PUH.lv » Pāri » Ainis

Ievietots: nov. 2023 | Lasīts: 182 | Sludinājuma ID: #7456196

Ainis (46 gadi)

Esam gimenes paris. Dzivojam Dublina. Velamies iepazities ar lidzigi domajosajiem - draiskulibam.
  • Ainis (46 gadi) (Foto!) iepazīsies ar pāri vai pats ir pāris (#7456196)
Sludinājuma ID #7456196
Vārds Ainis
Vecums 46
Pilsēta ie Dublin
E-pasts aig***@rocketmail.com Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augšā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots nov. 2023
Lasīts 182

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

nov. 2023

Kittykat (20)

Jauns bisex paris meklē piedzīvojumus naktij par bonusiņu mums. Vietiņas mums nav. Virtuālisti varat netraucēt.
nov. 2023

Max (43)

Svekas. Esmu bisex vergs 43g. 180cm. 67kg Ļoti būtu pateicīgs atrast sev Kundzi, kurā mani izmatòs kā savu kucīti. Man ir maz tabu un labi paciešu arī sāpes. Kundzei vecuma ierobežojuma nav, galvenais lai patīk. Garantēju konfidencialitāti un privātā dzīvē nelienu. Var arī pāri kur sieviete ir Kundze. Tikšos tikai ar vienu un regulāri pēc Kundzes pieprasījuma. Ir tāda pieredze.
okt. 2023

šonakt pārim (39)

Paklausīgs vīrietis bez sadomazo pieredzes vēlas izbaudīt individuālu vai grupveida domināciju Helovīna naktī. A submissive male with no dating experience wants to enjoy individual or group dominance on Halloween night. Покорный мужчина хочет насладиться индивидуальным или групповым доминированием в ночь Хэллоуина, практически не имея опыта BDSM.
okt. 2023

2+2 (30)

Пара и друг в поиске приятной девушки, которая хочет присоединиться к нам для приятного отдыха в 4ом. Девушка хотела бы попробовать с девушкой, такого опыта не было. Но и много секса с обменом партнерами. Тебе в идеале от 22 до 38, симпатичная и адекватная.
okt. 2023

Bi (38)

Udovletvorju oraljno i ne toljko semejnuju paru.
okt. 2023

Ints (33)

Sveiki, Man 33 g. , esmu izskatīgs, sportisks, vesals, kopts vīrietis. Meklēju pāri kuriem pievienoties, sākumā iespējams, ka tikai pavēroju. Ceru atrast foršus cilvēkus. Par pārējām niansēm vienosimies sarakstē.
okt. 2023

Licker (30)

Meklēju iespēju būt par Cuccold kādam S+V pārim Vai arī vēlos paskatīties kā kāds pāris nodarbojās ar seksu Ir piedāvājumu, rakstam
okt. 2023

Aleksejs (50)

Vai tiešam nau kāds paritis Jelgavā kam ir vieta piekabaiziet ciemos esu virietis Jelgava meklēju pariti ar 50gadu vecuma lai varētu apmierināti sievu kā arī vēlos reāli tikties bi hetro pariti mana vecuma 50gadu esu vairāk bi. Meklēju hetro
okt. 2023

Laura (35)

Simpatisks kopts paris ar minimālu pieredzi velas atrast puisi hetero ļoti sportisku ….
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP

00-24

Jaunā seksīga petenite aicina ciemos tevi bez kondona un ārā pie dabas un ilgstošu stāvēšanu.... strādāju 00-24 Ir iespējami izbraucieni!
Vakar 16:46

Iepazīšanās sludinājumi


Vietnes datu vākšanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
Rīki
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu sīkfailu pārvaldības iestatījumus, kuras Jūs norādāt šajā dialoglodziņā. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt Jūsu norādītos sīkfailu apkopošanas iestatījumus.
Tīmekļa vietne
Nepieciešamās sīkdatnes
Šis sīkfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektīvas funkcionālas iespējas atspējot šī sīkfaila datu vākšanu, jo tas ir nepieciešams, lai nodrošinātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistīto pakalpojumu darbību.
Tīmekļa vietne
Аnalītiskās
Šī sīkdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbībām Google serverī. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par Jūsu darbībām šajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatījumus Jūsu datorā, atkārtoti piesakoties. Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatījumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai Jūsu datorā saglabātu vietnes iestatījumus saistībā ar vietnes tēmas izvēli (šaura/plata). Atzīmējiet šo sīkfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par Jūsu izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Šis sīkfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augšupielādēta fotoattēla. Iestatiet šo sīkfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augšupielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Šajā mājaslapā tiek izmantotas sīkdatnes, lai nodrošinātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mūsu mājaslapu.   Lasīt vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt