PUH.lv » Sievietes meklē sievietes » Hey.

Ievietots: 27 mai. | Lasīts: 36 | Sludinājuma ID: #7862527

Hey. (26 gadi)

Hey! Jauns, slaids, simpātisks un sakarīgs džeks meklē sievieti uz ātru satikšanos. Ir sava vietiņa. Nekas cits, kā sports neinteresē. Satiekamies, nodaram, šķiramies, bez liekām sarunām. Neinteresē, kas Tu esi un ar ko nodarbojies. Tikai ķermenis. Ja ir interese, uzraksti. Kaut ko ganjau sarunāsim.
Sludinājuma ID #7862527
Vārds Hey.
Vecums 26
Pilsēta lv Rīga
E-pasts kon***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 27 mai.
Lasīts 36

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē sievietes"
Toggle table/grid view button

27 mai.

kira (42)

mekleju meiteni kopejam vasaras izklaidem.. tuvak e pasta
27 mai.

All (26)

Jauka meitene iepazīsies ar vecāku sievieti seksam
27 mai.

Foto no 800 lidz

Fotosesijai meklējam meitenes, sievietes. Peldkostīmu, apakšveļas, ka arī intīmās fotosesijam. Samaksa no 800-2300€. Foto un parametri uzreiz pie liekat.
26 mai.

Rita (44)

Interesē laba ķermeņa masāža pārim, ko veic sieviete ar erotisku piesitienu. Esam kopts pāris. Gaidīsim piedāvājumus
26 mai.

Jura (62)

Papiks mekle kuplu formu meitiņu kurai patik krusu galinu samilosana orala bauda preti neko neprasu ir vieta tikties katra laika gadiem un izskatam nav nozimes varat but preceta loti korpulenta neskutu kajstarpiti. Rakstiet sms WAPSAP 2986, 4171 Pārējo pie sarakstes. Patik skvirts ZL dzivoju viens var ari uz nakti palikt pie manis
26 mai.

Anonima

Ja godīgi esmu vīlusies 6l90% vīriešu un vēlos vienkārši ar kādu parunāt. Vairāk meklēju komunikāciju un varbūt kādu pastaigu gar jūru.
25 mai.

I (34)

Varbūt ir kāda sieviete kura grib atbraukt uz manis norādītu vietu-tīrums, pļava, mežss utt.
Un, bez lielām ceremonijām nodarboties ar seksu.
Man patīk kunilings, facesiting, 69.
Par mani 34. 180. 90. 19
Var arī pāris
23 mai.

беременость/stavokli (32)

привет милые девушки, я симпотичный, ухожаный парень, полностью здоровый есть 3 ребёнка, и я вам лесби парочкам или просто одиноким девушкам могу помочь стать мамойесли вас заинтересовало это предложение то жду писем.
čau miļas meitenes. es smuks, kopts un pilniba vesals virietis piedavaju jums kļu par mammu piedavajums lesbi pariem, vientuļam sievietiem. ja ir interese tad gaidu sms
22 mai.

...

Esmu 26gadus jauna slaida meitene. Meklēju meiteni/ sievieti mas vēlas tikties ar mani un manu draugu. Vēlos īstenot viņa fantāzijas. Droši raksti man Pm un visu varam sarunāt.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Alice Ferrari (26 gadi) 9

Alice Ferrari (26)

**** First time in town****

Hi dear! 😘

My name is Alice, hot and sensual latina with a very sexual and soft body. I am a very feminine person, tending towards the delicate and almost ethereal in my physical interactions. From your arrival you will be impressed at the ease of my seduction and will soon realise this will be unlike any prior experience.

Our time together will be one of enchantment, our goal will be to enjoy each other and have a relaxing time. If you are looking for a sweet, passionate, and highly educated companion with a sexy smile, I am the one.
Vakar 9:30

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt