PUH.lv » Pāri » Nometne

Ievietots: jūn. 2023 | Lasīts: 263 | Sludinājuma ID: #7118095

Nometne (28 gadi)

Vēlamies noorganizēt īpašas brīvdienas azartiskiem un ziņkārīgiem pāriem ar nelielu vai bez pieredzes.
Tiem kam patīk intīma atmosfēra, izzināt, iepazīties, piedalīties spēlēs kur jūs iesaista, varbūt patīk būt vērotiem vai vienkārši izrauties no rutīnas un pavadīt labi laiku līdzīgu domājošu kompānijā?
Vēlies ko pikantu, bet neesiet varbūt gatavi apmeklēt svingeru pasākumus?
Mūsu mērķis ir izveidot pasākumu kurā visi jūtas brīvi, iedomājieties pēdejo saviesīgo pasākumu viesu namā, tikai šeit visi ir pāri, katrs ar savām interesēm un robežām, nevienam nav jāpiedzīvo mulsinoši brīži, jo visa programma ir piesātināta spēlēm un uzdevumiem kurā katrs pāris var piedalīties vai izlaist.
Ir kāda īpaša fantāzija kas ietver vēl kādu personu? Paziņo par to mūsu iepazīšanās anketā vai aizpildi anonīmo kaisles anketu kuras izvietosim lai interesējošie var pieteikties kā trūkstošā persona, varbūt vēlaties lai jūs “pēkšņi" pieķer vai vēro, vai jūsu puisim, sievai sniedz masāžu?
Vienmēr esi vēlējies/ usies uzzināt ko pretējais dzimums par tevi fantazē? Mums ir prātā īpaša spēle ar anketām kur katrs dalībnieks anonīmi aizpilda viņu par katru pretējā dzimuma dalībnieku, vēlāk katram saņemot visas anketas un uzzinot visu kā jus iekāro, paturi to noslēpumā vai izcel kādu un nosauc labāko, tas paliek tavā ziņā!
Piedzīvojumi un sajūtas, kas paliks atmiņā uz mūžu!
Pāru uzdevumi : Stāv 3 Trauki ar lapiņām, Vīrieši, sievietes un uzdevumi! Vakara vaditājs izvelk vīrieti un sievieti, tad uzdevumu kuru šis pāris nevienam nerādot paņem sev līdzi uz istabiņu otrā stāvā, tikai esot tur viņi atver un izlasa uzdevumu, to vai viņi to izpilda paliek viņu ziņā, vai atklājiet citiem kas bija uzdevumā? Tas paliek jūsu ziņā, jo nummuriņā ir kamīns un šķiltavas lai jūs varētu iznīcināt uzdevuma saturu pie velmes !
Šādas un daudz citas, izzinošas, erotiskas, jutekliskas un piedzīvojumu pilnas spēles ir padomā mūsu pāru brīvdienās!
Mūzika, ēdieni, dzērieni, jautrs noskaņojums.
Pasākuma ilgums : Tiekamies piektdien , nakšņojam, pavadam nākošo dienu līdz vakaram brīvā, izaicinošā, pidžamas apģērbā, absolūta relaksācija, programma abām dienām!

Laipni aicinam katru pāri kas būtu :
* ~21 - 40 g vecumā
*Pozitīvi noskaņots
*Vairāk vai mazāk brīvu domāšanu
*Spēj ievērot konfidencialitāti
*Patīk musu koncepts

Pasākumam šobrīd nav datums, , tas notiks tikai savācoties adekvātiem kandidātiem, mums ir ļoti svarīga draudzīga atsmosfēra un pasākuma kvalitāte, tapēc jo vairāk pastāstīsiet par sevi, jo vieglāk mums būs.

Lokācija : Rīga / Pierīga
Vietu skaits : 10-12 Pāri
Dalības maksa : €170 no pāra
Ietilpst : Ēdieni, dzērieni, nakšņošana, spēles, uzdevumi, balvas, pasākuma vadītājs un sagatavosanas izmaksas.
  • Nometne (28 gadi) (Foto!) iepazīsies ar pāri vai pats ir pāris (#7118095)
Sludinājuma ID #7118095
Vārds Nometne
Vecums 28
Pilsēta lv Rīga
E-pasts par***@gmail.com Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu
Uz šo sludinājumu var atbildēt tikai reģistrētie lietotāji.
Ienāciet vai Reģistrējieties

Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots jūn. 2023
Lasīts 263

Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Brianna (22 gadi) 3

Brianna (22)

I am a sexy and cute escort! I am 1. 60 tall; 45 kg slim!
Incall or outcall just to. hotel !
After you get to know me, you will convince yourself that I am different and I am a perfect choice.
My passion and sensuality will make you vibrate with pleasure in my company.
intimate company to generous, discreet and serious gentlemen.
Vakar 18:29

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt