Ievietots: 7 aug. | Lasīts: 67 | Sludinājuma ID: #7996462

Fun trio šŸ¤©šŸ˜šŸ‘Œ (29 gadi)

Čau!
Man ir labs un interesants piedāvājums!

Meklēju sakarÄ«gu džeku, kurÅ” grib labu izklaidi - pastaipÄ«t un iegÅ«t mazpieredzējuÅ”u un ļoti cieÅ”u dupsi? Varam vienoties par formātu.

Gribu lai mani nesteidzÄ«gi panem dupsÄ«! Es mazpieredzējis bi džeks - 29. 177. 76. Tu lÄ«dz 40 un bez liekā svara! Sportiskam varu atlÄ«dzināt par tikÅ”anos vai, ja vēlies varu pasaukt lÄ«dzi ESKORTA meiču!
BÅ«s Tev iespēja izbaudÄ«t dubultu baudu! šŸ‘
  • Fun trio šŸ¤©šŸ˜šŸ‘Œ (29 gadi) (Foto!) iepazÄ«sies ar pāri vai pats ir pāris (#7996462)
  • Locked image
  • Locked image
  • Locked image
Lai apskatītos visas autora fotogrāfijas

1. SÅ«tiet SMS ar tekstu PUHF7996462 uz numuru 1881

Pakalpojuma cena: 1 ā‚¬ (Vienreizējs maksājums)

2. Ievadiet saņemto kodu
Sludinājuma ID #7996462
Vārds Fun trio šŸ¤©šŸ˜šŸ‘Œ
Vecums 29
Pilsēta Rīga
E-pasts pav***@inbox.lv Uzzināt e-pastu
Atbildiet uz sludinājumu

Captcha
Pacelt sludinājumu augŔā
Izcelt ar krāsu
Saņemt VIP statusu sludinājumam
Saņemt Diamond statusu sludinājumam
Ievietots 7 aug.
Lasīts 67

Nākamie sludinājumi kategorijā "Pāri"
7 aug.

Divas (30)

LV/RU/ENG meklēju divas meitenes kuram gribas kārtÄ«gi nodrazties bez komercijas pie manis jurmala . Es 30/187/80/18 . Alkohols un zale jÅ«su atslabinasanai . AtbraukÅ”u pakaļ un aizvedÄ«Å”u mājas .
7 aug.

Sievieti . .

Meklēju skaistu, jaunu meiteni, kura vēlas labi pavadÄ«t laiku intÄ«mā gaisotnē ar bÅ«tiski vecāku vÄ«rieti. Esmu kopts, materiāli nodroÅ”ināts vÄ«rietis ap 40 g. . Tevi vēlos 18-32 g. jaunu. Ja Tev tas liekas seksuāli uzbudinoÅ”i, ka Tevi iekāro vÄ«rietis, ar kuru Tev ir paliela gadu starpÄ«ba, tad gaidu ziņu! Varu finansiāli atbalstÄ«t par Ŕādu izklaidi. Savai vēstulei pievieno foto, jo izskatam un vizuālajām simpātijām ir nozÄ«me! Piedāvājums spēkā visā Latvijā, jo skaistuma un baudas dēļ esmu gaatavs doties uz jebkuru vietu!
7 aug.

Pāris (31)

Sveiki, Nedēļas nogalē bÅ«sim Liepājā. Esam precēts pāris kuriem interese pamēģināt grupveida seksu, partnera maiņu utt. . Esam jauni Å”ajā jomā tāpēc sÄ«kāk pie sarakstes. Vecums mums 31 un 33g slaidi. GaidÄ«sim ziņu un piedāvājumus.
7 aug.

Oleg

Š˜Ń‰Ńƒ ŠæŠ°Ń€Ńƒ Š±ŃƒŠ“у Š²Ń‹ŠæŠ¾Š»Š½ŃŃ‚ŃŒ Š²Š°ŃˆŠø Š¶ŠµŠ»Š°Š½Šøя
DirtyDiana (26 gadi) 4
7 aug.

DirtyDiana (26)

Pāris piedāvā virtuāli pavērot mūsu seksiņu. maijamaija99
7 aug.

spe (32)

cau vai ir kada kurai patik kad sabaro ar spermu!!!??? ŠµŃŃ‚ŃŒ тут Š“ŠµŠ²ŃƒŃˆŠŗŠ° ŠŗŠ¾Ń‚Š¾Ń€Ń‹Š¹ Š½Ń€Š°Š²Šøтся ŠŗŠ¾Š³Š“Š° ŠµŃ‘ ŠŗŠ¾Ń€Š¼ŃŃ‚ сŠæŠµŃ€Š¼Š¾Š¹!???
Myfitness šŸŽ (28 gadi) 2
7 aug.

Myfitness šŸŽ (28)

Hey! Kāds staigā uz Myfitness Sāga, Alfa, Dzelzava vai Domina? Varētu kādreiz pēc treniņa pagarÄ«t ko forÅ”u saunā. Vai varbÅ«t ir kāds info kura Myfitness saunā kaut kas vairāk notiek? Es bi, 29 gadi.
7 aug.

Sieva (28)

Sveiki. Kādam patīk aplūkot citu vīru sievas? Varbūt kādam vēlme aplūkot manas sieviņas foto. Sexiga slaida. . . Iespējams aplūkot tikai klātienē. Satiekamies un parādu telefona viņas foto. Ir iespējams arī tāds variants ka es tev masēju kamēr novērtē manas sieviņas kailfoto. Arī orāli var. . . . Vidzeme
7 aug.

Š”Š°ŃˆŠ°

Š‘Šø ŠæŠ°Ń€ŠµŠ½ŃŒ Šøщу ŠæŠ°Ń€Ńƒ , ŠæŠ¾Š“рŠ¾Š±Š½Š¾ŃŃ‚Šø Š² Š»Ń
Vietnes datu vākŔanas iestatījumi

Mēs izmantojam sīkdatņu apkopotos datus. Lasīt vairāk...

Atļaut
Kategorija
Mērķis
RÄ«ki
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu sÄ«kfailu pārvaldÄ«bas iestatÄ«jumus, kuras JÅ«s norādāt Å”ajā dialoglodziņā. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt JÅ«su norādÄ«tos sÄ«kfailu apkopoÅ”anas iestatÄ«jumus.
Tīmekļa vietne
NepiecieŔamās sīkdatnes
Å is sÄ«kfails saglabā informāciju par vietnes lietotāja sesiju. Vietnei nav objektÄ«vas funkcionālas iespējas atspējot Ŕī sÄ«kfaila datu vākÅ”anu, jo tas ir nepiecieÅ”ams, lai nodroÅ”inātu vietnes galvenās funkcionālās iespējas un saistÄ«to pakalpojumu darbÄ«bu.
Tīmekļa vietne
ŠnalÄ«tiskās
Å Ä« sÄ«kdatne tiek izmantota, lai apkopotu statistiku par vietnes apmeklētāju darbÄ«bām Google serverÄ«. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat Google Analytics saglabāt statistiku par JÅ«su darbÄ«bām Å”ajā vietnē.
Google Analytics
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai saglabātu vietnes iestatÄ«jumus JÅ«su datorā, atkārtoti piesakoties. AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt vietnes autorizācijas iestatÄ«jumus, lai pieteiktos, neievadot lietotājvārdu un paroli.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai JÅ«su datorā saglabātu vietnes iestatÄ«jumus saistÄ«bā ar vietnes tēmas izvēli (Å”aura/plata). AtzÄ«mējiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat mums saglabāt informāciju par JÅ«su izvēlēto vietnes tēmu.
Tīmekļa vietne
Tehniskās
Å is sÄ«kfails tiek izmantots, lai vietnē darbotos paziņojums par to, ka lietotājam nav augÅ”upielādēta fotoattēla. Iestatiet Å”o sÄ«kfailu, ja atļaujat vietnei saglabāt informāciju par to, vai profilā ir augÅ”upielādēts fotoattēls.
Tīmekļa vietne
Å ajā mājaslapā tiek izmantotas sÄ«kdatnes, lai nodroÅ”inātu Jums labāko iespējamo pieredzi izmantojot mÅ«su mājaslapu.   LasÄ«t vairāk...
Pieņemt
Opcijas
Atcelt