PUH.lv » Pāri » sladkie

Ievietots: aug. 2023 | Lasīts: 286 | Sludinājuma ID: #7238762

sladkie (28 gadi)

Всем привет. Мы молодая пара (Мужчина 30, Девушка 28 ) Мы молодая спортивная пара, которая решила разнообразить свою сексуальную жизнь. Во сколько мы часто приезжаем в ригу отдохнуть на пару дней, ищем девушку которая готова взаимодействовать как с мужчиной так и С девушкой. Ждём ваших фотографий на Mail. Мужчин и пар просим не беспокоить
  • sladkie (28 gadi) (Foto!) iepazīsies ar pāri vai pats ir pāris (#7238762)
Sludinājuma ID #7238762
Vārds sladkie
Vecums 28
Pilsēta lv Rīga
E-pasts reb***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots aug. 2023
Lasīts 286

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

aug. 2023

VSV šodien (45)

Vīrietis 45/ 183/ 86/ 19 hetero no Rīgas, mobils. Šovakar satikšos ar reālo pāri līdz 40, kopīgai draiska atpūtai. Šikāk varam izrunāt sarakste...
aug. 2023

Dominants (55)

Mekleju sievieti, vai pari kur sieva grib sevi izbaudid apaksejas-verdzenes loma. Varbut pat ir kudze savam paklausigajam viram, jo vina klatbutne maz velama!Ja tomer, tad tikai "zurnalgaldina"un izlaizitaja formata!Tikai ka sponsoret spejiga mebele vai VERGS pilna si jedziena izpildijuma.
aug. 2023

Edgars (28)

Sakarīgs jauns puisis ļoti vēlētos pavērot vai pievienoties kādam pārim jūsu vecumam nav nozīmes esmu mobils varu tikties velāmākajā laikā labprāt sagaidītu kādu ziņu no jums ar jūsu vēlmēm un nosacījumiem kā arī ko gribētos sagaidīt no manis LV/ RUS.
aug. 2023

Edijs (30)

Pāris meklē pāri vai meiteni intīmai izklaidei. Visu sīkāk privāti...
aug. 2023

Valerijs (25)

Varbūt kādai šodien saņemt debešķīgi kuni no jauna simpātiska vīrieša?
aug. 2023

FamilyFriend (25)

Предоставляю место для вас в красивой квартире. Взамен понаблюдаю.
Juris (62 gadi) 2
aug. 2023

Juris (62)

Mekleju aktivu senioru pari vai damu, kas velas maigu, uzticamu draugu? Varu atbraukt.
aug. 2023

Motross (45)

Всем привет!Посмотрю, подсмотрю, поналюдаю как парочка занимается любовью. Без какой либо комерции. Детали обсудим на эл. почте. Всем хорошего дня.
aug. 2023

Jenn

Esam precēts ģimenes pāris ar nestandarta vēlmēm. Meklējam iesākumā iepazīšanos, domubiedrus, kam interesē, ir saistoša cuckold, hotwife, sissy tēma. Mēs ar sievu meklējam bulli. Vecumam nav tik liela nozīme. Svarīgi ir lai kopts, izskatīgs cilvēks un ir tēmā. Dzīvojam Maltā. Tādēļ varam uzaicināt pie sevis, vai tikties Latvijā. Regulāri lidojam uz Latviju. Konfidencialitāte ļoti svarīga. Sievu uzbudina kniebšanās ar citiem večiem. Patīk skarbāks, rupjāks sexs. Patīk apziņa, ka viss notiek man zinot, dzirdot, redzot, pazemojot mani. Esmu sissy vīrs, kas neiebildīs, izdabāas mūsu bullim. Darīs visu, kas tiek likts. Patīk arī crossdress. Raksti uz e-pastu, vēlamies dzirdēt Jūsu vēlmes, ko Jūs vēlaties izdarīt, īstenot ar mums. Pievieno attēlu un varbūt atradīsim kopīgu valodu, un būsi atradis divus paklausīgas, pakļāvīgas, izmantojamas kucītes.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
ALINE (26 gadi) 4

ALINE (26)

Hello gentlemen, my name is ALINE. I am 26 years old and an independent and 100% REAL escort. I'm ready to have fun and have a good time with you. I will be waiting for you on my WhatsApp😘
Vakar 10:45

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt