PUH.lv » Pāri » vinil

Ievietots: 21 feb. | Lasīts: 65 | Sludinājuma ID: #7685451

vinil (47 gadi)

КОГО ИНТЕРЕСУЮТ ВИНИЛ ПЛАСТИНКИ?оригинал, списки на почту и цена более 50 штук
  • vinil (47 gadi) (Foto!) iepazīsies ar pāri vai pats ir pāris (#7685451)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. Sūtiet SMS ar tekstu PUHF7685451 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 € (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7685451
Vārds vinil
Vecums 47
Pilsēta lv
Telefona numurs 2989**** Uzzināt tālruni
E-pasts lex***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 21 feb.
Lasīts 65

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

21 feb.

Aleksejs (50)

Esu virietis ar vietu jelgava mekleju realu pariti 50gadu vecuma lai kopa trijata pamiletos intrese parisi bi sakarigi kas var atnakti ciemos ir kadi piedavajumi 270mmm68mmm103 rakstiet kas var normali kopa ar sievu atnakti ciemos jelgava intrese lai virs ar sievu butu reali naceji kam patik kad virs ar citu virieti nem savu sievu visadas pozas
21 feb.

Elektra (36)

Čau. Esam pāris S33g un V36g, kopti slaidi seksīgi un atraisīti neprātīvi. Meklējam tādu pašu pāri vai sievieti, kuri ir gatavi satikties tagad. Esam mobīli, iekarsuši un gatavi uz tikšanos. Gaidam ziņu ar foto un tel. Nr vai telegr am. Также женщины и пары, можете писать на русском.
21 feb.

Хэй!) (19)

Привет. Ищу здесь новые и интересные😂знакомства, до конца и самому непонятно для чего. Для общения, для начала. Там и посмотрим😉(и я понимаю, что здесь не очень много шансов, чтобы найти настоящих и классных людей, но я всё-равно попробую попытать здесь удачу😅😅😅 Конечно если не соврать, то меня интересует не только одно лишь поговорить. Но об этом уже думаю лучше пообщаться лично😅 Мне 19 лет, стройная фигура. Открытый, симпатичный, да и в целом-очень приятный мальчик. Если кому интересно, то побольше о себе я с удовольствием расскажу лично! Так-что, если у вас имеются мысли, что можно интересного придумать вместе со мной-смело пишите мне, я буду очень-очень ждать)
20 feb.

Jaudīgi (30)

Hey meitenes, dāmas.. Īsts, simpātisks un prātpilns pārīts meklē daiļā dzimuma pārstāvi. Mērķis - forš mirklis kopā! (sarunas, spēles, dzērieni un brīva gaisotne). Piedzīvojumi tas ir par mums! Mēs: S30(bi), V33 Džekiem atbildes nebūs.
20 feb.

Пара € (26)

Молодая пара готова рассмотреть все варианты предложений для интим сотрудничества (фото, видео, встречи) за бонус€. Мобильны, раскрепощённые, готовы на эксперементы🔞 Доступны в любой день.
20 feb.

sex (38)

Kura uzaicinās cienmos svešinieku uz kafiju un ne tikai? 😉 Varam ari manā auto. Pret bonusu, no manis. 22, 30 busu Jelgavā.
20 feb.

Hugo (32)

Iepazīšos ar simpātiskuu meiteni, kura vēlas paplašināt savu seksuālo dzīvi un baudu. Pa laikam lai tiktos tikai mēs divatā, tas ir 1+1, un pa laikam, lai kopīgi paseksotu formātā pāris+pāris. Tev jābūt 18-45g. Esmu kopts, simpātisks vīrietis, 32g. , ar auto, tāpēc piedāvājums spēkā visā Latvijā.
20 feb.

Otto (32)

Simpātisks, sakarīgs vīrietis uzaicina pie sevis ciemos simpātisku, slaidu pāri vai meiteni 18-40g. Man ir tikšanās vieta Kurzemē netālu no jūras, taču varu aizbraukt arī pie jums uz Rīgu vai kur citur, ja jums tā ir ērtāk. Ir pieredze.
20 feb.

izpalidzat (31)

mekleju meiteni vai sievieti vai pari kas var man izpalidzet ar paris lietam ludzu kada atsaucas 2543s5s312
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

Līna (36)

Jelgava. 27163885 . PiedĀVĀJU nedaudz erotisko masāžu, SKŪpsti, 69poza, kuniligs, minetiņš. klasika, anālais. vieta mana. privati.
Vakar 7:27

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt