Ievietots: 14 sep. | Lasīts: 207 | Sludinājuma ID: #8066182

Саша

Ищу сладкую девочку кто будет вылизывать мои дырочки
  • Саша (Foto!) iepazīsies ar sievieti (#8066182)
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF8066182 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8066182
Vārds Саша
Pilsēta Rīga
E-pasts sex***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 14 sep.
Lasīts 207

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē sievietes"
tikties (32 gadi) 2
14 sep.

tikties (32)

vajadiga kada meitene vai sieviete rakstat man kada vrcumam un gadiem nav nozimes 2708s0s825
13 sep.

Rēzekne

Pāris ap 45 meklē pāri ar kuriem forši pavadīt vakaru . . . pirtiņa, kubls
tiekamies (32 gadi) 3
13 sep.

tiekamies (32)

mekleju kadu meiteni vai sievieti izskatam un gadiem nav nozimes kura velas tikties ar mani sexam vai ari lautu man palaizit tavu vaveriti ilgi ludzu kada atsaucas raksti whats appa vai telegramma vai epasta ja intereseju nekautrejies raksti man 2708s0s825
13 sep.

Ксения (37)

Девушка в паре ищет себе девушку. . . .
Jura (60 gadi) 3
13 sep.

Jura (60)

Papocka lizun svabodnij bez kompleksov iscit dočinku iļi dvux katoraja ljubit oralnoje udovolstvije okoncanijem muzcine vrot skvirtom. Katoraja ļjubit papisakj papocke vrot za € jeskj mesto strekitsa ljuboje vremja vozrast nevazen mozeke bikj zenata polnaja. Pisike e. počsķe sivodnja. Mozna kak na fotkax
ПРИЕДУ💗+3712846**** (25 gadi) 6
13 sep.

ПРИЕДУ💗+3712846**** (25)

💗ТОЛЬКО НА ВЫЕЗД!💗IZBRAUCU!💗💋♥️Jauna, seksiga un maiga meitene (krutis 7. izmers)atbrauks ciemos. . Ja velies labi pavadit laiku, zvani un visu sarunasim! Сексуальная милая девушка С БОЛЬШОЙ НАТУРАЛЬНОЙ ГРУДЬЮ 7 РАЗМЕРА. Приеду в гости к мужчине!Если хочешь хорошо провести время, звони!💋Останешься доволен)!💋💋💋 ONLY OUTCALL! ! ДВА !💋ВОСЕМЬ!💋 ЧЕТЫРЕ!💋 ШЕСТЬ!💋 ТРИ!💋 ДВА !💋ПЯТЬ ОДИН!💋 CALL ME!
12 sep.

TuJauNevarētu (27)

Hey! Meklēju - meiteni/sievieti (vecumam nav nozīmes), ar ko satikties, tagad un tulīt pie manis, kamēr mana sieviete vēl nav mājās. 🤭 Par mani- jauns, izskatīgs, kopts, sakarīgs čalis ar labām manierēm. Esmu nevietējais, tapēc droši vien nekad vairs neredzēsimies. Un tieši tas arī interesē - bez saistībām, izdarām un šķiramies. Vēlos, lai tevi interesē bauda un kaisle kopā ar adrenalīnu (stranger), nevis €. Nopirkt varu arī uz čakenes… Ja esi drosmīga, raksti, un varbūt ko sabazarēsim.
12 sep.

nerātnie (43)

Draudzībai un jaukai brīvdienu atpūtai iepazīsimies ar vienkāršu, apaļīgu, paklausīgu Bi sievieti vēlams ne no Rīgas. Mēs vienkārš precēts pāris, S 43 Bi apaļīga V 48 vidējas miesasbūves. Iedomīgās un fotomodeles garām.
12 sep.

Sponsors

Meklēju minetu par 80 EUR, esmu kopts, bez novirzēm. Cienoša attieksme pret tevi, ja ir vēlme, varam tikties neitrālā vietā, ar vieglu drinku, nesteidzoties, 120 EUR. Mинетик от тебя- 80 EUR от меня, я солидный, отношение к тебе с уважением
Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt