PUH.lv » Pāri » Aleksejs

Ievietots: 16 apr. | Lasīts: 24 | Sludinājuma ID: #7785433

Aleksejs (50 gadi)

Esu vīrietis uzaicinasu pariti pie sevis protams vis reāli kuri ir vecumā 50+gadi man pašam ir50 meklēju par 3gadu vecāku pariti 53dadi esu ar vietu Jelgava meklēju tādu pariti ar burtisku ar spalvainu pezuku un apaligu resnām ciskām varētu glastot un laizīt pezu kopā ar viņas vīru ir kādi reāli naceji ciemos pie vīrieša kopā ar savu viru sieva ja kāds raksta tas ir nopietns meklējums un lūgums bez garam sarakstem intrese uz Reis zvanīt 270mmmm68mmmm103 respektējot manu sludinājumu aprakstu meklēju pavisam nopietnu pariti ja kāds sāks man rakstīt uz numuru kauko maldinošu piedāvājumu jūsu numurs tiks administrācijas puh.lv
Sludinājuma ID #7785433
Vārds Aleksejs
Vecums 50
Pilsēta lv Jelgava
Telefona numurs 2706**** Uzzināt tālruni
E-pasts ase***@gmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 16 apr.
Lasīts 24

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

16 apr.

Xxx (38)

Priglawu v gosti paru. Mesto v imante.
16 apr.

tiekamies (31)

sex smiltene 2578s1s735
15 apr.

Šonakt (40)

Sveiki! Hetero vīrietis, kam 40, meklē iespēju satikties ar pāri vai sievieti. Patīk citu sievietes - aizņemtas vai brīvas. Varu pavērot, pastaigāties, sniegt kuni, nomaskēt vai beigt uz sievietes vai ko citu. Rakstiet un sarunāsim pēc jūsu noteikumiem. LV RUS Rakstīt , zvanīt uz 26#86#86#34 Whatsapp uz 26#86#86#34 Telegram @susurs696
15 apr.

Aleks (51)

Мне 51 ищу реальное знакомство с парой. Интересно реальное знакомство
15 apr.

Gangbang (35)

Sveicinati. Organizējam gangbang pasākumus priekš dāmām. Ja Tev interese droši raksti, visu izrunāsim. Mēs esam slaidi, kopti un adekvāti vīrieši kuri sniedz baudu un apmierina slepnas vēlēšanas. ) Привет. Организуем гангбанг мероприятия для женщин. Если тебе интересно, смело пиши, обговорим нюансы. Мы стройные, ухоженные и адекватные мужчины которые хотят доставить удовольствие и удовлетворить тайные желания. )
15 apr.

M (35)

Iešņaucu un tagad gribas, lai kāda dāma pavēro kā viņas vīrietis ņem dupsī vīrieti...
15 apr.

Vova (20)

Здравствуйте, я молодой парень 20 лет, симпатичный, весёлый, не скучный) 175 рост, 85 вес, 16. Мне хотелось бы встретиться с парой и хорошо провести вместе время! У меня есть опыт встречь с парами. Не стесняйтесь и пишите на почту что бы вам хотелось реализовать! Я мобилен, могу приехать в другой город. Я надеюсь что заинтересую вас.
15 apr.

Bez biksītēm (48)

Pastaigas BEZ BIKSĪTĒM!! Pavasaris ir klāt varbūt kāda staigā bez tām? Jautājums daiļā dzimuma pārstāvēm?? Ir kāda kurai būtu vēlme un interese tāda veida pastaigās kā redzams foto??? Dāvanā biksītes un.... . )) Nav slēpts sex piedāvājums. Tikai izklaidei un adrenalīnam TG Suuntoo
15 apr.

nedrāzts dibens (36)

Pārītis vēlas paņemt priekšā nedrāzta dibena īpašnieku? Var pāru pasākuma ietvaros. Vieta no jums, konfidenciāli.
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
Alisa 2

Alisa

Well-mannered and friendly girl. Great mood, seductive outfit... You will love our meeting, I promise❤️❤️❤️ My photos, comfortable apartment in the center. WhatsApp Воспитанная и celebrities девушка. Отличное настроение, соблазнительный наряд... Вам понравится наша встреча, обещаю❤️❤️❤️ Мои фотографии, уютная квартира в центре. Вотсапп
Šodien 15:21

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt