Ievietots: 9 aug. | Lasīts: 79 | Sludinājuma ID: #8000657

Fun treesome šŸ¤©šŸ‘Œ (28 gadi)

Čau!
Man ir labs un interesants piedāvājums!

Meklēju sakarÄ«gu džeku, kurÅ” grib labu izklaidi - pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi? Varam vienoties par formātu.

Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 28. 177. 76. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu atlÄ«dzināt par tikÅ”anos vai, ja vēlies varu pasaukt lÄ«dzi ESKORTA meiču!
BÅ«s Tev iespēja izbaudÄ«t dubultu baudu! šŸ‘
  • Fun treesome šŸ¤©šŸ‘Œ (28 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#8000657)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF8000657 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #8000657
Vārds Fun treesome šŸ¤©šŸ‘Œ
Vecums 28
Pilsēta Rīga
E-pasts pav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 9 aug.
Lasīts 79

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
9 aug.

spe (32)

cau vai ir kada kurai patik kad sabaro ar spermu!!!??? ŠµŃŃ‚ŃŒ тут Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ° ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Ń‹Š¹ Š½Ń€Š°Š²Šøтся ŠŗŠ¾Š³Š“Š° ŠµŃ‘ ŠŗŠ¾Ń€Š¼ŃŃ‚ сŠæŠµŃ€Š¼Š¾Š¹!???
9 aug.

Š”Š›ŠÆ Š£Š”ŠžŠ’ŠžŠ›Š¬Š”Š¢Š’Š˜ŠÆ!!! (40)

Š£Š“Š¾Š²Š»ŠµŃ‚Š²Š¾Ń€ŃŽ Š¾Ń€Š°Š»ŃŒŠ½Š¾ Šø Š½Šµ тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ сŠµŠ¼ŠµŠ¹Š½ŃƒŃŽ ŠæŠ°Ń€Ńƒ.
9 aug.

Dzons

Š„Š¾Ń‚ŠµŠ» Š±Ń‹ сŠµŠ³Š¾Š“Š½Ń ŠøŠ»Šø Š·Š°Š²Ń‚Ń€Š° Š²ŃŃ‚Ń€ŠµŃ‚Šøтся с ŠæŠ°Ń€Š¾Š¹. ŠœŠ½Šµ 45 Š±Šø. Š›ŃŽŠ±Ń‹Šµ Š²Š°ŃˆŠø сŠµŠŗсуŠ°Š»ŃŒŠ½Ń‹Šµ фŠ°Š½Ń‚Š°Š·ŠøŠø. Š‘ŠµŠ· тŠ°Š±Ńƒ Š² сŠµŠŗсŠµ. Š–Š“у тŠ¾Š»ŃŒŠŗŠ¾ рŠµŠ°Š»ŃŒŠ½Ń‹Šµ ŠæрŠµŠ“Š»Š¾Š¶ŠµŠ½Šøя.
9 aug.

aleks

Š˜Ń‰Ńƒ Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗу, ŠŗтŠ¾ сŠ“ŠµŠ»Š°ŠµŃ‚ эрŠ¾Ń‚ŠøчŠµŃŠŗŠøŠ¹ Š¼Š°ŃŃŠ°Š¶$$$$$$$
9 aug.

Paris + S (25)

Simpātisks pāris S 25 1. 70 55, V 30 1. 80 85 meklē simpātisku meiteni kopīgām izklaidēm.
9 aug.

Paris + S (30)

Pieredzējis pāris meklē biseksuālu meiteni patÄ«kamām tikÅ”anām.
9 aug.

Aleksejs (51)

Esu virietis mekleju pariti kurs tiekas gribu viram pasukat iedot paritim sievai un viram ir kadi oralo tika oralo analo nepiedavaju sievai laizit un bes seksa ir tadi parisi oralo bez analo sukatie ari var bes seksa istikti tas bus patikami ka virs suka virietim sieva dod dirsu laizit abiem un var nolaisti spermu uz sievas pecpusi vai uz vedera 270. . . . 68. . . . 103 vieta man ir jelgava iedosu abiem pasukati pipeli
gribu sex (32 gadi) 4
9 aug.

gribu sex (32)

Esmu loti nogribejies un man ir gars un resns loceklis. Velos tikties sexam. Izpalidzat man ar sex ludzu Atsaucies. 2708s0s825
9 aug.

Paris + S (25)

Simpātisks pāris S 25 1. 70 55, V 30 1. 80 85 meklē simpātisku meiteni kopīgām izklaidēm.
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt