PUH.lv » Pāri » Janis

Ievietots: aug. 2023 | Lasīts: 122 | Sludinājuma ID: #7240436

Janis (39 gadi)

Vīrietis meklē sievieti seksam konfidencialitāte garantēta raksti
Vai pāri

Divi septiņi viens četri divi četri astoņi viens
Sludinājuma ID #7240436
Vārds Janis
Vecums 39
Pilsēta lv Gulbene
Telefona numurs 2714**** Uzzināt tālruni
E-pasts art***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots aug. 2023
Lasīts 122

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

aug. 2023

Vēlos! (38)

Sveiki!Precēta sieviete 38, 176, kurai šodien sācies atvaļinājums , šodien un ne tikai un nerātns prāts vēlas seksīgi atpūsties ar sievietēm vai pāriem, vēlams vecumā 18-35 bet izskatīšu arī vecākus vēlams mīļāko pārus! i!! Neēsmu ienteresēta garu aprakstu rakstīšanā bet reāli tikties!Saprotam vai ir simpātijas un sakrīt vēlmes un tiekamies! Esmu ar pieredzi un bez kompleksiem seksā un patīk seks ar jaunākiem!Vientuļie vīrieši netērējat manu laiku!Nav komercija!
aug. 2023

Pasākums (47)

Pienācis laiks trešajam šī gada pasākumam. Tātad tiek aicinātas pieteikties seksuāli atraisītas sievietes (izņēmuma kārtā varbūt arī bi pāri, kur vīrietis bi aktīvs), kuras vēlās pēc kārtas (pa aplīti) iegūt vīrieti (var ietērpt sieviešu veļiņā) ar strapon. Pasākuma norises vieta, precīzs datums un laiks tiks nosūtīts individuāli pēc visu ieinteresēto personu vienošanās. Pieredze ar strapon nav nepieciešama. Ieteicamais vecums: 21-55. Pieteikumā norādīt savu vecumu (vēlams arī auguma parametrus) un vai jums ir/ nav strapons. Liels lūgums - nerakstīt virtuāļiem, "gudru" padomu devējiem un tām sievietēm, kuras nav reāli gatavas komunicēt un tikties. Viss strikti konfidenciāli! Telegram: strapongrupa
aug. 2023

Blowjob (26)

Atsūkāšu kādam ar auto vai vietu Pārdaugavā, Jūrmalā. Esmu simpātisks, gara auguma, masīva tipa bisex. Var pastāvīgi.
aug. 2023

Sievietei (48)

Pāris uzaicinās kompānijā bi sievieti izklaidēm. No mums viss nepieciešamsis izklaidei, pietrūkst tikai tevis!
aug. 2023

Коля (59)

Сделаю вашей жене Куни при вас. Бонус с меня. Могу принять и от вас сперму
aug. 2023

Pāris (36)

Sveiki. Pāris meklē bi pasīvu meiteni kopīgam attiecībām. Meitenei 35 , man 36 gadi. Meklējam lai draudzēties, dažreiz kopīgi atpūsties, ar cieņu, mīlestību, kaislību . Esam jautrie, adekvātie, patīk atpūta pie dabās. Ir auto, vietā arī ir. Daudz pieredzes nav, bet ir daudz vēlmes. Vecumam nav nozīmes. Ja tu esi atklāta meitene un tev dažreiz arī pietrūkst kādas interesantas emocijas, tad droši raksti un iepazīsimies. Молодая пара ищет би пассивную девушку для дружбы и отношений. Что бы можно было иногда вместе проводить интересно время , дружить и общаться .
aug. 2023

Janis (39)

Mīļāko pāris meklē vīrieti, sieviete vēlas jaunu vīrieti līdz 30, vēlamies pamēģināt ko jaunu s64 apaļīga v39 Sākumā epasta tālāk jau sarunāsim
aug. 2023

Edgars (28)

Sakarīgs jauns puisis ļoti vēlētos pavērot vai pievienoties kādam pārim jūsu vecumam nav nozīmes esmu mobils varu tikties velāmākajā laikā labprāt sagaidītu kādu ziņu no jums ar jūsu vēlmēm un nosacījumiem kā arī ko gribētos sagaidīt no manis LV/ RUS.
aug. 2023

Aivis (34)

Meklēju sievieti intīmām attiecībām, ar tikšanos pāris reizes mēnesī! Atlīdzība no manas puses. Nemeklēju profesionāli, princesi ne tik un modelei Tev galīgi nav jābūt! Tev jābūt vienkārši sakarīgai sievietei!
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Kira (33 gadi) 4

Kira (33)

Скрашу твой досуг Есть доп. услуги Центр 29703509
Šodien 0:48

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt