PUH.lv » Sievietes meklē sievietes » TuJauNevarētu

Ievietots: sep. 2023 | Lasīts: 150 | Sludinājuma ID: #7367455

TuJauNevarētu (26 gadi)

Hey! Jauns, simpātisks un sakarīgs džeks meklē šovakar kādu intīmu izklaidi. Nekas vairāk par seksu neinteresē, satiekamies, bez liekām sarunām un šķiramies. Viss stingri konfidenciāli!! Esmu atvērts visam. Vecumam nav nozīmes. Esmu ar auto.
Raksti un visu sarunāsim.
Sludinājuma ID #7367455
Vārds TuJauNevarētu
Vecums 26
Pilsēta lv Jēkabpils
E-pasts for***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots sep. 2023
Lasīts 150

Nākamie sludinājumi kategorijā "Sievietes meklē sievietes"
Toggle table/grid view button

LingoDeLight (35 gadi) 2
sep. 2023

LingoDeLight (35)

Vai vēlies izjust prasmīgu un nenogurdināmu mēlīti starp savām kājiņām? Ja esi orālas baudas cienītāja- gaidīšu Tavu vēstuli.
sep. 2023

Sweetpair (32)

Jauks, komunikabls un atraktīvs pāris uzaicinās pie sevis ciemos, līdzīgi domājošu meiteni/ sievieti, lai pavadītu laiku kopā trijatā 😉 Neesam topmodeļi un tu arī tada vari nebūt. 😉
sep. 2023

Piesakies

Meklē meiteni no 18-23 atlīdzība laba. Gaidu bildi un numuru Der Rīga Kukdiga , Ventspils , Liepaja
sep. 2023

Славик (45)

Хорошо делаю куни... .... .
sep. 2023

Draisks sievietēm (38)

Vīrietis, kuram ļoti patīk sniegt kunilingu gribētu satikties ar vienu vai vairākām sievietēm lai aniegtu kunilingu, skūpstith krūtis, bez sexa utt...
sep. 2023

S meklē S (22)

Labdien, dāmas. :) sieviete vēlas iepazīties ar sievieti. Varbūt tikai izklaidē, varbūt kam vairāk. Esmu simpātiska, sakopta, manī ir daudz enerģijas, bet nedaudz kautrīga, jāsaka ka vairāk "apakšējā" esmu. Meklēju sievieti ar kuru jutīšos brīvi, iekārojama lai kopīgi mēs sasniegtu baudas virsotnes.
sep. 2023

valdzinājums (33)

Sveikas! 😉Iepazīšos ar sievieti no Rīgas brīvā laika pavadīšanai kopā. Esmu azartiska, asprātīga un galvenais esmu viegla saziņā. 🙃Garas sarakstes neinteresē. 😜
sep. 2023

Алина (47)

Всем привет! Я - красивая, ухоженная , адекватная и самодостаточная девушка. Познакомлюсь с женщиной для дружбы и приятных встреч с ухоженной девушкой-женщиной(возраст не имеет значения), важна симпатия и чистоплотность. Мужчины и семейные пары не пишите не отвечу!Sveiki visiem! Esmu skaista, kopta, adekvāta un pašpietiekama meitene. Vēlos iepazīties ar sievieti draudzībai un patīkamām tikšanās reizēm ar koptu meiteni-sievieti (vecumam nav nozīmes), svarīgas ir simpātijas un tīrība. Vīrieši un laulātie pāri neraksta, neatbildēšu!
sep. 2023

Liene (32)

Esam ģimenes pāris, ļoti simpātiski, sportiski un kopti. Seksā vēlētos izmēģināt ko jaunu, kaislīgu meiteni, kas ļautos doties kaislīgā piedzīvojumā kopā ar mums, forši būtu ja Tev patiktu veikt kuni, masāžas. Katrā ziņā esam atvērti. Bet šāda pieredze būs pirmo reizi. Priekšroka būs slaidai sportiskai meitenei ar lielākām krūtīm :)
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Nathalia (35 gadi) 4

Nathalia (35)

I am Nathalia independent, masseuse and much more only for educated men with exquisite tastes, body with good pronounced curves, I am passing through RIGA and I would love to meet you and spend some time of pleasure and relaxation.... . I'LL BE WAITING FOR YOU.
Šodien 15:57

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt