PUH.lv » Pāri » Aleksejs

Ievietots: 25 mar. | Lasīts: 31 | Sludinājuma ID: #7739468

Aleksejs (50 gadi)

Ja musina isu razvratnuju paracku musinu i zecinu hacu zene vavrema seksa palizat mesta mne svajo est jelgava 270mmmm68mmmm103 pisite isu narmalnuju razvratnuju paracku 40 do 60 let vozrasta
  • Aleksejs (50 gadi) (Foto!) iepazīsies ar pāri vai pats ir pāris (#7739468)
Sludinājuma ID #7739468
Vārds Aleksejs
Vecums 50
Pilsēta lv Jelgava
Telefona numurs 2706**** Uzzināt tālruni
E-pasts ase***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 25 mar.
Lasīts 31

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

Juris (53 gadi) 5
25 mar.

Juris (53)

Meklēju pāri, vai sievieti kurai patīk un baudu sagādā anālais sex, tu mobīla, viss konfidenciāli tikai bauda atsaucies un baudām es precēts vīrietis 52, 180, 90, 17
25 mar.

Виталик (49)

Хочу пару место есть.
24 mar.

Apsriest un... (39)

Kāds grib tagad samainītīes ar sievu vai draudzeņu foto un video?Apspriest un apšļākt , ja būs vēlme, ar spermu manas sievas bildes!Var ari pāri! Telegram Gaisma 07
24 mar.

Radison vienīca (30)

Radison hotel. Aicinu pie sevis uz numuriņu sportisku vīrieti līdz 40 gadiem. Varu relakset Tavu ķermeni ar masāžas utt. Es bisex 30 gadi, slaids. Uni. Tu ar sportisku augumu vīrišķīgs vīrietis. Konfidenciāli.
24 mar.

Es (40)

Laprat iepazitos ar pari kurš veletos lai no malas pavero jus seksa laika. Esmu sportisks kopts vir. 40. 183. 88. Konfidenc garsnteju
24 mar.

Viesnīca Centra (30)

Radison hotel. Aicinu pie sevis uz numuriņu sportisku vīrieti līdz 40 gadiem. Varu relakset Tavu ķermeni ar masāžas utt. Es bisex 30 gadi, slaids. Uni. Tu ar sportisku augumu vīrišķīgs vīrietis. Konfidenciāli.
24 mar.

FFM threesome (35)

Привет . Ищу двух би подружек со страпоном для постоянных встреч втроем . Я 33/ 187/ 80/ 18 . Люблю лизать , фейсситинг , страпон и игрушки , могу быть послушным для вас или наоборот . Место и авто есть . Проститутки не интересуют . Не коммерция . Конфиденциально . Возраст значения не имеет . Cau . Meklēju divas bi draudzenes ar straponu patstavigam tikšanām trijatā . Es 33/ 187/ 80/ 18 . Patīk laizīt , facesitting , Strapon un mantiņas . Varu būt paklausīgs vai pakļaut . Vieta un auto ir . Prostitutes neinteresē . Nav komercija . Konfidenciāli . Vecumam nav nozīmes .
24 mar.

Pāris

Gribētu pavērot, (piedalīties)pārīti Esu mobils
24 mar.

Otto (32)

Simpātisks, sakarīgs vīrietis uzaicina pie sevis ciemos simpātisku, slaidu pāri vai meiteni 18-40g. Man ir tikšanās vieta Kurzemē netālu no jūras, taču varu aizbraukt arī pie jums uz Rīgu vai kur citur, ja jums tā ir ērtāk. Ir pieredze.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Alisa 2

Alisa

Well-mannered and friendly girl. Great mood, seductive outfit... You will love our meeting, I promise❤️❤️❤️ My photos, comfortable apartment in the center. WhatsApp Воспитанная и celebrities девушка. Отличное настроение, соблазнительный наряд... Вам понравится наша встреча, обещаю❤️❤️❤️ Мои фотографии, уютная квартира в центре. Вотсапп
Šodien 12:14

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt