PUH.lv » Pāri » Ivis

Ievietots: 17 mai. | Lasīts: 58 | Sludinājuma ID: #7845296

Ivis (36 gadi)

Pievienošos pārim Vidzemes pusē.. pārējo pie sarakstes😊
  • Ivis (36 gadi) (Foto!) iepazīsies ar pāri vai pats ir pāris (#7845296)
Sludinājuma ID #7845296
Vārds Ivis
Vecums 36
E-pasts mad***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 17 mai.
Lasīts 58

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

17 mai.

VSTRECA SEGODNJA (39)

ПАРА симпатичная и ухоженная М (39. 178 79 17) Ж (34 177 61 2) ищут ПАРУ или Женщину для регулярных встреч в отеле в Риге. Возможна материальная поддержка.
PĀRIS jauks un kopts M (39. 178 79 17) F (34 177 61 2) meklē PĀRI vai SIEVIETI regulārām tikšanās reizēm viesnīcā Rīgā. Ir iespējams finansiāls atbalsts.
17 mai.

Pleasure (28)

Hey!
Labprāt šodien satiktos ar kādu puisi vai vīrietis no 20 līdz kādiem 35-40 gadiem, kuram patīk sniegt rimming?
Man ir neliela pieredze ar rimming, bet šī lieta ļoti patīk un sagādā milzīgu baudu. Labprāt izbaudītu labu rimming no forša džeka. Pretī varu iespējams uztaisīt handjob/ blowjob vai arī varam vienoties par kādu labu ATLĪDZĪBU tev par laiku & darbu, ja tas ir nepieciešams. Man 28 gadi, esmu kopts, bi džeks.
Ja pats to nedari, varbūt vari ieteikt kādu vai arī padalīties ar savu pieredzi?
Brutāls drāziens 8
17 mai.

Brutāls drāziens

Brutāls drāziens precētām sievietēm.

BEZ VĪRA KLĀTBŪTNES!!!
Var ar foto, video atskaiti vīram.
17 mai.

Mīļākais (36)

Sveiki! Labprāt iepazītos un tiktos ar foršu pāri vai sievieti patīkamai laika pavadīšanai. Ideālā variantā labprāt satiktu partneri (-us) kam regulāram. Pats esmu kopts, sportisks un pieredzējis 36 gadus jauns. Sludinājums un interese reāli un nopietni.
17 mai.

Любовники (37)

Би пара (любовники). Она 37, 175, 80, 2, би и он 43, 175, 65, 20. В поиске постоянной и надёжной подруги! Для не частых встреч 1 раз в месяц. Сами мы ухоженны, адекватны. Ближайшую встречу планируем в вторник 21 мая. Писать только реальным людям готовым показать себя и обменяться номерами телефонов! Всем хорошего дня.
Sex U Nas Trojom (50 gadi) 2
17 mai.

Sex U Nas Trojom (50)

U nas jest mesto i nastrojenije. Mi obichnaja , dolgo zhenataja semeinaja para za 40 i uzhe davno zanjimajemsa seksom trojom. Obichno viberajem muzhchinu poslje 25 kotorij umeje naslazhdatsa zhinju i mozhet sebe eto pozvoljit. Obichno priglashajem k sebe, no jeslji zhelajete mozhem posovetovatj neitraljnoje mesto. Hotite otvet, ukazhite svoj vozrast. Riga.
17 mai.

Nūdistu pludmale (28)

Sveiki, varbūt kāds pārītis/ sieviete vēlas šodien aizbraukt kopā uz nūdistu pludmali? Sastādītu kompāniju vai pavērotu no malas un sievietei sakremotu muguriņu ☀️😘
Esmu izskatīgs, kopts puisis, 188 gara auguma un ar sulīgu draudziņu bikses. ☀️ Varianti Vecāķu nudistu pludmale vai Lielupes nudistu pludmale, vai arī pēc jūsu izvēles. Lv/ Ru/ Eng
17 mai.

Paris (25)

Mes jauns izskatigs paris, S24 158 45 V31 175 65. Meklejam tadu pasu izskatigu pari (var but ari meitene) ilgstosai draudzibai, velamies kartigi, brivi, nepiespiesti atpusties. Meklejam cilvekus uz ilgaku laiku, esam bez pieredzes saja joma un butu ideali ja ari jus tadi butu. Lugums atsaukties parus, uzreiz ar jusu foto, lai paatrinatu sarakst
17 mai.

FACE SITTING (48)

Meitenes. Visa vecuma. Man patīk kā uz foto - Face siting-kuniligs. Vēlētos, lai dāma kārtīgi pasmacee mani un izjāj uz manas sejas.
Pretī neko neprasu, satiekamies es izlaizu un šķiramies. Var arī ZL. Arī hetero pāriem.
TG Suuntoo
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
👠👠👠 9

👠👠👠

сладкая, сексуальная и нежная проказница, всё лучшее во мне, люблю, умею и хочу. Рядом возле центра, есть парковка во дворе, звони 📢
Vakar 15:48

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt