PUH.lv » Pāri » Draudzenes bildes

Ievietots: jūl. 2023 | Lasīts: 483 | Sludinājuma ID: #7120691

Draudzenes bildes (27 gadi)

Varbūt kāds vēlas pamainītes draudzeņu kailfoto/ video? Neesmu feiks, lai izvairītos no liekām sarunām, sūtu pirmais un ceru arī ko saņemt pretī. Ir pieredze ar pāriem, patīk cockhold un vērot kā citi novērtē manu draudzeni.
  • Draudzenes bildes (27 gadi) (Foto!) iepazīsies ar pāri vai pats ir pāris (#7120691)
Sludinājuma ID #7120691
Vārds Draudzenes bildes
Vecums 27
Pilsēta lv Kuldīga
E-pasts pet***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots jūl. 2023
Lasīts 483

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

jūl. 2023

Foot (22)

Gribu kalpot Stingram Kungam Esmu puisis vergs
jūl. 2023

Kalps (22)

Man ir piedavajums stingram hetero Kungam. Varu materiali pateikties par iespeju realizēt manas fantazijas bez seksa. Esmu jauns paklausigs puisis. Esmu pilnīgi adekvāts. Dodu priekšroku nobriedušiem vīriešiem
jūn. 2023

Arnis (38)

Ap 24. 00 sovakar Klapkalniema pludmalē sieviņa ļausies svešiniekam.
jūn. 2023

ZESTKIJ CHMOR (46)

Provozu ONLINE (po WhatsApp Tg, chatu i po Emailu). konfidencialnie oskorblenija i nakazanija Rabov, a takze diko naghlih Pizdalizov, tainih kukoldov, zopalizov, spermoglotov, nevernih muzej i pereodetih v zenskoe Krossdreserov. Pishnaja erotichnaja Gospoza blondinka BBW tipa. Vospitivaju neposlusnih! Ucitivaju pozelanija, licnie predoctenija i fantazii, mne mozno otkritsa v svoih zlodejanijah i pokajatsa. Budes kruto unizen i nakazan! TRIBJUT. LV, Russ.
jūn. 2023

Šovakar (40)

Sveiki! Kurš palaidīs sievu vai draudzeni pastaigāties, pavizināties, papeldēt vai ko citu? Es hetero virietis. Var ari būt pāris.
jūn. 2023

vajag sex (31)

mekleju meiteni vai sievieti vai pari vai kada drqudzeni vai kada sievu sexam ludzu atsaucas kura velas ar mani sex. gadiem nav nozimes. gaidu vestules whats appa vai telegramma vai epasta. 2872s4s812
jūn. 2023

V (19)

Добрый вечер, я молодой парень 19 лет, симпатичный, весёлый, не скучный) 175 рост, 85 вес, 16. Мне хотелось бы встретиться сегодня ночью с парой и хорошо провести вместе время! Я надеюсь что заинтересую вас, все фото в переписке на почте а лучше в телеграмме.
jūn. 2023

Šovakar vai.... (40)

Labvakar! Ārā jauks laiks. Tik nesaki, kad gribi sēdēt mājās. Satiekamies? Vai vēlies glāstus, skūpstus, kafiju, kuni.... vai kādu no šiem vai ko citu? Sarunasim.... interesē sieviete vai pāris.
jūn. 2023

Arvis (55)

Sveiki, Gribētu padraiskoties ar kādu pārīti. Varu pavērot Jūs, vai ko vairāk. Patīk sniegt kuni.. ,
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
🌺ELLY💐 (20 gadi) 9

🌺ELLY💐 (20)

Naac ciemos uz atputinu ♥️🎀🎊UZ ZVANIEM NEATBILDU!!! tikai whatsap vai sms👈 Neizbraucu un analo sexu nepiedavaju 👈Servisss: Klasika (AR GUMIJU), Oral (AR GUMIJU), poza 69, Skupsti , Masaza un Kunilings 😍10 min no centra ir vietina😍
Vakar 13:48

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt