PUH.lv Ā» Pāri Ā» ANAL šŸ˜ˆšŸ„µ

Ievietots: 20 mar. | Lasīts: 50 | Sludinājuma ID: #7733068

ANAL šŸ˜ˆšŸ„µ (28 gadi)

Čau!
Vai kāds sakarÄ«gs džeks grib Å”odien izklaidēties un pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi?
Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 28. 177. 76. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu atlÄ«dzināt par tikÅ”anos.
  • ANAL šŸ˜ˆšŸ„µ (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#7733068)
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7733068 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7733068
Vārds ANAL šŸ˜ˆšŸ„µ
Vecums 28
Pilsēta lv Rīga
E-pasts pav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu

Atbildiet uz sludinājumu


Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu

Saņemt VIP statusu sludinājumam

Saņemt Diamond statusu sludinājumam

Ievietots 20 mar.
Lasīts 50

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Toggle table/grid view button

20 mar.

Voyeurists (48)

Kuriem patiktu ja viņus pavērotu no malas, var auto pie dabas, pirtÄ« utt. Atsaucas TIKAI, pāri vai sievietes. Viss tikai uz jÅ«su noteikumiem, nekādas uzmākÅ”anās utt TG Suuntoo
20 mar.

Sex Trijatā Pie Mums (49)

Mums ir gan vieta gan noskaņojums. Esam parasts ilgi precējies Ä£imenes pāris un jau sen nodarbojamies ar draiskulÄ«bām trijatā. Parasti izvēlamies par partneri vÄ«rieti pēc 25, kurÅ” prot baudÄ«t dzÄ«vi un var atļauties to darÄ«t. Uz tikÅ”anos aicinām pie sevis Atbildēsim tikai vēstulēm, kurās ir parametri. RÄ«ga
20 mar.

Vip escort (40)

ŠžŠæытŠ½Ń‹Š¹ Šø уŠ¼ŠµŠ»Ń‹Šµ ŠæŠøсяŠ»ŠøŠ· ŠæрŠµŠ“Š»Š°Š³Š°ŠµŃ‚ сŠ²Š¾Šø усŠ»ŃƒŠ³Šø Š“Š»Ń Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠµŠŗ Š»ŃŽŠ±Š¾Š³Š¾ Š²Š¾Š·Ń€Š°ŃŃ‚Š° Šø ŠæŠ°Ń€ .. Š’ Š°ŃŃŠ¾Ń€Ń‚ŠøŠ¼ŠµŠ½Ń‚Šµ тŠ°ŠŗŠ¶Šµ Š¼Š°ŃŃŠ°Š¶, стрŠ°ŠæŠ¾Š½ Šø ŠæрŠ¾Ń‡ŠøŠµ рŠ°Š“Š¾ŃŃ‚Šø. Š¢Š°ŠŗŠ¶Šµ Š¾Š±ŃŠ»ŃƒŠ¶ŠøŠ²Š°ŃŽ Š²ŠµŃ‡ŠµŃ€ŠøŠ½ŠŗŠø . ŠŠ° Š·Š°ŠŗŠ°Š·Šµ Š²ŃŠµŠ³Š“Š° Š² ŠæŠ¾ŃŃŠµ Š²ŠµŃ€Š½Š¾ŃŃ‚Šø, ŠŗŠ¾Š½Ń‚Š°Šŗт с чŠ»ŠµŠ½Š¾Š¼ ŠøсŠŗŠ»ŃŽŃ‡Ń‘Š½. ŠŸŠ¾ ŠæрŠµŠ“Š²Š°Ń€ŠøтŠµŠ»ŃŒŠ½Š¾Š¹ Š·Š°ŠæŠøсŠø , Š°ŠæŠ°Ń€Ń‚Š°Š¼ŠµŠ½Ń‚Ń‹ ŠøŠ»Šø Š²Ń‹ŠµŠ·Š“ Šŗ Š²Š°Š¼ . ŠŠµŠ²Ń‹ŃŠ¾ŠŗŠøŠµ рŠ°ŃŃ†ŠµŠ½ŠŗŠø.
20 mar.

Massage (28)

Čau! šŸ˜Š Vēlos Å”eit atrast Å”eit masieri. Labprāt uzaicinātu pie sevis vai atbrauktu pie Tevis, lai labi relaksētos un atpÅ«stos. Kāpēc esmu nolēmis Å”o atrast Ŕādā vietā? ā€¢ ticu, ka Å”eit ir masieri ā€¢ noteikti ir iespēja sarunāt individuāli masāžu ( salonos viss ir diezgan bezpersoniski ) Protams, protams, zinu, ka par ieguldÄ«jumu un pakalpojumu ir atbilstoÅ”i jāsamksā un tā nav problēma. ā€¢ā€¢ Der arÄ«, ja neesi super profesionāls un tā nav tava pamata nodarboÅ”anās, bet ir labas iemaņas. ā€¢ā€¢ā€¢ Tomēr, ja pats neesi masieris, varbÅ«t vari padalÄ«ties ar pieredzi & kontaktiem? Intetesē arÄ« citu cilvēku pieredze. Esmu 28 gadus jauns, kopts un pieklājÄ«gs.
20 mar.

Parim (32)

Simpātisks turÄ«gs vÄ«rietis meklē pāri lÄ«dz 25gv. Dāsni atlÄ«dzināŔu.
20 mar.

Juris (33)

BÅ«Å”u ap 17tiem Alfrēda Kalniņa ielā intÄ«msalonā LABI, labprat papriecatos ar pāri tur kinozālē šŸ™‚
20 mar.

Paris + S (30)

Pieredzējis pāris meklē biseksuālu meiteni patÄ«kamām tikÅ”anām.
20 mar.

Threesome (31)

NodroÅ”ināts, kopts, pievilcÄ«gs puisis, sportiskas miesasbÅ«ves, iepazÄ«sies ar pieauguÅ”u pāri, ilgtermiņa attiecÄ«bām un draudzÄ«bai, dabas un kompānijas baudÄ«Å”anai.
20 mar.

Pāris+kuce

Labdien . Pāris meklē vÄ«ram parlausigu kuci , dzÄ«vo Sex rotalietu kuru viņŔ izmantos pēc savam vēlmēm sievas klātbÅ«tne . Nav komercija . Vieta mÅ«su . Pirmās tikÅ”anās ar vÄ«ru lai saprast derēs vai ne . Š”Š¾Š±Ń€Ń‹Š¹ Š“ŠµŠ½ŃŒ . ŠŸŠ°Ń€Š° ŠøщŠµŃ‚ Š¼ŃƒŠ¶Ńƒ ŠæŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½ŃƒŃŽ сучŠŗу , Š¶ŠøŠ²ŃƒŃŽ сŠµŠŗс ŠøŠ³Ń€ŃƒŃˆŠŗу , ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€ŃƒŃŽ Š¾Š½ Š±ŃƒŠ“ŠµŃ‚ ŠøсŠæŠ¾Š»ŃŒŠ·Š¾Š²Š°Ń‚ŃŒ ŠŗŠ°Šŗ хŠ¾Ń‡ŠµŃ‚ Š² ŠæрŠøсутстŠ²ŠøŠø Š¶ŠµŠ½Ń‹ . ŠŠµ ŠŗŠ¾Š¼Š¼ŠµŃ€Ń†Šøя . ŠœŠµŃŃ‚Š¾ Š½Š°ŃˆŠµ . ŠŸŠµŃ€Š²Š°Ń Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‡Š° с Š¼ŃƒŠ¶ŠµŠ¼ чтŠ¾Š±Ń‹ ŠæŠ¾Š½ŃŃ‚ŃŒ ŠæŠ¾Š“хŠ¾Š“Šøшь ŠøŠ»Šø Š½ŠµŃ‚ .
Reģistrācija Pievienot sludinājumu
TOP
ŠœŠŠ”Š”ŠŠ– (30 gadi) 4

ŠœŠŠ”Š”ŠŠ– (30)

ŠŃƒ чтŠ¾ ŠæрŠøшŠ»Šø šŸ‘…šŸ‘…šŸ‘…Š²Ń‹Ń…Š¾Š“Š½Ń‹Šµ šŸ„°šŸ”„šŸ”„šŸ”„šŸ”„šŸ”„тŠ¾Š»ŃŒ Š—Š’ŠžŠŠ˜Š¢Š• šŸ¤³ Š½Š° эсŠ¼ Š½Šµ Š¾Ń‚Š²ŠµŃ‡Š°ŃŽ чŠ°Ń 100šŸ”„šŸ”„šŸ‘…šŸ‘…šŸ‘…šŸ’¶šŸ’¶šŸ’°šŸ’°ŠæŠ¾Š» чŠ°ŃŠ° 50šŸ’øšŸ’øšŸ’øšŸ’ø20šŸ’ø22šŸ’ø36šŸ’ø73šŸ’¶šŸ’°
Vakar 17:51

IepazīŔanās sludinājumi


Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt