Treesome šŸ˜ˆšŸ¤¤ (29 gadi)

Čau!
Man ir labs un interesants piedāvājums!

Meklēju sakarÄ«gu džeku, kurÅ” grib labu izklaidi - pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi? Varam vienoties par formātu.

Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 29. 177. 75. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu atlÄ«dzināt par tikÅ”anos vai, ja vēlies varu pasaukt lÄ«dzi ESKORTA meiču!
BÅ«s Tev iespēja izbaudÄ«t dubultu baudu! šŸ‘
  • Treesome šŸ˜ˆšŸ¤¤ (29 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#8085443)
  • Treesome šŸ˜ˆšŸ¤¤ (29 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#8085443)
  • Treesome šŸ˜ˆšŸ¤¤ (29 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#8085443)
Visas autora fotogrāfijas pieejamas apskatei
Sludinājuma ID #8085443
Vārds Treesome šŸ˜ˆšŸ¤¤
Vecums 29
Pilsēta Rīga
E-pasts acq***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots Å odien 14:52
Lasīts 10

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
Å odien 14:43

ŠŸŠ¾ŃŠ»ŃƒŃˆŠ½Ń‹Š¹ Š¼Š°Š·Š¾Ń…Šøст (37)

Do you need a bottom to train your Strong Mistress or BDSM Couple skills? Š’Š°Š¼ Š½ŃƒŠ¶ŠµŠ½ Š½ŠøŠ· Š“Š»Ń трŠµŠ½ŠøрŠ¾Š²ŠŗŠø Š½Š°Š²Ń‹ŠŗŠ¾Š² Strong Mistress ŠøŠ»Šø BDSM Couple? Vai jums ir nepiecieÅ”ams bottoms, lai apgÅ«tu savas stiprās saimnieces vai BDSM pāra prasmes? PretÄ« neko neprasu.
Å odien 14:26

hetero (35)

Hetero džeks meklē pārīti izklaidei trijatā, vai tikai ar meiteni džeka vai vīra klātbūtnē vai ar atskaiti.
Å odien 14:08

Čap čap (50)

KurÅ” paradis savu sieviņu. . . . varam arii teleg. . . . parazits65
Pāris 34/35 (35 gadi) 4
Å odien 13:59

Pāris 34/35 (35)

Labdien Pāris meklē pāri vai sieviete uz forÅ”aku pavadÄ«Å”anu laiku , gribam satikties Å”odien mums ir vēl dzimÅ”anas dienā un izdarÄ«t kauko jaunu un lai Å”is dzimÅ”anas diens bÅ«t ļoti labi!! Rakstiet un sarunasim
Å odien 13:51

Sex U Nas Trojom (49)

U nas jest mesto i nastrojenije. Mi obichnaja , dolgo zhenataja semeinaja para za 40 i uzhe davno zanjimajemsa seksom trojom. Obichno viberajem muzhchinu poslje 25 kotorij umeje naslazhdatsa zhinju i mozhet sebe eto pozvoljit. Obichno priglashajem k sebe, no jeslji zhelajete mozhem posovetovatj neitraljnoje mesto. Hotite otvet, ukazhite svoj vozrast. Riga.
Å odien 13:50

Pārim (48)

Varbūt ir kāds simpātisks pāris, kur sieviņa iegūst vīru ar strapon? Es (vīrietis) labprāt paskatītos vai pats atdotos sievietei vīra klātbūtnē.
Å odien 13:42

Arina (35)

Sportisks pāris meklē vÄ«rieÅ”us ar labu locekli vai slaidu pāri sestdienas vakaram un svetdienas. Whats app
Å odien 13:31

ŠŠ°Ń‚Š°ŃˆŠŗŠ°

Š”Š¾Š±Ń€Ń‹Š¹ Š“ŠµŠ½ŃŒ!Š‘ŠøсŠµŠŗс ŠæŠ°ŃŃŠøŠ² ŠæŠ¾Š·Š½Š°ŠŗŠ¾Š¼Šøтся с ŠæŠ°Ń€Š¾Š¹ Š“Š»Ń Š¾Š±Ń‰ŠµŠ½Šøя, Š° ŠæрŠø Š²Š·Š°ŠøŠ¼Š½Š¾Š¹ сŠøŠ¼ŠæŠ°Ń‚ŠøŠø Š²Š¾Š·Š¼Š¾Š¶Š½Š¾ Š¼Š½Š¾Š³Š¾Šµ.
Bi pārim (48 gadi) 2
Å odien 12:52

Bi pārim (48)

Ja jÅ«s esiet slaids bi pāris un jums ir vēlÄ“Å”anās, lai jÅ«s apmierina slaids, intÄ«mās zonās izskÅ«ts, paklausÄ«gs, bi pasÄ«vs vÄ«rietis, tad droÅ”i rakstiet. AizbraukÅ”u pie jums vai jÅ«s pie manis un ar prieku izpildÄ«Å”u jÅ«su seksuālās vēlmes.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt