Ievietots: 12 aug. | Lasīts: 56 | Sludinājuma ID: #8009548

Fun fun šŸ’ÆšŸ”„ (28 gadi)

Hey!
Labprāt Ŕodien satiktos ar kādu puisi vai vīrietis no 20 līdz max kādiem 35-40 gadiem, kuram patīk sniegt rimming?
Man ir neliela pieredze ar rimming, bet Ŕī lieta ļoti patīk un sagādā milzīgu baudu. Labprāt izbaudītu labu rimming no forŔa džeka. Ir vieta, kur tikties.
PretÄ« varu iespējams uztaisÄ«t handjob/ blowjob vai arÄ« varam vienoties par kādu labu ATLÄŖDZÄŖBU tev par laiku un darbu, ja tas ir nepiecieÅ”ams. Man 28 gadi, esmu kopts, bi džeks.
Ja pats to nedari, varbūt vari ieteikt kādu vai arī padalīties ar savu pieredzi?
  • Fun fun šŸ’ÆšŸ”„ (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#8009548)
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF8009548 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8009548
Vārds Fun fun šŸ’ÆšŸ”„
Vecums 28
Pilsēta Rīga
E-pasts acq***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 12 aug.
Lasīts 56

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
12 aug.

VÄ«rietis (47)

UztaisÄ«Å”u pārim masāžu. Es simpātisks kopts vÄ«rietis. Piedāvājums spēkā Å”odien dienas laikā.
12 aug.

ŠœŃƒŃ€ (21)

Š’сŠµŠ¼ Š“Š¾Š±Ń€Š¾Š¹ Š½Š¾Ń‡Šø, ŠøŠ»Šø Š“Š¾Š±Ń€Š¾Š³Š¾ Š“Š½Ń. Š˜Ń‰Ńƒ Š·Š“ŠµŃŃŒ Š½Š¾Š²Ń‹Šµ Šø ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Ń‹Šµ Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼ŃŃ‚Š²Š°, Š“Š¾ ŠŗŠ¾Š½Ń†Š° Šø сŠ°Š¼Š¾Š¼Ńƒ Š½ŠµŠæŠ¾Š½ŃŃ‚Š½Š¾ Š“Š»Ń чŠµŠ³Š¾. Š”Š»Ń Š¾Š±Ń‰ŠµŠ½Šøя, сŠ½Š°Ń‡Š°Š»Š°. Š тŠ°Š¼ уŠ¶Šµ Šø Š²ŠøŠ“Š½Š¾ Š±ŃƒŠ“ŠµŃ‚) ŠšŠ¾Š½ŠµŃ‡Š½Š¾ ŠµŃŠ»Šø Š½Šµ сŠ¾Š²Ń€Š°Ń‚ŃŒ, тŠ¾ Š¼ŠµŠ½Ń ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŃƒŠµŃ‚ Š½Šµ тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ Š¾Š“Š½Š¾ Š¾Š±Ń‰ŠµŠ½ŠøŠµ, учŠøтыŠ²Š°Ń тŠµŠ¼Š°Ń‚ŠøŠŗу сŠ°Š¹Ń‚Š° Š½Š° ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Ń‹Š¹ Š²Ń‹ŃŃ‚Š°Š²Š»ŃŃŽ Š¾Š±ŃŠŃŠ²Š»ŠµŠ½ŠøŠµ. ŠŠ¾ я Šø Š½Šµ Š½Š°ŃŃ‚Š¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ ŠøсŠæŠ¾Ń€Ń‡ŠµŠ½Š½Ń‹Š¹(ŠøŠ»Šø сŠ¼ŠµŠ»Ń‹Š¹), чтŠ¾Š±Ń‹ Š¾Ń‚ŠŗрытŠ¾ Š·Š°ŃŠ²Š»ŃŃ‚ŃŒ Š¾ сŠ²Š¾Šøх тŠ°ŠŗŠøх Š¼Ń‹ŃŠ»ŃŃ…šŸ˜…šŸ˜‚ŠŠ¾ Š¾Š± этŠ¾Š¼ уŠ¶Šµ Š“уŠ¼Š°ŃŽ Š»ŃƒŃ‡ŃˆŠµ Š² Š»ŠøчŠ½Š¾Š¹ Š±ŠµŃŠµŠ“Šµ. . ) ŠœŠ½Šµ 21 Š³Š¾Š“, , у Š¼ŠµŠ½Ń Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ стрŠ¾Š¹Š½Š¾Šµ тŠµŠ»Š¾. Š”Š°Š¼ я-Š¾Ń‚ŠŗрытыŠ¹, сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøчŠ½Ń‹Š¹, Š“Š° Šø Š² цŠµŠ»Š¾Š¼-Š¼Š½Š¾Š³ŠøŠµ сŠŗŠ°Š·Š°Š»Šø Š±Ń‹, чтŠ¾ Š¾Ń‡ŠµŠ½ŃŒ ŠæрŠøятŠ½Ń‹Š¹ Š¼Š°Š»ŃŒŃ‡ŠøŠŗ. ŠŠµ с ŠæустŠ¾Š¹ Š³Š¾Š»Š¾Š²). Š•ŃŠ»Šø ŠŗŠ¾Š¼Ńƒ ŠæрŠ°Š²Š“Š° Š±ŃƒŠ“ŠµŃ‚ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Š¾, тŠ¾ я с с уŠ“Š¾Š²Š¾Š»ŃŒŃŃ‚Š²ŠøŠµŠ¼ рŠ°ŃŃŠŗŠ°Š¶Ńƒ Š¾ сŠµŠ±Šµ ŠæŠ¾ŠæŠ¾Š“рŠ¾Š±Š½ŠµŠµ, Š½Šµ хŠ¾Ń‡Ńƒ тут ŠµŃ‰Ń‘ сŠøŠ»ŃŒŠ½ŠµŠµ рŠ°ŃŠæŠøсыŠ²Š°Ń‚ŃŒ. Š˜ тŠ°Šŗ Š¼Š½Š¾Š³Š¾Š²Š°Ń‚Š¾ уŠ¶Šµ ŠøŠ½Ń„Š¾Ń€Š¼Š°Ń†ŠøŠø Š“Š»Ń ŠæŠ¾Š“Š¾Š±Š½Ń‹Ń… сŠ°Š¹Ń‚Š¾Š²šŸ˜…šŸ˜…ŠæŠ¾-этŠ¾Š¼Ńƒ ŠµŃŠ»Šø у Š²Š°Ń ŠµŃŃ‚ŃŒ ŠøŠ“ŠµŠø, чтŠ¾ Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ ŠæрŠøŠ“уŠ¼Š°Ń‚ŃŒ сŠ¾ Š¼Š½Š¾Š¹ ŠøŠ½Ń‚ŠµŃ€ŠµŃŠ½Š¾Š³Š¾-тŠ¾ сŠ¼ŠµŠ»Š¾ ŠæŠøшŠøтŠµ, с уŠ“Š¾Š²Š¾Š»ŃŒŃŃ‚Š²ŠøŠµŠ¼ Š²Ń‹ŃŠ»ŃƒŃˆŠ°ŃŽ Š²Š°Ń€ŠøŠ°Š½Ń‚Ń‹ Šø Š¼Š¾Š¶ŠµŃ‚ ŠæŠ¾Š»ŃƒŃ‡Šøться чтŠ¾-Š½ŠøŠ±ŃƒŠ“ь хŠ¾Ń€Š¾ŃˆŠµŠµšŸ˜…šŸ˜‚šŸ™ƒ
12 aug.

v+paris (47)

Simpatisks kopts virietis vēlās minetiņu no abiem Å”odien dienas laikā.
Iepazities (32 gadi) 3
12 aug.

Iepazities (32)

Velos iepazities ar kadu meiteni vai sievieti attiecibam gadiem un izskatam nav nozimes 2708s0s825 atsaucas kada.
12 aug.

Taxi (41)

Sveiki! AizvedÄ«Å”u sievieti vai pāri, kur vajadzēs. Samaksa - kas neÄ·Ä«trs. Raksti, zvani un sarunāsim LV RUS ENG Whatsapp, telegram, SMS, zvani. 26#86#86#34
Iepazities (32 gadi) 3
12 aug.

Iepazities (32)

Velos iepazities ar kadu meiteni vai sievieti attiecibam 2708s0s825
11 aug.

Mars (47)

Sveiciens pāriem. Meklēju simpātisku pāri kaislīgām un nesteidzīgām intīmām oriģijām.
11 aug.

Brutals seks (43)

TikÅ”os brutalam seksam ar sevieti tagad bez ilgam terzeÅ”anam , specigs sportisks ! Š‘ŠµŠ· Š»ŠøшŠ½Šøх рŠ°Š·Š³Š¾Š²Š¾Ń€Š¾Š² щŠ°Ń Š²ŃŃŒŃ€ŠµŃ‡ŃŽŃŃŒ с Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ¾Š¹ Š“Š»Ń Š±Ń€ŃƒŃ‚Š°Š»ŃŒŠ½Š¾Š³Š¾ сŠµŠŗсŠ° . Š”ŠøŠ»ŃŒŠ³Ń‹Š¹ сŠæŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ²Š½Ń‹Š¹!
Lanaf (29 gadi) 2
11 aug.

Lanaf (29)

Labvakar. Esmu atlētiska, sportiska , biseksuāli orientēta sieviete. IepazÄ«Å”os ar pāri (sieviete un vÄ«rietis) konfidenciālam/slepenam seksam. AtbildÄ“Å”u tikai uz sakarÄ«gu, saprotamu vēstuli ar foto.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt