PUH.lv » Sievietes meklē sievietes » Latgale

Ievietots: sep. 2023 | Lasīts: 298 | Sludinājuma ID: #7352078

Latgale (28 gadi)

Latgalē ir kāda bi sieviete kuru intresētu ļoti apaļīga nepieredzējusi 28gadīga meitene? Apmācībai un izmantošanai. Saita arī bdsm elementi. Izskatīsim sakarīgus piedāvājumus arī no Rīgas puses, bet primāri intresētu Gulbene, Balvi, Rēzekne un tuvumā.
  • Latgale (28 gadi) (Foto!) iepazīsies ar sievieti (#7352078)
Sludinājuma ID #7352078
Vārds Latgale
Vecums 28
Pilsēta lv Balvi
E-pasts tan***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots sep. 2023
Lasīts 298

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē sievietes"
Toggle table/grid view button

sep. 2023

sexMED show (69)

ищу девушек дам и старушек ! Любого возраста для веселухи на медицинскую тему - а также каталку ( желательно ненужную вашей клинике ) и прочий медицинский хлам.
sep. 2023

Liepa (23)

Sveikas, Meitene 23 ar savu puisi 25 meklē meiteni, izklaidei kopā un seksam trijatā, esam no Pierīgas un ir arī auto, ja kādai ir interese gaidam ziņu tālākai sarunai😏
sep. 2023

Agneska

Meklēju tiksi sarunu pagaidām. Vīrieši jau zb. Pagaidām saruna un tad redzēs kas varētu būt. Varbūt draudzība uz mūžu.
sep. 2023

Sintija Janis (40)

Iepazīsimies ar sievieti no 20 līdz 43 gadiem. Mēs pāris sieviete bi 40. 167. 59 2 vīrietis 46. 180. 83. 19 izstenisim tavas fantāzijas. No tevis bilde un apraksts par vēlmēm seksa Vari rakstīt watsapā vai šeit ir 2m0651m422m
sep. 2023

sex turistka (61)

скоро выставка bt1 med baltica -может есть развратная смелая наглая дама ( которой нечего терять кроме своей невинности ) в возрасте старше 18 лет - если Вам меньше 18 лет то никакого секса - только петтинг, фистинг и всё, что не приводит к беременности - например эротика в самых разнообразных стилях. Внимание - картинка исключительно в демонстрационных целях.
sep. 2023

Света (42)

Хочу тебя.
sep. 2023

Славик (45)

Хорош делм А куни... ...
sep. 2023

ку ку

Ищу знакомств и встреч, если есть желание и интерес напишите, может я и отвечу, парни и пары мимо
sep. 2023

Alex (45)

стройная опытная жещина би с другом ищут женщину повеселится втроем. опыт есть
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Элен (New Number) (23 gadi) 9

Элен (New Number) (23)

💖 Я снова в Риге 💖 Есть все допы (анал тоже) 👄 Пиши только если хочешь встретиться сегодня 💦 WhatsApp: ‪+371 27335856 💖 Again in Riga 💖 Have an anymore extras (and А+) 👄 Text my if you want to meet today 💦 WhatsApp: ‪+371 27335856
Vakar 19:08

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt