Ievietots: 23 aug. | Lasīts: 51 | Sludinājuma ID: #8031268

Fun fun šŸ¤©āœ… (28 gadi)

Hey!
Labprāt Ŕodien satiktos ar kādu puisi vai vīrietis no 20 līdz max kādiem 35-40 gadiem, kuram patīk sniegt rimming?
Man ir neliela pieredze ar rimming, bet Ŕī lieta ļoti patīk un sagādā milzīgu baudu. Labprāt izbaudītu labu rimming no forŔa džeka. Ir vieta, kur tikties.
PretÄ« varu iespējams uztaisÄ«t handjob/ blowjob vai arÄ« varam vienoties par kādu labu ATLÄŖDZÄŖBU tev par laiku un darbu, ja tas ir nepiecieÅ”ams. Man 28 gadi, esmu kopts, bi džeks.
Ja pats to nedari, varbūt vari ieteikt kādu vai arī padalīties ar savu pieredzi?
  • Fun fun šŸ¤©āœ… (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#8031268)
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF8031268 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8031268
Vārds Fun fun šŸ¤©āœ…
Vecums 28
Pilsēta Rīga
E-pasts acq***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 23 aug.
Lasīts 51

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
23 aug.

Pāri (35)

Vīrietis sexa atvērts bez kompleksiem, labprāt iepazītos un tiktos ar simpātisku pāri vai sievieti vecuma līdz 47. Bez garām sarakstem vēlams shodien. Interese sexwife cuckold un dp. Izskatisu arī jūsu piedavajumus
23 aug.

Kos (34)

Š’стрŠµŃ‡ŃƒŃŃŒ с ŠæŠ°Ń€Š¾Šø Š»ŃŽŠ±Š¾Š³Š¾ Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚Š° Šø Š¾Ń€ŠøŠµŠ½Ń‚Š°Ń†ŠøŠø рŠ°ŃŃŠ¼Š¾Ń‚рю Š²ŃŠµ Š²Š°Ń€ŠøŠ°Š½Ń‚Ń‹.
23 aug.

Companion (35)

Meklēju sakarÄ«gu kompanjonu, ar kuru kopÄ«gi izmÄ«lēt meitenes formātā 2v+1s. LÄ«dzÅ”inējais kompanjons ir devies uz ārzemēm un meklēju citu vietā. Meitenes, kuras to vēlas izbaudÄ«t man ir vairākas un jau reāli pārbaudÄ«tas darbÄ«bā, un Å”obrÄ«d galvenā problēma ir tieÅ”i sakarÄ«ga otrā vÄ«rieÅ”a atraÅ”ana, jo diemžēl vairums, kas Å”eit apgrozās ir tālu no tā, ko vēlamies. Cerot tomēr kaut ko vērtÄ«gu atrast, meklējumus turpinam un gaidam no tevis ziņu, ja tu atbilsi VISĀM sekojoŔām prasÄ«bām: 1. Vecums no 18-49 gadi, hetero. 2. Zini kā izskatās Ä·emme un gludeklis. 3. Nesmēķētājs. 4. Ar iespējām tikties gan brÄ«vdienās, gan darbadienu vakaros. 5. Ar savu vietu RÄ«gā vai 100 km rādiusā ap to. 6. Bez bārdas, bez Å«sām un ar matiem uz galvas. 7. Bez alusvēdera. 8. Tavam izskatam ir jābÅ«t jo tuvāk žurnāla vākam, jo labāk. 9. Vēstulei jāpievieno bilde - nevis krāns, bet gan normāla, parasta bilde - ar labi saskatāmu seju. 10. Pirms Ä«stā pasākuma vienu reizi ar mani jāsatiekas klātienē uz Ä«su sarunu, lai es pārliecinātos, ka esi reāls. Diemžēl ir bijusi saskarsme ar fantazētājiem vai vienkārÅ”i čakarētājiem, kas saka davai daram, bet kad jādara tad vienkārÅ”i pazÅ«d. Ja atbilsti visiem 10 augstākminētajiem punktiem, tad gaidu vēstuli. Ja neatbilsti kaut vienam punktam, tad droÅ”i vari nemaz nerakstÄ«t. Un visiem "gudriniekiem", kas neprot lasÄ«t un uzskata, ka te ir iesaistÄ«tas maukas vai ka Å”is viss ir kaut kāda slēptā komercija, vēlos norādÄ«t, ka kompanjonam bÅ«s pilnÄ«gi brÄ«va izvēle - tikties tikai ar tām meitenēm, kas to dara bez jebkādas finanÅ”u iesaistes vai arÄ« piekrist tikties arÄ« ar tām, kas vēlas vismaz kaut simbolisku pateicÄ«bu laba skaistumkopÅ”anas salona apmeklējuma apmērā. Visas iesaistÄ«tās sievietes ir normālas, attiecÄ«bās esoÅ”as vai precētas sievietes, kuras grib izbaudÄ«t ko savādāku ar vÄ«rÄ«eÅ”iem kas vinas izprot. SievieÅ”u izskats - dažāds - gan mazliet, gan arÄ« stipri virs vidējā. Ja vēlies tikai supermodeles, tad vari nemaz nerakstÄ«t! Un vēl, par priekÅ”rocÄ«bu tiks uzskatÄ«ts tas, ja tev ir augstākā izglÄ«tÄ«ba, kā arÄ« iespēja vajadzÄ«bas gadÄ«jumā atbraukt uz Kurzemes nostÅ«riem, jo tajos Å”obrÄ«d ir lielāka rosÄ«ba. Ceram, ka atradÄ«sim to, ko meklējam. . . . . . Un ja gadÄ«jumā Å”o tekstu izlasa arÄ« kāda simpātiska meitene, kurai ir interese, par 2v+1s tēmu, tad droÅ”i dod ziņu!
23 aug.

Mes + VÄ«rietis (50)

Esam viens daudzajiem pāriem Å”eit, kuri jau pirmajā vēstulē nosÅ«ta skaidri saprotamu info, tel. Nr. , dažus foto un kuriem ir iespēja uzaicinat pie sevis. LÅ«dzu neraksti mums rupjÄ«bas un neuzsāc bezjēdzÄ«gu saraksti. Mēs esam vairāk kā 20 gadus precēts Ä£imenes pāris. Abi esam liela auguma S 49, 183, 95 un C, V 52, 185, 90 un 18 cm. Labprāt dalÄ«simies ar ar Tevi savā pieredzē Sievai nav pieņemama rupjÄ«ba un anālais sex, orālo var bez prezervatÄ«va. RÄ«ga.
23 aug.

RSex (22)

Ir tagad kāds online? Čats/TikÅ”anās/Sekss/DraudzÄ«ba
23 aug.

Vziedi145 (45)

Ä¢imenes pāris s 45(167/65/3) v 47 (188/87/19) iepazÄ«sies ar pāri vai vÄ«rieti patÄ«kamai laika pavadÄ«Å”anai kopā. divi, astoni, vuens, nulle, divi, vuens, seÅ”i, deviņi. Vieta mums ir.
23 aug.

Jira

Š˜Ń‰Ńƒ Š“Š¾Š¼ŠµŠ½Š°Ń‚Š¾Š²
23 aug.

A&O (37)

Uhozennaja sexi para , stroinie i s opitom . . . segodnia vecerom hotim vstretitsia s analogichnoi semeinoi paroi . . .
23 aug.

Grupiņa (48)

Aicinājums interesentiem (pacietÄ«giem un saprotoÅ”iem) pieteikties forÅ”as grupiņas izveidei, kuri varētu ik pa laikam tikties un kopā seksuāli izklaidēties. Tātad tiek meklēti pāri (gan hetero, gan bi) un sievietes, kurus uzbudina un saista spēlÄ«tes ar strapon (ņemt mutÄ«tē, atdoties vai iegÅ«t citus). Pieredze nav primāra, galvenais vēlme. Esmu vÄ«rietis ar pieredzi Å”ajā tēmā, un man patÄ«k atdoties sievietei ar strapon. VÄ«rieÅ”i, iemācieties beidzot lasÄ«t, jÅ«s mēs nemeklējam!!! Nekautrējamies, daram to kopā! Telegram - strapongrupa
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt