŠ°Š»ŃŒŠ½Š¾Š¹ Š¾ŃŠ½Š¾Š²Šµ, ŠœŠ£Š–Š©Š˜Š Š˜ Š¤Š•Š™Šš ŠŠšŠŠ£Š¢Š« ŠŸŠ ŠžŠ”Š¬Š‘Š ŠŠ•ŠŸŠ˜Š”ŠŠ¢Š¬!!!
11 aug.

Čau

Esam pāris no Rēzeknes, kurÅ” meklē sievieti, kas pafilmēs mÅ«s darbÄ«bā Ir varianti
11 aug.

Maiņa. Der visa latvi

Sveiki man ir piedavajums precētiem vÄ«rieÅ”iem vai pārim vai sievietēm pamainÄ«ties ar sievas bildēm ! VarbÅ«t kāds vēlētos ? Tikai reālam pārim vai vÄ«rietim es savas sievas bildes Tu savas varbÅ«t kāds gribētu ? Gribētu zināt domas par manu sievu un varu izteikt par jÅ«su (tas privātai lietoÅ”ani bez publicÄ“Å”anas ) Lai jums jauka diena
11 aug.

Marius (38)

I would like to meet two women, one older and one younger, for a threesome. I offer good money for a meeting. Email your picture and age. ŠÆ хŠ¾Ń‚ŠµŠ» Š±Ń‹ ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Šøться с Š“Š²ŃƒŠ¼Ń Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š°Š¼Šø, Š¾Š“Š½Š¾Š¹ стŠ°Ń€ŃˆŠµ Šø Š¾Š“Š½Š¾Š¹ Š¼Š¾Š»Š¾Š¶Šµ, Š“Š»Ń сŠµŠŗсŠ° Š²Ń‚Ń€Š¾ŠµŠ¼. ŠŸŃ€ŠµŠ“Š»Š°Š³Š°ŃŽ хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠøŠµ Š“ŠµŠ½ŃŒŠ³Šø Š·Š° Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Ńƒ. ŠžŃ‚ŠæрŠ°Š²ŃŒŃ‚Šµ ŠæŠ¾ эŠ»ŠµŠŗтрŠ¾Š½Š½Š¾Š¹ ŠæŠ¾Ń‡Ń‚Šµ сŠ²Š¾ŃŽ фŠ¾Ń‚Š¾Š³Ń€Š°Ń„Šøю Šø Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚. Sponsors38@inbox. lv
raksti man (32 gadi) 3
11 aug.

raksti man (32)

Mekleju meiteni vai sievieti lidz 70 gadiem kura velas lai es palaizu tavu vaveriti vai ari velas sex ar mani 2708s0s825
LADYBOY (25 gadi) 9
11 aug.

LADYBOY (25)

BEZ KOMERCIJAS! NO KOMMERCE! Š‘Š•Š— ŠšŠžŠœŠœŠ•Š Š¦Š˜Š˜! IepazÄ«Å”os ar sievieti 18-50 gadiem. Esmu slaida, kopta 180 cm gara, 80kg, 22cm. ŠŸŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Š»ŃŽŃŃŒ с Š¶ŠµŠ½Ń‰ŠøŠ½Š¾Š¹ 18-50 Š»ŠµŃ‚. ŠÆ стрŠ¾Š¹Š½Š°Ń, ухŠ¾Š¶ŠµŠ½Š½Š°Ń, рŠ¾ŃŃ‚ 180 сŠ¼, Š²ŠµŃ 80 ŠŗŠ³, 22cm. I will meet a woman 18-50 years old. I am slim, well-groomed, 180 cm tall, 80 kg, 22 cm. Nsnsdjdjjd
11 aug.

Alex

Šøщу ŠŗтŠ¾ сяŠ“ŠµŃ‚ Š½Š° Š»ŠøцŠ¾, Š»ŃŽŠ±Š»ŃŽ Šø уŠ¼ŠµŃŽ Š»Š°ŃŠŗŠ°Ń‚ŃŒ, 32, 180, 79, 18 šŸ˜œ
10 aug.

Kārlis (31)

Piedāvāju sievietei intÄ«mas tikÅ”anās reizes!ā¤ļø Bildē ir kontakt informācija kā ar mani var sazinātiesšŸŖ· esmu bez aizspriedumiem uz vecumu!
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt